עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by סמיילי,

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by Freeze,

לאלה שקנו מ www.tomerposters.co.il , מה דעתכם עליהם? קיבלתי אתמול פוסטר ממש יפה מידידה שלי, וחשבתי לקנות עוד כמה פוסטרים ולעצב לי את החדר. היא הביאה לי את האתר הזה, ואני רוצה לדעת אם אנשים הזמינו מהם פוסטרים מהאינטרנט, והאם הם אמינים וטובים (כלומר, לא ישתמשו לי בכרטיס אשראי...) האם אפשר להזמין מהם פוסטרים בטלפון, או אפילו להזמין מהם פוסטרים ולקחת מהחנות את ההזמנה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by lev-27,

יש מספר דברים בפרק "נפילה חופשית" שאני לא מבין. אתן תרגיל לדוגמא: א. באיזו מהירות יש לזרוק כדור כלפי מעלה על מנת שיעלה לגובה מרבי של 5 מטר? איך אני מגלה את זה? אתן דוגמא נוספת: כדור נזרק מגג בנין שגובהו 80 מטר כלפי מעלה במהירות התחלתית 30 מ/ש. איך אני יודע מהו העתק המרבי שהכדור יכול לעבור לפני שהוא נעצר ומתחיל לרדת למטה?

• 12 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. אני בארגון המורים בכל מקרה ממש מקווה שיש שביתה

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Crash5,

אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה אבל אני מתלבט מאיפה להתחיל הבנתי שעכשיו רצה עונה מספר 8 בארה"ב כמו כן, ראיתי שיש בעצם 3 שמות שונים לסדרה: CSI, CSI: NY, CSI: Miami מה ההבדלים בינהם ואיזה עונות שייכות למה? האם זה הגיוני לראות את מיאמי או שעל מנת להבין את העלילה צריך לראות את כל העונות? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הולך להעביר את הזמן בבית עם המזגן, בחדר עם המחשב והסראונד שלי נרגילה ובירות.... מחפש המלצות לסרטים טובים.... פשוט לוקח זמן אמממ, להשיג אותם אז צריך להתחיל לעבוד על זה לקראת החפש"ש... לא אכפת לי חדשים ישנים אבל לא סרטי בנות..... תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by amit_amit,

שאלה בעיקר למנהלים, אבל כל מי שיכול לעזור שיבורך האם המד תגובות שבצד לא עולה בפורום כללי? כי שמתי לב שאצלי הוא בקושי עולה (אני רוב הזמן בפורום כללי) אז יש קשר או שזה סתם בעיה אצלי במשתמש?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by BoriTTo,

אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.

9. Started by Big_Guy7,

הבאתי גורה לפני כמה ימים... היא האסקי סיבירית מעורבת בזאב לבן. לא הצלחתי למצוא לה בינתיים שם יפה, וחשבתי אולי תוכלו לעזור לי קצת ;D תודה

• 57 תגובות
    • 7.9k צפיות
  10. Started by LoveStoned,

יש לי 3 פטמות דעכתם . [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 12k צפיות
  11. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by ofirr,

כרגע אני משתמש בתוכנת TLN eMule v6.0 ולטעמי היא מיושנת,כבדה (לא מעט זמן לוקח לתוכנה להסתיים כשאני סוגר אותה),איטית וכבר פאסה. התקנתי תוכנה נוסטלגית שהייתה אז מאוד מהירה וקלה LHeMule_v2.2 למי שזוכר, לבדוק אולי אולי היא תוריד אבל היא לא מוצאת כלום בחיפוש אז אין לי מה להשתמש בתוכנה הזו למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בה. אני נעול להסיר את שתי התוכנות האלה ולהתקין אחת חדשה. לכן, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת אימיול הטובה והמהירה ביותר שאתם מכירים (שלא תיהיה גם כבדה) והמלצה לאיזה כמה שרתים מומלצים להתחברות (עדיף לפי סדר מהראשון לאחרון) ואיזה שרת המומלץ ביותר. תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. לצערי הרב היום נגנב לי הארנק ובתוכו היה הרישיון השאלה שלי האם אני יכול לנהוג או שאני חייב לחכות לרשיון החדש?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by subarel,

יש עונה 4? אין ? יהיו ספיישלים? משהו? כל מה שאני מוצא בגוגל זה מלפני הרבה זמן..

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ori-silver,

אני רוצה להזמין פאד qck שעולה שם 59 ש"ח לגרסא הרגילה. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1028 המחיר הוא הכי טוב שמצאתי וזה רק 10 ש"ח משלוח האם האתר הזה אמין ומספק את הסחורה?אני ממש שונא להזמין דברים דרך האינטרנט אבל אין לי ברירה כי אף חנות ליד הבית שלי לא מוכרת פאדים טובים.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by TAsraf,

אוקי רק השנה התחלתי ללמוד פיזיקה וביום ראשון הבא יש לי בוחן מישהו יכול לתת לי הסבר מהם ה3 דברים הבאים: 1.תרשימי כוחות (מלבנים + חיצים) 2.כוחות מגע 3.שאלה : כיצד יודעים שעל גוף מופעל כוח אין צורך בהרבה טקסט אבל אם יש אני אשמח אני מבין פחות או יותר תודה :xyxthumbs: [ההיתי חולה סעמק לא ההיתי בשיעור,למרות שאני מבריזן לא קטן=]]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by d1a1n0,

היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום שמעתי פעם על אתר ששם אפשר ללחוץ על כפתור במקלדת בקצב של שיר והוא מוצא את השיר או משהו בסגנון עכשיו ניסיתי לחפש את זה וכל ניסיונותיי כשלו, לא הכרתי את השם שלו מעולם, ניסיתי לחפש את האתר לפי מילים שנראו לי מתאימות (מילות קוד בגוגל) יכול להיות שהזיתי את כל זה ומעולם לא היה דבר שכזה?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  19. שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. היום אני יוצא עם החברים לטבריה ואנחנו מחפשים חוף [גם אם בתשלום] בלי ערסים או הרבה צעירים, וגם שיהיה שם גישה לרכב שיהיה אפשר לשים מוזיקה. ובתכ'לס תביאו גם עצות כי זה פעם ראשונה בטבריה, מה לעשות ומה לא, איפה לקנות ואיפה לא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by eegg,

אני הולך מחר לנועה אז זה דיי דחוף ויש לי בערך 500 שקלים לבזבז כרגע זה מה שאני בטוח קונה: COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 ¤150.00 Sunbeamtech CASE CHASIS LIGHT LEGS ¤30.00 SUNBEAM LASER LED WHITE ¤40.00 הלדים זה רק ליופי וזה בשביל המפרט שבצד הנה הטמפ כרגע ויש מוד של 80mm מאוור מתחת לכרטיס מסך וחשבתי לקנות עוד אחד מה דעתכם צריך idle -42cpu 48-gpu hdd-55 load -50cpu 55-gpu hdd-56

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. אני מעוניין למצוא שעונים של CASIO סדרת EDIFICE במחירים נורמאלים! למשל מה אתם אומרים על השעון הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=401635 המחיר מצויין בלינק פשוט אני רוצה חנות שמוחרת בסביבת המחיר הזה ולראות את השעון בעניים שלי... כול חנות שעברתי המחירים מוגזמים כפול מהמחיר ברשת!

24. מה קורה אנשים... יש לי עבודת חיבור לאנגלית דוברים, ורציתי להכניס משפט מפציץ... מצאתי אחד שעוד קשור!! חח אבל הוא בעברית. "המסתורין הוא הדבר היפה ביותר שביכולתנו לחוות. ממנו צומחים כל אמנות אמיתית וכל מדע אמיתי" -אלברט איינשטיין. זה כתוב על גב הספר E=MC2 של דיוויד בודאניס, למי שיש... בקיצור, ניסיתי לתרגם את זה, יצא יפה אבל אני לא בטוח שאין לי טעויות. תנסו אתם! שפה כמה שיותר גבוהה... דרגה אחת לפני thou shalt bow before me! וחבריו

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

אני מאוד מתעניין בנושא לאחרונה ורוצה לקחת את זה יותר קדימה, לפתוח תיק דמו ולרכוש ניסיון על אמת [בערך, דמו בכל זאת דמו]. ואשמח לעזרה וטיפים של אחרים במידה וירצו לעזור.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים