עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכל חובבי המחשבים שהם גם מוסיקאים . בחופש האחרון נכנסתי לקטע של סינטיסייזרים, למדתי להשתמש ב YAMAHA CS1X. הוא בעקרון מיועד לטראנסים וDANCE, ולכן הוא לא בא בחשבון למרות שנורא כיף לנגן איתו. אני חבר בלהקת FUNK , ולכן אני זקוק לסינטי עם פאטצ'ים של האמונד ורודס, כדאי שיהיו לו פאט'צים "סניטיים" כי תמיד בא בחשבון האפשרות של פיוז'ן בין פאנק לאלקטרוניקה. ראיתי מספר סינטיים - NORD ELECTRO 2 - הבעיה היא שאין לי מושג איפה קונים אותו בארץ ROLAND JUNO D- זול מאוד אבל מעולה בשביל המשתמש המתחיל ROLAND SH201 - סינטי אנאלוגי זול ונחמד. מישהו יודע על עוד סינטיים זולים אבל טובים בשביל מה שאני צריך? שנה טובה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

חבר רוצה לפתוח חנות על רמה למחשבים באיזור המרכז. הוא מכיר כמה ספקים,אבל הוא רוצה לדעת אם יש אפשרות לכמה שיותר ספקים מהכל,של הכל,כולל גאדג'ט. אם זה חוקי מבחינת מנהל האתר לקבל רשימה ומספרי טלפון אשמח.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by dorviper,

אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שנה טובה ומתוקה! (לצערנו, החיילים שלנו נפצעו קשות מקסאם, דווקא לפני ראש השנה, מקווה שייחלימו מהר... :-\)

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by IlanF,

בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by XxehsomxX,

שלום תמיד שמעתי שלייזר מסוכן לעיניים, מה בקשר ללייזר בעכברים ? :s05: חג שמח ושנה טובה moshe

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by eegg,

אני קונה כמה דברים ורציתי את דעתכם: Scythe "KAMA READER" 18-in-1 Media Reader/Writer for External USB 2.0 & 3.5" Internal 80 COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 150 OCZ 4GB VBOOST USB 2.0 Vista ReadyBoost 255

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו. אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי. מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?

• 52 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. Started by HaEsrimVeArba,

יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. Started by redti,

אהלן חבר'ה לא מזמן הוצאתי רישיון וקצת "התפרעתי" בכבישי ירושלים (לא בבגין) ליתר דיוק בשד' הרצוג עובר דרך צומת ניות.. הבחנתי בכמה מצלמות בדרך של הכביש המיקום האסטרטגי שלהן העיד שהן מצלמות שתופסות נהגים שעוברים באדום.. רציתי לדעת אם אפשרי שהן יהיו גם של מהירות כי עברתי שם את המהירות המותרת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/635/665.html תקשיבו לשני הקטעים, פשוט קורע

16. נגיד נדבר על נסיעות, שזה הוצאת מוכרת, כלומר המעביד צריך לשלם לעובד על זה. מה שמעניין אותי זה האם המעביד מקבל על זה החזר מהמדינה, או שלא..? ועוד משהו נסיעות זה רק מדובר על תחבורה ציבורית?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by J0n1,

אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. טוב אז ככה אני לא מגדיר את עצמי כבן אדם רגיש גם לא היה לי קשר מיוחד לשכנה הזאת אבל דברים כאלה מעלים רגשות ומחשבות העלתי את זה רק כרגע כי הייתי מוצף בעבודה ולא היה לי כח פיזי או ריגשי לדבר על זה הכשיו שנישאר לי רק קצת עבודה מחר לפני החג אני הרבה יותר נינוח אז יש לי כח לדבר על זה המקרה שלה הזכיר לי את הסוף של הסנדק 3 (הסרט) איך הוא מת על הכיסא לבד סך הכל הילדים שלה עזבו את הקן והיא היתה חולה סרטן תקופה ארוכה ומתה בגיל מוקדם יחסית של 50+ אותי המחשבה על מוות כל כך צעיר מעציבה אנחנו חיים במדינה שרובנו צריכים לעבוד חלק נכבד מהחיים שלנו לאנשים אם ילדים זה בכלל קשה כי אין סביסוד של מעונות וגנים במדינה הדיור יקר פה ושמגעים לגיל כזה של 50 + אני חושב שזה גיל שאמור להיו…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. חבר שלי שהוא חבר כאן בפורום CHENRP קיבל באן לצמיתות כי הוא פתח כפילות יוזרים או משהו כזה. העניין הוא שהוא לא פתח 2 יוזרים אלא אני נכנסתי ליוזר לי דרך המחשב שלו כמה פעמים(למרות שהוא הזהיר אותי שHWZONE יכולים להעיף את שתינו). בקיצור הוא לע עשה כלום. והיה כתוב גם שהוא התחצף לאחד המנהלים והוא לא עשה דבר כזה. אני חבר שלו ואני בטוח שהוא לא יעשה דבר כזה. יש לו כמעט 1400 הודעות בפורום ועכשיו הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שזה בגללי. האמת הוא אמר שזה הכל בגללי. בקיצור, אני חייב שיחזירו לו גישה לפורום אחרת הוא ואני אבודים. CHENRP תרם מאוד ואהב לעזור לאנשים ועכשיו הוא קיבל BAN. בבקשה מנהלים, שלחתי לכולכם הודעה פרטית. קרתה פה טעות. תחזירו לו את היוזר!! :s05:

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by SheZiF,

ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300 כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נורא מה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואן ובשאר פשוט לא ידעו אשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלו אשמח אם תעזרו לי בנושא בתודה,

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. מתי התגייסתם?. כאילו עד עכשיו ראיתי שאני מתגייס ב1/5 והיום דחו לי את זה ל1/10. לא שזה רע אבל פשוט אני רוצה לדעת מתי אני מתגייס, או יותר נכון מתי מתחילים את הקורס קדצ(בהנחה שנכנסתי לגאמא/ממרמ). כי הבנתי שזה בא לפני הטירונות ולא אחרי כמו שחלק אמרו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה

24. היה אצלי איזה אחד מהטכניון שלמד ניהול רשתות או משהו כזה ואחרי שראיתי שיש לי כל מיני בעיות במחשב הוא אמר לי שעקבו אחרי מה שאני עושה (לא יודע אם זה בדיוק פירצה, קיבלתי הסברים עם כל מיני מושגים מוזרים) עכשיו הוא אמר לי שהוא שזה איזה גרמני אחד שגר בארץ והוא יודע מי זה בכל מקרה למשטרה אין עבודה אבל אני לא יודע כמה חמורה נחשבת העבירה הזאת, אני רוצה גם לעשות לו בעיות פלילי וגם לתבוע אותו בבת משפט לתביעות קטנות בקיצור שיזכור אותי טוב טוב מה אתם מציעים?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by YossiZ,

אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים