כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=6202
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תתרחקו מירושלים, כי עברתי היום טסט 8) ככה אני נראה עכשיו: ;D
-
- 189 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
-
טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, בתור משתמש בפיירפוקס אני מודע כמה הפירפוקס טוב בהשוואה לאינטרנט איכספלורר. אני גם מודע לזה שיש אנשים שחושבים שרק מעט אנשים משתמשים בפיירפוקס וגם חושבים שזה של אנשים פאנטים, משוגעים ופריקים. (יש הרבה כאלה) אני אודה לכל משתמש פיירפוקס שיוסיף את החתימה שלי לחתימה שלו וככה נוכיח לכל הפאן בויז של ביל גייטס שפיירפוקס זה לא דפדפן נידח ונדיר, אלא דפדפן נפוץ ובטוח.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
לפני כשנתיים הזמנתי עדשות מגע אצל אופטומטריסט אחד שהמליץ לי עליו רופא עיניים בקופ"ח. מדובר בעדשות רב פעמיות לשנה, שלפי טענת האופטומטריסט ייוצרו בהזמנה מיוחדת ובהתאמה מדויקת, שהיו לא הכי זולות ולא הכי יקרות אבל עדיין עלו לא מאט. אחרי בערך שנה וחצי של שימוש (ואני מדבר על שימוש נכון בהתאם להוראות שימוש כמו לא לישון איתם ולהחליף נוזל פעם ביום יומיים וכד') העדשות נהיו לא נוחות והתחילו לעשות לי בעיות. ובדיוק כשרציתי ללכת לאופטומטריסט להזמין עדשות חדשות, פגשתי את אחותי סיפרתי לה את הסיפור והיא הביא לי במתנה חבילת עדשות יומיות שהיא משתמשת בהם, אמרה: קח תנסה אותם. אומנם המספר שלה קצת שונה משלי אבל לא בהרבה, לאחר יום אחד עם העדשות האלה הבנתי שזה בדיוק מה שמתאים לי. העדשות הקודמות ה…
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרט החדש בכיכובו של השחקן הוותיק מוביל את רשימת המועמדויות בטקס הפרסים הנחשב ביותר. האם הוא סוף סוף יקבל את הפסלון שהוא כל כך רוצה, או שמקס הזועם ישדוד אותו? ב-28 בפברואר יערך טקס פרסי האקדמיה לקולנוע, האוסקר, בפעם ה-88 שלו – הפעם בסימן הסרט The Revenant('האיש שנולד מחדש' בתרגום עברי מעט תמוה), אשר גרף הכי הרבה מועמדויות, וגם נחשב בעיני רבים לסרט אשר סוף סוף יעניק אוסקר ראשון בקריירה לליאונרדו דיקפריו. פרט ל-The Revenant, שקיבל 12 מועמדויות לפרס הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר (האם זו גם תהיה הזכייה השנייה ברצף של אלחנדרו גונסלס איניאריטו? קצת קשה להאמין), שחקן המשנה הטוב ביותר, הסינמטוגרפיה, ההפקה, התלבושות, האודיו האפקטים ואחרים, גם סרטי המדע הבדיוני מקס הז…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חובה לראות עד הסוף. http://www.collegehumor.com/video:1939798
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
מה לעשות?[ATTACH=CONFIG]9776[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9777[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
כל הזמן שולחים לי הודעות SMS של POOPIK מה זה?!?!?! כל יום 5 הודעות! :-[
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
ספרו לי גם על החידושים שלא הזכרתי .
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מייל שקיבלתי הפנה אותי ליוטוב.קצת הזוי לפי דעתי(למרות שלכו תדעו,המציאות עולה על כל דימיון) http://www.youtube.com/watch?v=ccfm4uhXtZo&feature=player_embedded#! כל מה שיש לי להגיד זה-well,welcome abord!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא, לא מתכוון למעבדים ושאר ירקות. אבל מי שלא אהב את מופע הרחפנים המאירים בטקס יום העצמאות - אין לו לב ! היה חבל"ז ! וכשמגיע, מגיע ! לתפארת מדינת ישראל ! חג שמח לכווווווולם !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-