כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה הרזולוציה הטבעית של מסך 1.8 אינץ mp4 תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אין לי דבר טוב או רע להגיד הליהם פשוט אני חושב לקנות מהם WII ואני לא יודע אם הם חנות טובה או לא אז בבקשה מי שקנה מהם תכתבו יתרשמות מהחנות
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450181,00.html אני מופתע שאני עדיין בחיים נ.ב זה למה אני תמיד דואג לעשות הפסקות אוכל ושרותים פעם בכמה שעות ...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני גר בפ"ת ליד סגולה אז מאיפה אוכל לקחת אוטובוס כדי להגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי לסופ"A שייט בקייאקים שם ואני רוצה לעשות טיול באיזור . מישהו מכיר מסלול נחמד לטייל בו באיזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לעבוד כמאבטח ברכבת. אם מישהו שעבד שם/יודע בוודאות יכול לענות לי על השאלות הבאות אני אודה לו: - מה תקופת ההתחייבות? הבנתי ש-9 חודשים? - האם אני יכול לבחור משמרות? - האם יש רוטציה בין עבודה על הרכבת/ברציפים? או שאלה דברים שונים? - מה אורך קורס ההכשרה? יש לציין שאני חייל משוחרר, שירתתי שירות מלא כלוחם.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חבר'ה :] מחר תתקיים בחינת הפסיכומטרי שלי באונ' בר אילן. ככל הידוע לי , זה ברמת גן, אך איני יודע איזה רחוב,איך להגיע וכו'...וגם המזכירה שהתקשרתי לא עזרה כלל וכלל X: יש למישהו הוראות איך להגיע לשם? רחוב או משהו? תודה :]
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
יו איזה יום כיפור היה, אז ככה, כמעט ילד קטן עם אופניים נכנס בי סבלתי מהרעש של הילדים הקטנים ששמים כוס חד פעמית בגלל של האופניים שכבייכול נותן "רעש" של אופנוע. אני ועוד 8 מהחברים שלי התעמתנו עם איזה ערבי ואיזה רוסיה שקיללו אותנו סתם ככה, העדפנו לשמור על שקט כי יכול להיות והוא היה חמוש. :2gunsfiring: הטוב בכל זה: שפגשתי כל מיני חברים מן העבר כמו בכל שנה. הפגנו את השיעמום ייחד. (אני וחבר שלי מרוב שעמום חשבנו ככה ללכת לאיזה צומת ולעשות שם על האש ולאכול המבורגר עם חומוס צ'יפס סלט, עוד דבר אכזרי, בגלל שהילדים הקטנים עם האופניים עיצבנו אותנו חשבנו לקחת ג'ריקן של בנזין לשפוך על הכביש ולהדליק אש ככה יהיה חומה של אש והם לא יוכלו לעבור )
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-