עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. רוכב על: ימאהה אקסיטי 250. צריכת דלק ממוצעת: 24 ק"מ לליטר.

• 83 תגובות
    • 16.2k צפיות
  3. Started by ONKYO,

לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by NadavAfuta,

היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  5. כמה הנחה ivory נותנת בעת הקנייה.?

• 15 תגובות
    • 7.7k צפיות
  6. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by aviv00,

חשבתי אולי להשאיר את הממחשב במצב שינה כל פעם במקום כל הזמן לכבות את המחשב לשעה שעתיים מה אתם מציעים אגב מה הצריכה [הספק] ביחס בפעילות נורמלית?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 סתם מתעניין... עריכה: אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS" ואז לכו לD11R

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by borg,

קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by ryan_b,

כמה זה 0.03 דולר? וכמה זה שווה בשקלים (פחות או יותר). תודה

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by bmw5,

^^

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

??

15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי כזאת מידת משקל, כמה זה בגרמים? לא מצליח ליצוא בגוגל :-X

• 5 תגובות
    • 64.4k צפיות
  16. אני רוצה לפתוח נגדם תביעה כי הם חסמו לי משתמש מסנגר\הוטמייל עם המון מיילים חשובים(לא ניכנס לזה כמה זה חשוב) הם חסמו לי אותו בגלל שהוא נפרץ והשתמשו בו בשביל בוט ספאם וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך כדי שהם יפתחו אותו (סליחה על המילה) הם לא שמים עלי ז** ומנפנפים אותי למרות שאני נותן את כל הפרטים האפשריים ואין בנאדם שני בעולם שיש לו כמות כזאת של פרטים על המשתמש בקצב הזה בחיים אני לא אקבל אותו מה ניתן לעשות? והאם באמת תביעה תעזור??

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

• 9 תגובות
    • 11.2k צפיות
  18. Started by genia,

אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קיבלת זימון ל- "מבחן לחיל המודיעין למסלול גאמ"א". זה מתחיל בשעה 8:30. באיזה שעה זה אמור להסתיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by MasterDK,

אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. אני ואחי הקטן הולכים לקראת השנה החדשה להרשם למכון אז רציתי לדעת לפי מה שהבנתי הולכים 2-3 פעמים בשבוע כול פעם שעה וחצי ככה האם צריך יותר \ פחות יש לי חבר שהולך כול יום לשעתיים ויש כאלה שהולכים פעם בשבוע לשעה מה אתם חושבים ? ספרו כמה פעמים אתם הולכים ולכמה זמן

• 92 תגובות
    • 11.6k צפיות
  22. Started by mosh18,

על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by EAD,

אז עד היום מנסיון שלכם עם מחשבים (בהנחה שקניתם יותר מאחד מאז שנולדתם), כמה זמן מחשב שקניתם חדש מחזיק עד שאתם מתחילים לשדרג או להחליף את כולו? תתייחסו גם לנושא של ציוד היקפי, גם פנימי, וגם מה אתם עושים עם המחשב (כי נניח קריאת מייל אפשר לעשות גם ב486)

• 35 תגובות
    • 11.1k צפיות
  24. שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.