כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את הפרק החדש של סאות'פארק[אחרי הפסקה ממושכת] הפרק עוסק בתסמונת טורט וכבנאדם עם תסמונת טורט[שאגב, מוצגת פה בהקצנה כל כך גדולה] מאוד מאוד נהנתי לצפות בפרק, אחד הכי מצחיקים שראיתי. מומלץ בחום ! כמה קללות בפרק אחד ... http://www.imdb.com/title/tt0995582/ נ.ב לא, אני לא מקלל בקול רם, או כל דבר אחר מהדברים שהוצגו בפרק...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אפשר עזרה בזהיוי שיר: משיח, השיר באנגלית שמעתי אותו בערוץ אחד או שתים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
בכרטיסי מסך של geforce אז בסדרת ה-series 7 זה אומר שכל הכרטיסים שמתחילים ב-7 ? לדוגמא 7900GS הוא בסידרה הזאת נכון??? ועוד שאלה.. איך אני יודע כמה ביט המערכת הפעלה שלי?? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שמעו, חבר שלי קנה לי ליומולדת אקדח BBGUN כזה קטן חמוד כמו שיש לכולם.. הבעיה היא שאם אני רוצה לירות במטרה הוא לא מדייק ! ממרחק של 2 מטר להישתמש בכוונת כבר ניהיה חסר טעם והולך כל הכיף.. עכשיו לפי הידע שיש לי בנוגע לרובים (שהוא לא מי יודע מה..) ככל שהקנה ארוך יותר הרובה מדייק יותר, זאת אומרת שאם אני יאריך את הקנה הרובה יותר ידייק נכון ? אז חשבתי שרוול מתכת בקוטר המתאים ולשים אותו בתוך הקנה ככה שהכדור יעבור דרכו, זה יעזור ? יש לכם אולי עוד רעיונות איך לשפר אותו ? (ד"א לכל אלא שנגד זה שתדעו שאני לא אף פעם לא יירה על שום יצור חי, חוץ מאולי בעצמי...)
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=2347 אל תלכו לראות אותו בחיים. בזבוז מוחלט של כסף. לסרט הזה אין עלילה והוא פשוט מעפן.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מתעניין במשפטי חוכמה שבאמת אפשר ללמוד המון מהם , שאתם המצאתם או של אנשים מעניינים שאמרו משפטים עם מסר [ אם יש לכם אתר כזה לא לפרסם בבקשה כי 80% זה משפטים מוזרים בלי הרבה טעם אז פשוט צטטו כמה וזהו לכל משפט ישמח לשמוע הסברון קצר על מה בדיוק מסתתר מאחוריו טוב אז אני יתחיל ויתן כמה משפטים יפים *לפעמים עדיף להיפגע מאשר לחלום לנצח - המשפט אומר כשה רוצים משו ממש ממש ובסוף מוותרים בגלל פחד כל שהו מי להיפגע או שזה להזמין בת , להקים עסק, או אפילו לקנות מתנה בגלל פחד שלא יאהבו או כל דבר בעולם ,ואחרי זה תחשבו למה לא עשיתי ואם היתי מנסה אולי היה כך וכך ומעיק על הנפש במקום לנסות ולדעת שנייסיתי (אפילו אם לא הצלחתי עדיין יש את הגאווה )ולעיתים קרובות יש את השלווה אני כן יכול וזה בכלל ל…
-
- 122 תגובות
- 36.6k צפיות
-
-
טוב שמעו.. אני לפעמים מוריד סרטים ושאני מנסה לצפות אני שומע את הסרט אבל אני לא רואה אותו.. למשל במדייה פלייר אני שומע אבל אני רואה את כל הציורים שלהם או איך שלא תקראו לזה.. יש דרך לשנות את זה שאני כן יראה אותם??? דניאל.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק דרך איזה אתר, אבל אני לא יודע עד כמה האתר אמין... אז רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש אתר טוב: *שאפשר להיות בטוח שלא ייעשה שימוש אחר בכרטיס אשראי (ייגנוב...) *השירות מצויין (כלומר המשחק ייגיע דיי מוקדם). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום רכבתי על האופניים שלי (במהירות מטורפת יש לציין) באיזה סיבוב קטן האופניים שלי התרוממו באוויר ולא הצלחתי לפנות, נכנסתי לתוך איזה תעלה ובאמצע פגשתי קיר, נכנסתי בו עם הראש כלכך חזק שאני לא זוכר איך נפלתי בכלל, למזלי לבשתי קסדה. אחרי אומדן הנזק לי ולאופניים ראיתי את הקסדה שלי שכמעט התנפצה, אחרכך הבנתי שהקסדה ממש הצילה אותי. עכשיו אני אחרי ביקור בבית חולים אחרי צילומים , חשדו ששברתי את האצבעות וצלעות למרבה המזל אני בסדר. אני בטוח שסיפורים כאלה כבר שמעתם ... באופן אירוני זה קורה בתקופה שהחוק הקסדה נכנס לתוקף... רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו אתם חובשים קסדה כן\לא מה דעתכם על החוק? חוק או לא חוק אני יחבוש קסדה עכשיו תמיד.
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תסכימו איתי שזה בעיתי להתחיל עם שכנה ,ואני משתדל לא לעשות זאת בדרך כלל . אולם הפעם חרגתי ממנהגי וביקשתי משכנתי שהיא מורה לאנגלית ומבוגרת ממני בכמה שנים טובות ,עזרה בתרגום טקסט לאנגלית . היא נענתה בחיוב והייתה סימפטית מאוד, ובתום הפגישה (לצורך התרגום בלבד לא היה שום דבר רומנטי במפגש עצמו) הצעתי לה לצאת ביחד . היא התחמקה באלגנטיות מהצעתי ונראה לי שהיא הייתה די מופתעת מכך . יתכן גם שעצם ההפתעה גרם לה להגיב בסירוב אוטומטי . בכל מקרה מאז עברו כמה שבועות שבהם מלבד Hay , bay , הדדי לא ארע דבר ,והאמת שהייתי מאוד עסוק בענייניי ,ובכלל אני לא הטיפוס שמתעלק ורודף אחרי בחורות . לפני מספר ימים ביקשתי ממנה שוב פעם עזרה בתרגום מאמר לאנגלית , וגם הפעם היא נענתה בחיוב. האמת , אין לי …
-
- 138 תגובות
- 31.4k צפיות
-
-
בעקבות הצלחת התוכנה הקודמת ובעקבות בקשתו של yonir אני פותח את הת'רד הזה לגבי שחרור גרסא 2 לתוכנה שלי למי שלא זוכר זאת תוכנה לצפייה ברוב המצלמות של איילון בו זמנית. קודם כל לפי בקשתו של יוני,הפכתי את הכפתורים של מצלמה 8 וניתן להוריד את הגרסא עם הכפתורים במיקום הנכון מפה: http://rapidshare.com/files/58425170/ayalon2.rar עכשיו,עוד כמה הצעות שקיבלתי הן לשים את המצלמות לפי הסדר שלהן באתר ולהוסיף את כולן(כתבתי את התוכנה לפני הרבה זמן,מאז נוספו עוד מצלמות). אם מישהו יוכל להגיד לי(יוני?) באיזה סדר לשים אותן-זה יעזור לי כי אני לא בטח ש=איך לשים אותן. עוד משהו זה -אולי מישהו רוצה להתנדב להכין איזה עיצוב נחמד לתוכנה . אם יש לכם עוד הצעות לשיפור התוכנה תרשמו אותן פה ובסוף אני אעלה א…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-