עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tmpusr,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. והוא עשה את זה עם אולר...! תקראו ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2604773,00.html כמה כוח רצון ואומץ צריך בשביל זה.

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אורח ^Rockford

http://barstow.ra-systems.com/hacked.jpg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Chevy,

Student cuts off penis and tongue after drinking hallucinogenic tea http://www.ananova.com/news/story/sm_822069.html :o :o אאוץ !!! כואב ביותר...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by WhiteHat,

אני בוגר יחידת הצנחנים ובאמת עברתי הכשרה של לוחם ונתתי ממני למדינה והיחידה פשוט רמסה אותי ואת הצוות לכל אורך הדרך אם זה בטירונות שעוד חשבתי שזה איכשהו בסדר ואז באימון מתקדם ואז בסדיר ואז בשיחרור. אני השתחררתי בתאריך 25.3.2020 לפי שלישות צנחנים אנחנו משוחררים בתאריך 18.3.2020 שום דבר לא ברור אצלם! קשה לפתור בעיות פרטיות ביחידה בדרך כלל לא שמים עלייך. אני באמת חושב שכולם צבועים שם אולי תמצא שם איזה מפקד אחד או קצין אחד שבאמת יעזור לך. מ25.3 עד היום ה31.5 לא קיבלתי תתעודת שיחרור בכבוד השתחררתי בקורונה כשכולם היו בבית וגזרנו כל הצוות בבית. עכשיו השלישות ביחדה לא מתקשרת לא כלום לא מודיעה מה קורה. אנחנו צריכים להשיג אינפרומציה בכוחות עצמאנו כי שוב למי אכפת השתחררת אתה כבר…

7. אורח athlon

ראשית, לא לשכוח להשאיר את צד המארז פתוח בתקווה כדי שאלי, עושק הקברים האגדי, יוכל לעשוק את שן הזהב הכי יקרה במחשב שלכם. צריך להשאיר אותו כך במשך כל הפסח וכמו שהיו אמרים לנו שהיינו ילדים קטנים: כל יום אליהו הנביא בה ושוטה קצת(ולמעשה היין סתם מתנדף) אז אותו דבר עם אלי: כל יום הוא יבוא ויקח שן זהב אחרת מהמחשב: ביום הראשון זה יהיה את הGeforce 3 ti500, אחרי זה את הCreative SB Live, אחרי זה את כרטיסי הרשת אינטל, וזכרונות קינסגטון או מיקרון. כמובן, שהוא לא יגע במעבד הAMD והלוח, כי זה חיכוי של אינטל וזה משמש רק ככוס. הוא לא מתעסק בקברים חומריים, אלא רק בקברים בעלי נפח רוחני, כלומר כספי. ועכשיו למחרוזת שירי פסח: אחד מי יודע? אחד אני יודע. אחד קבר, קבר, קבר שנעשק מילד מטומטם... שניי…

• 72 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. מלאתי את השאלון אבל אני לא מבין איך לשלוח את זה.. סתם ככה לכתוב על המעטפה "יחידת דואר צבאי 01062 צה''ל - שלישות"? אה, ו... צריך בולים? לא להרוג אותי בבקשה, ותודה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  9. יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by weissby,

מה זה?!?! כאילו.. יש תקטע של מעבדים או כרטיס גרפי בטנכלוגיית 64 BIT, מזתומרת? יש XP וויסטה בגרסת 64 BIT יש לי כשאני עושה על הדסקטופ לחצן ימני-> מאפיינים->סטינגס: שליטה באיכות צבע 16/32 ביט.. מה זה כל הביטים האלה!?!?! תודה =] ולא ידעתי באיזה פורום לשים את זה פשוט..אז שמתי את זה פה..סליחה אם זה לא המקום הנכון..

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by the red dragon,

יש שביתה מחר הוא לא ??? אני מבולבל!?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Enc0der כתב: לפעמים נראה לי שכל כמה ימים מגיע לכאן.. "מישהו", ושואל איך החנות הזאת בשביל לבחון את התגובות. אז? וגם ההפנייה שכתבת בנושא השני ... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=45079;start=2 לא מדובר פה על מחירי חנויות. מדובר על רמת שרות. כתבתי את הטענות שלי בעבר .. מי שמעונן שיחפש. אני רק מזהיר אותכם: פאנדה שיקרו לי במצח נחושה כמה פעמים. אין אפשרות להאמין למילה שהם אומרים. ורמת השרות שלהם מיתחת לכל ביקורת. לכל החכמים שקנו מוצר בודד ולא ניזקקו לשרות שלהם סתמו את הפה שלכם! ניראה אותכם ברגע שתזדקקו לשרת שלהם. ולכל מי שמעוניין ליקנות שם אז יש פתגם סיני עתיק: פריירים לא מתים ..... רק מתחלפים. ואל תגידו שלא אמרתי לכם !

13. אפילו לברמן אי אפשר להגיד מה אתה רוצה לשתות (מוזיקה רועשת) שלא נדבר על להתחיל עם בחורה או לדבר עם חבר ובתאכלס? כולם אבל כולם לא נראים הכי חכמים שהם רוקדים לא משנה אפילו אם הם פרופסורים לפיזיקה, תמיד זה נראה אידיוטי חח

• 84 תגובות
    • 11.3k צפיות
  14. אתמול, במהלך מתקפת הטילים מאיראן, רבים מאזרחי ישראל חוו חוויה חדשה ומפתיעה: הודעת חירום שהופיעה באופן פתאומי על מסך הטלפון הנייד שלהם, מבלי שהתקינו אפליקציה כלשהי. אז איך זה עובד, ולמה פתאום כולם קיבלו את ההודעה הזו?לכתבה

15. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. אסמכתא עם קוד לבדיקת ציון באתר בטח כבר זרקתי מזמן... איך אני יכול לקבל את הציון שלי על דף?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by eran256,

פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by J0n1,

כבר נגמר חצי חופש ואני לא מוצא עבודה. אני בן 16, ואין שום דבר בשבילי :\ הסתכלתי בכל אתר קיים, שלחתי קורות חיים, ושום דבר! התקשרתי לMC, הם רוצים רק מגיל 17 טלסקר אמרו לי להתקשר באמצע אוגוסט איפה עוד אפשר לעבוד? אני חייב עבודה.. אני משתגע בבית

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. http://vidcrazy.com/videos/funny/freakshow_on_so_you_think_you_can_dance/ אם אתם רוצים שאני יביא עוד תנו תגובות בבקשה כי אם לא אני יפסיק

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Regev,

איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…

• 88 תגובות
    • 4k צפיות
  24. למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.