כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה..יש לי כמה סרטים על המחשב שאני חושש לצפות בהם כי אם הם גרועים ויכול להיות שהם גרועים..אז אני מרגיש בבעסה שנה אחרי זה! אז אני רושם פה את הסרטים מי שמכיר אותם שיכתוב עליהם ביקורת קצרה..המלצה וכזה תודה חבר'ה ! והמועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר הם : Pride.DVDRip.XviD-DiAMOND Civic.Duty.2006.LIMITED.DVDSCR.xVID-LRC Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE Smokin.Aces.2007.DVDSCR.XviD-NoSCR The.Astronaut.Farmer.DVDRip.XviD-DoNE Harsh.Times.2005.WS.DVDRiP.XviD.DvF The.Contractor.2007.STV.DVDSCR.XviD-FiCO Pathfinder.DVDRip.XviD-DoNE Hot.Fuzz.2007.PROPER.DVDRip.XviD-ORiGiNAL 16Blocks.2006.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD אוקי..כפי ששמתם לב הסרטים לא הכי מוכרים בארץ..כ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב אני מתחיל. יש לי את התמונה של קורט קוביין. זה הבנאדם שבזכותו בכלל הכרתי את העולם הזה שנקרא "מוזיקה"... שמעתי פעם בתכנית של "זהו זה" כשהייתי קטן את השיר "מריח כמו רוח נעורים" ומז נדבקתי בנירוונה ילד בגיל 11-12 הולך ומנסה להבין טקסטים של אמן שבולע 90% מהטקסט... עזר לי די הרבה לשיעורי בית באנגלית. היה לי גם קטע די מצחיק עם נירוונה: חסכתי כסף והלכתי לקנות את הקלטת של "NEVERMIND", למי שלא מכיר יש שם קטע של רבע שעה שקט ואחרי זה כאילו שיר סמוי... ואני כמו ילד מתלהב חוזר הביתה ואבא שלי רואה שקניתי קלטת. אבא שלי ישר לא הבין למה הבן שלו הולך וקונה קלטת של צעקות וגיטרות שם בטייפ וקולט שיש שם רבע שעה שקט! ישר הכניס אותי לאוטו והלך לשרוף את החנות למוכר כי הוא חשב שהוא עב…
-
- 57 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עד כמה מאוורר אוכל חשמל ביחס למזגן ? כי אני משאיר אותו כל הלילה דלוק וניראה לי זה מזה טוחן חשמל... יש לי תמאוורר הכי פשוט של KENON עם 3 רמות, ואני מפעיל אותו כמעט כל הזמן על 1.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…
-
- 56 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב 3 מחשבים משרדיים (פחות או יותר) בתקציבים של 2K, 3K ו-4K. מאחר וזה לא דחוף להרגע, רק צריך להיות בשבועות הקרובים, רציתי לדעת אם נגמרו צניחות המחירים של המעבדים או שיש עוד איזה ירידה משמעותית בקרוב. ברור לי שתמיד המחירים יורדים, אבל יש ירידות משמעותיות כל פעם ש-AMD/Intel שולפים ארנב חדש מהכובע... אז יש מה לחכות, או שאפשר להתחיל לבנות מפרט עכשיו ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי ניסה לחסל את התוכי? למי שלא שמע/ראה עדיין זה תחרות של בזקבינלאומי http://www.minisa.co.il/ התוצאות שהושגו שם במשחקוני הפלאש פשוט לא הגיוניות במשימה מס' 1 למשל אין סיכוי לרדת מ-3.5 שניות זה נעשה במרמה בטוח (מנסיון-תחרות מילקי) בעזרת תוכנות שקובעות מסלול לעכבר וכדומה תחרויות זמן זה סאקס.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פטור על קרוהן [רפואי.. עזבו..] אבל אני רוצה להתנדב בעיקר בגלל החוויה והכבוד - לדוגמה בבית של החברה ההורים שואלים אם התגייסתי ואני אומר שהתנדבתי לשנה אז זה נותן כבוד ... לא ?! שמעתי שרצים שם צחוקים וזיונים חופשי ושכיף שם אנערף.. הקטע אבא שלי ואחי וכל המשפחה שלי מפצירים בי לא להתנדב בטענה שלא ייתנו לי שם שום תפקיד חשוב להתגאות בו ושאין כבוד בלהתנדב והכבוד הוא ללכת ללמוד באוניברסיטה בגיל צעיר ולגמור תואר שני בגיל צעיר... אבא שלי עוד היה בצבא בתפקיד חשוב וקרבי [היה מפקד של המפקדים אנערף לא יודע שמות] ואפילו היה היחיד שנותר חי מהגדוד שלו אבל עזבו.. קיצר אדם כזה אמר לי לא להתגייס, שלא שווה לי. אחי גם הלך לקרבי ויצא משם אחרי חודש להיות דובר צהל וגם הוא אמר לי שזו תהיה טעות…
-
- 148 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות למוזיקה כמו Infected Mushroom, Skazi וכו'. קיצר, כל מה שבא בטוב אחרי 2... תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה להזמין את הסרט הזה מההוט תכף אז רציתי לדעת אם זה שווה צפייה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עם רזולוציות כמו 1680*1050 עשיתי חיפוש קטן ומצאתי אתרים די טובים אבל אני מחפש אתר עם רקעים של בחורות (אם להיות יותר ספציפי אז של ג'יסיקה אלבה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
פעם ראיתי בשוק הכרמל כובע של פרארי ולא קניתי, אני אמשיך להסתכל שם, אני אראה אם יש שם של עוד חברות. האם אתם מכירים איזהשהו מקום או חנות שאני שיש שם ביגוד של חברות מכוניות וכאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-