כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי ראיון עבודה מחר לטכנאי בKSP אם אפשר לקבל קצת מידע טיפים זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שנה טובה לכולכם חברי HWZONE, ולכל בית ישראל, ולכל היהודים באשר הם. :smilyDJ: יקפיץ אותכם במסיבה :dance: :coolman: , ואל תנהגו אחרי זה ;D וב12 תהנו! (עריכה רציתי גם לאחל לכולם שנה הרבה יותר טובה מהשנה העוברת, ומי יתן והמלחמה שלנו תיגמר, ולאט לאט המדינה תחזור להיות מדינה שכיף לחיות בה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ענקית הטכנולוגיה הקוריאנית מסירה את הלוט מעל סדרת מסכי הגיימינג החדשה שלה לקראת תערוכת CES 2026, ומציגה שינוי אסטרטגי: שבבי AI עצמאיים בתוך המסך לשיפור התמונה ללא עומס על כרטיס המסך, טכנולוגיית Tandem OLED שמגיעה לראשונה למסכים שולחניים, ודגם מפלצתי בגודל 52 אינץ' שממציא מחדש את יחס התצוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא יודע אם זה המקום המתאים כאן לפתוח את הנושא (אם לא אז מנהלים תעבירו בבקשה את הנושא הזה לפורום המתאים) קניתי מחשב חדש, המפרט הבא: עכשיו, קיבלתי רק 3 דרייברים: של הלוח אם, של הכ. מסך ושל הצורב. אני לא אמור לקבל דרייברים של המעבד, הדיסק קשיח, הזכרון?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1 - האבטיח הענק v.1 סכנה: אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל -97 אנשים תינצלו! מורן מב"ש לא העבירה את ההודעה הזאת והאבטיח הרשע מצא אותה וביצע בה את זממו. ראו הוזהרתם ! 2 - האבטיח הענק v.2 אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-97 אנשים תינצלו! אל תתנו לגרעינים/לו לנצח! מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר www.icq.com . ראו הוזהרתם! 3 - שחורים חסונים אזהרה!!! קבוצה של 25 כושים חסונים עירומים רצים ברחובות אם לא תשלח הודעה זו תוך 15 דקות ל10 אנשים הם ימצאו אותך! זה כתוב גם באתר של www.icq.com - ICQ ע…
-
- 39 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
http://mdn.mainichi.co.jp/news/20050120p2a00m0dm012000c.html טוב שמצאו תעסוקה למשטרה ביפן (האמת ששם הם משוגעים למשחקים האלו..): A woman in her 30s who illegally used her boyfriend's online username and password to access an Internet game and delete his game data faces charges, police said. Police reported the woman, of Takaoka, Toyama Prefecture, to the Fukushima District Public Prosecutors Office accusing her of violating a law banning illegal access. She has apparently admitted to the allegations against her. "I did it as revenge for breaking up with me," police quoted her as saying. The man, who is in his 20s, did not suffer financially because of the woman's actions…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין דברים כאלה! מזמן לא צחקתי כך!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם בגיל שלי(16.5)אפשר להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים תודה לכולם eli_Asus .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני קונה מחשב נייד מתוצרת ASUS בחו"ל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא (לא כאן וגם לא בגוגל...) מי בישראל הינו הנציג הרשמי של ASUS? מי יכול לתת לי מענה של אחריות ותמיכה טכנית למחשב הנייד? היכן בישראל ישנה מעבדה מוסמכת מטעם חברת ASUS לתת שירות טכני למחשביה הניידים? ASUS העולמית מתחייבת לאחריות בינלאומית על מוצריה. באתר העולמי של ASUS ישראל לא מופיעה באף מקום.... אני חושש שאני אקנה את המחשב ושבישראל לא אקבל את התמיכה שתצדיק לפחות את המחיר הגבוה עליו אני משלם (בכסף...) אודה לעזרתכם במציאת הנציג שיתן לי מענה לסוגיה תודה fibrook
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, שמי דוד, סיימתי ללמוד י"ג,י"ד במכללת כנרת ועוד 3 שבועות אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת ביחידת אבנט כחול (בבסיס רמת דוד), חיפשתי מידע בפורומים אבל לא מצאתי משהו ספציפי שיעזור לי. יכול להיות שאני אוכל להכנס לזה בגלל קשרים בין המכללה לבסיס, אבל אני רוצה לדעת בעיקר איך היציאות. קראתי תגובות שאפשר אפילו לקבל יומיות, אבל אולי זה רק בבסיסים מסויימים. אני גם אהיה מרוצה אם אני אשיג חמשו"שים. אם משהו משרת בזה, או מכיר אנשים שמשרתים בזה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שתוכלו להביא לי. תודה רבה. נ.ב: אם משהו יודע משהו גם על קורסים של דרג ד" ויציאות זה גם יעזור לי, תודה.
-
- 11 תגובות
- 33.5k צפיות
-
-
זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?
-
- 19 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.
-
- 31 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כל מה שטוב, וזה אומר הרבה כסף, ממש הרבה.. בדקתי אופציות להוזלת הרכישה ע"י רכישת רכיבים (מעבד / זיכרון / כ.מסך) דרך Ebay, אבל זה מוזיל דיי במעט בגלל עלויות המשלוח הגבוהות.. האם מישהו מכיר אתרים אחרים מחו"ל שמבצעים משלוחים לארץ? ב-Tom's Hardware פורסם שהמחשבים הכי זולים בעולם הם בגרמניה, ולאחר בדיקת מס' חנויות זה אכן נראה כך (E8400 ב-166 אירו שזה 875 ש"ח.. מחיר שווה לכל נפש.. ) עזרה?!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זהו זה עוד חודש וקצת אני קונה רכב כבר סגרתי אם חבר שלי הוא כרגע לא עובד וקשה לא להחזיק את הרכב אני קונה מיצובישי לנסר GLX שנת 89 במצב מעולה!! עבר טיפול רק חסר לעשטות צביעה מחדש לגג כי הוא מתקלף ויש שם קצת חלודה קונה ב-8 אלף ש"ח כמובן יש שם מערכת סטריאו נחמדה רדיו דיסק של סוני 45X4 רמקולים של BOSS שיוחלפו בשני JBL ושני פיונר ומקדימה אולי אני ישים את הבוס וכמובן מגבר 800 וואט :jump:
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המכללות נמצאות במלחמה מתמדת מול האוניברסיטאות, מלחמה שכוללת שיווק אגרסיבי ותוכניות מיוחדות כמו מרכז יזמות עסקית בשיתוף עם אנשי עסקים בכירים וחברות מצליחות. מכללות להנדסה כמו אפקה וסמי שמעון מספקות רשת בוגרים מרשימה שבה ניתן לראות כי הבוגרים אכן מסתדרים היטב בשוק העבודה בתפקידי מפתח שעד לפני כמה שנים היו שמורים לבוגרי טכניון בלבד. האם נגמרו הימים האלה לדעתכם או שמא המכללות מתעתעות בנו באמצעות תרגילי שיווק זולים? מעולם לא הבנתי מדוע אוני' עדיפה על מכללה, וברור לי שזה לא בגלל המרצים, כי המרצים של המכללות עובדים גם באוניברסיטאות כך שזה לא משנה בכלל. קשה יותר לסיים באוניברסיטה, זה בטוח, אבל האם זה מעיד על יכולת אישית וכושר ניתוח טוב יותר? לא חושב. או שאולי אנחנו נמצאים בתקופה …
-
- 72 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-