עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Burned,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה

2. Started by אמיר יצחקי,

האיכות לא הכי טובה,אבל כיף לראות ולדעת שיש לנו צבא כזה.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446558,00.html כל הכבוד להם אם השרות יהיה טוב וזול אני יצתרף

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

5. או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.

6. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  8. אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by H.I.V,

אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by arkady,

הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by The Dom,

אני מחפש יצירות ממש יפות שנשמעות לאורך כול היצירה טוב לאוזן, לדוגמא: prelude in g minor -rachmaninoff prelude in c# minor- rachmaninoff turkish march-mozart moonlight sonata וכול יצירה שתשמע מתאים. אני מאד אוהב את הפרלוד בG מינור- אז אם יש משהו בסגנון אני אשמח. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  13. מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by jeyjey,

מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. יש לי איטיות באינטרנט והתקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה שם... לעוד מישהו את הבעיה? (עד שאני פתחתי את התראד הזה, כמה זמן לקח... :-\)

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

מחפש שם של שיר שמושמע עכשיו הרבה ברדיו.. השיר בסגנון של בוב מארלי כזה .. והקטע של השיר הוא שאיזה זמר אפריקאי לקח את הלחן של אחד השירים של זוהר ארגוב וכתב לו מילים באנגלית שהם: Do you remember where you are coming from? מישהו מזהה ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by Morfium,

צריך אתה להעלאת תמונות לאינטרנט , אני צריך שהוא יהיה חינמי ושאת התמונות שאני מעלה , יוכל לראות כל מי שאני שולח לו את הכתובת של התמונה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pergola,

נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  19. אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nim901,

לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ilanb0,

ראיתי במפרטים שלעיתים כתוב שהכרטיס למשל הוא retail, או רכיב אחר הוא in a box וכיוצ"ב. מכיוון שרכיב retail הוא זול יותר (למרות שאני מבין שאין הבדל בינו לבין מוצר זהה בקופסא), מה המשמעות מבחינתי כשאני לוקח את המפרט לחנות ומבקש להרכיב שם מחשב? מה, אני יכול לדרוש מהחנות שרכיב זה או אחר יתקינו לי ויתמחרו את התקנתו לפי retail כמו שהוצע במפרט? הרי החנות יכולה להגיד שהמוצר אצלה הוא לא retail ואז היא מתמחרת אותו במחיר גבוה יותר! ובכללת כיצד אתם מחליטים מתי להציע במפרט רכיב retail או את אותו רכיב בתצורה אחרת? האם יש כללים קבועים כאן?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by doker,

אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…

24. פורסמה כתבה ב-Ynet על אתרים המאפשרים צפייה בערוצי טלוויזיה, סדרות וסרטים ישירות דרך האינטרנט באופן חוקי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446706,00.html נגיד האתר ThinkMovieDownload מסוגל להחליף את Yes? http://www.thinkmoviedownloads.com/index.html

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...

• 28 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים