עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חחח מכיוון שמשפחה שלי אירכה את כל המשפחה שלי [והיא ממש גדולה] קיבלתי ממש הרבה 2K+ חח בדיוק מה שהיה חסר לי למחשב :D כמה קיבלתם/נתתם? ועל תיבהלו לגבי מה שקיבלתי היו שמה איזה 120 איש

• 62 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אני מחפש למכור את האופניים שלי, כמה לדעתכם ניתן לקבל עליהם? הדגם הוא GT Tachyon 3.0 2011 האופניים במצב טוב, 2-3 שריטות קטנות ולא מורגשות. האופניים עם גלגלים 700/23C ויש לי גם זוג גלגלים נוסף 700/32 כמו כן, מספר פנימיות חדשות וגלגלי שיניים קדמיים ספייר (הקיימים טיפה עקומים אך לא מפריע לי לכן לא החלפתי). יש כמה שידרוגים נוספים כגון ידיות יותר טובות (עם קרניים מגומי) ועוד. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותם?

3. Started by omnius,

לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by musari,

שעות חיפשתי ואני לא מוצא

5. Started by maverick,

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. היי מצטער אם עברית שלי הוא לא כל כך טוב שזה לא שפת האם שלי יש לי הרבה חלקי מחשב ואני רוצה לדעת מה הוא שווה יד שנייה כאן. 4790k i7 אינטל ריינג vii Asus 2GB GTX 960 זיכרון RAM בנפח 8GB פרו Corsair אינץ 'של Dell p2715q 4k 27 רמקולים + A5 Audioengine תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש היום לא מעט אתרים שמאפשרים (אני לא יודע אם לתושבי הארץ) להיות מנויים, כלומר להוריד את כל המוסיקה שהם רק יכולים לשמוע, מוגנת ע"י DRM כמובן, כשהקבצים עובדים *רק* כל עוד האדם מנוי לשירות, במחיר של 20$ לחודש. עכשיו, אני חושב שזה עסק לא משתלם בעליל לחובב מוסיקה שהיא ברובה לא חדשה, שכן בתחשיב כולל, תוך שנתיים בערך אתה משלם משהו כמו שווי של אוסף מוסיקה ענק, ואתה עדיין לא בעלים של אף שיר. אם אתה חובב מוסיקה חדשה, הרבה פופ, או אלטרנטיב או מה שלא יהיה - זה יכול לצאת לך לא רע, כל הזמן להתחדש. אז במוסיקה זאת דוגמא לא הכי מוצלחת. אבל סך הכל מה עושים כל אלה שמשלמים לכבלים ורק משתמשים בVOD? בדיוק אותו דבר. אז השאלה היא, אם בעתיד יהיה שירות כולל של השכרת כל תוכן מדיה, וזה כולל סרטים ו…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by XDude,

פנטיום 3 866, לוח- ASUS 4X, זיכרון-128,הרד דיסק- 7 גיגה , מסך -15 ACERVIEW,רמקולים, עכבר אל-חוטי, מקלדת חדשה, RIVA TNT 32,כרטיס טלויזיה, סידירום 20, כרטיס קול 128 של creative ,מודם,כרטיס רשת. תנו מחיר?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by VoliSuS,

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS הספק: http://www.si…

10. Started by דובי770,

פעם היה פורום בשם הזה. בכל מקרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייד שלי: alienware 15 r1 i5-4210H GTX965M 8GB ram 1TB HDD ללא אחריות, מעט שריטות קלות כמה אני יכול לקבל עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benor,

אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. רוכב על: ימאהה אקסיטי 250. צריכת דלק ממוצעת: 24 ק"מ לליטר.

• 83 תגובות
    • 16.5k צפיות
  13. Started by ONKYO,

לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by NadavAfuta,

היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  15. כמה הנחה ivory נותנת בעת הקנייה.?

• 15 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by aviv00,

חשבתי אולי להשאיר את הממחשב במצב שינה כל פעם במקום כל הזמן לכבות את המחשב לשעה שעתיים מה אתם מציעים אגב מה הצריכה [הספק] ביחס בפעילות נורמלית?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 סתם מתעניין... עריכה: אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS" ואז לכו לD11R

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by borg,

קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by ryan_b,

כמה זה 0.03 דולר? וכמה זה שווה בשקלים (פחות או יותר). תודה

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by bmw5,

^^

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.