עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אני בעוד כשנה מתגייס לצה"ל ואני מתכוון ללכת לגבעתי ורציתי לדעת אם פלס"ר גבעתי שזה כביכול היחידה המובחרת של הגדוד.. האם מדובר כבר בסיירת או שזה אותה רוטינה כמו בגדודים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אני הופך את גוגל כבר כמה זמן מחפש את הקטע הספציפי ששמעתי מזמן של פאגין (שהיה פעם באתר CALLS.COM). מדובר שם על הקמת אירוע כלשהו חתונה או משהו, והמטורף הזה מתחיל לבקש דברים מוגזמים שיהיו באירוע כמו דולפינים קופצים ממעליות וכל מיני שטויות כאלה.. בקיצור, לא מצאתי את הקטע המסויים הזה רק את שאר השטויות שלו... אגב, לכל אלה שיקפצו WAREZ WAREZ, הוא גם ככה שיחרר את ההקלטות שלו חינם באתר שהיה לו פעם, אז זה חוקי. תודה רבה ! (:

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. ברצוני לידע אותם בנושא שנקרא צרכנות נבונה .. כיום שמוצרים מתחלקים ל 3 ...שהם אורך חיים קצר מאוד ...חד פעמי ...ואורך חיים ארוך מאוד... לכן כל אחד יתן מוצר חפיץ שאותו הוא חובק מעל שנתיים וממש מרוצה ממנו לאמיתו של דבר אני קונה הרבה מוצרים שאני מבין שהם גרועים מאוד ...וזה סתם הורס את הסביבה .. כידע פלסטיק בטבע מתפרק אחרי 5000 שנה ויותר ... ואלו המוצרים שלי שמחזקים הרבה זמן ..: טלוזיה שלי בבית מסך CRT היא בת 10 כמעט של טושיבה ...עובד מדהים .. IRIVER שלי בן 3 שניים עדיין מעולה .. מדפסת לייזר XEROX 3210 קרוב ל 3 שניים ...דורש קצת ניקוי אבל באמת דבר מדהים . עכבר של מיקרוסופט היחזיק לי קרוב ל 4 שניים ועדדין קיים מסך של SAMSUNG LCD 17 730B עובד כבר שנתיים .. תוספות : מכונת גילוח …

• 58 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by balash-,

נמאס לי לעבור על חוקי הפורום ולסטות מהנושא של הדיון של הבחור הנחמד ULTRAWAVEMUSA ששואל אם להתנדב או לא, לכן פתחתי דיון ישיר שעוסק בשאלה שהסעירה אותי לאחר ששמעתי את תשובתו של KILL_B7, לכן אביא כמה ציטוטים על מנת לפתוח את הדיון אך לפני זה אבהיר מספר דברים - KILL_B7 חושב שמי שרוצה להתגייס לקרבי הוא לאומני לגמרי וקיצוני, הוא מאמין שהמדינה לא דואגת לאזרחיה כלל ולכן לא צריך לרצות להקריב למענה. אני מנגד בא ואומר שחייבים להקריב למענה אחרת היא לא תתקיים. הנה ציטוטים : BALASH- (אני) : KILL_B7 אלו ועוד הרבה נכתבו בדיון ששואל האם להתנדב או לא לכן פתחתי דיון על זה. נמשיך מההודעה האחרונה של KILL_B7 לא אכפת לי שבנאדם כמוך לא מתגייס לקרבי ולא רוצה להתגייס לקרבי אני רק רוצה להבי…

• 267 תגובות
    • 23.5k צפיות
  6. אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by stio,

שלום לכולם, רציתי לשאול מה ההבדל בין מסך פלאזמה למסך LCD ומה הכי טוב עבור צפייה בטלוויזיה? המסך אמור להיות תלוי על הקיר עם שיפוע כלפי מטה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. Started by shloosh,

חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?

10. http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by a-gold,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה,השאלה היא כזאת: אם אני קונה מחשב בחלקים האחריות עליהם היא רק מאותה חנות שקניתי אותם או גם בכל חנות אחרת שאלך אליה?

12. מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

ראיתם את הסדרה היום? -אז אם כן, אז בטח הייתם עדים לזוועה הזאת, אני בכל מקרה הייתי מזועזע לגבי כל המקרים שציינו שם... למי שלא ראה, הרשלנות הרפואית הזאת הייתה בגדר בלתי נסבל- *תינוק שנולד ברשלנות של רופא עם פיגור. *אישה שכרתו לה את רחמה בטעות+ סבלה מזה 4 שנים ונפטרה. (אחד המקרים הכי מזעזעים, תבינו, עברה התעללות 4 שנים ואז נפטרה). *אישה שסבלה מכאב ראש בגלל שהעובד שלה נפטר, הרופאים לא היו רציניים בקטע הזה ובסוף גם היא נפטרה (בגלל שלא עשו לה בדיקת סיטי, כדי לגלות את הבעיה). ולאחר הרבה רשלנויות מצד הרופאים, עדיין זה נמשך, ואף אחד לא עושה משהו בנדון ואין התפתחות, אפילו שר הבריאות לא מלבב. מסקנה: במקרה ואתם נתקלים במשהו שנראה לכם חמור, תתעקשו, תהיו נודניקים ותדעדכנו בכל רגע, כל א…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by xyo,

אני בן 16 וכנראה שאני יהיה רווק בלי ילדים הרבה שנים ( :) אז למה לי ללמוד כשאני יודע שמס הכנסה יקחו מהמשכורת שלי ככה שאני יקבל כמו אנשים בלי לימודים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by navk2,

לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמו של הבחור מימין http://www2.warnerbros.com/dukesofhazzard/img/splash/DH_Splash_right_p2_off.jpg הבעיה שהשיער שלי גודל למעלה. מה צריך לעשות בשביל לעשות תספורת כזאת? והאם כל בכל סוג שיער זה אפשרי? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  19. Started by ofeky1,

השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by Googleness,

סדרה בת ****. יהיה עונה שלישית?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה כמוזכר בנושא אני מעדיף משהו אחר מICQ בגלל שאין לי שימוש בתוכנה ואני מעדיף לא להתקין אותה על המחשב שלי יש משהו אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. שאלה בכותרת ^ צריך כבל כלשהו? או כרטיס כלשהו במחשב? איך אני מעביר וכמה עולה החומרה הדרושה?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by jakijaki,

שלום האם יצא למישהו לקנות שם מחשב? האם הם אמינים?האם הם עומדים מאחורי האחריות לרכיבים כמו זכרונות ,מעבדים,כרטיסי אם, כרטיסי מסך, כונן קשיח? חלקים מקוריים חדשים? הם אגב לא מוכנים לתת הצעת מחיר כתובה אלא באם תקנה.בכל אופן בחנות בראל"צ יש קונים מתעניינים.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים