עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by subarel,

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by mr-elad,

אני רוצה לקנות מהם מחשב ורציתי לדעת אם הם אמינים, זולים יחסית ואיך השירות. תודה רבה למי שעונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by intel suck,

נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by approx,

^^

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by etz,

אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.

6. Started by Thadar,

תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. לא בוידאו - כבר מזמן אין לי מכשיר וידאו עובד כדי לנגן אותו. רצינו לעשות ערב נוסטלגיה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. (חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.

• 25 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. Started by zorgi,

http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ConRoe X Fire,

http://gangstaname.com/pirate_name.php "Scurv-aceous" Daryl Straw

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by hedva,

איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Dror D.,

אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. ראיתי עכשיו את הפרק החדש של סאות'פארק[אחרי הפסקה ממושכת] הפרק עוסק בתסמונת טורט וכבנאדם עם תסמונת טורט[שאגב, מוצגת פה בהקצנה כל כך גדולה] מאוד מאוד נהנתי לצפות בפרק, אחד הכי מצחיקים שראיתי. מומלץ בחום ! כמה קללות בפרק אחד ... http://www.imdb.com/title/tt0995582/ נ.ב לא, אני לא מקלל בקול רם, או כל דבר אחר מהדברים שהוצגו בפרק...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by hedva,

למבוגרים/ות בלבד

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שמואלל,

שלום אפשר עזרה בזהיוי שיר: משיח, השיר באנגלית שמעתי אותו בערוץ אחד או שתים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. אני צריכה עזרה במתמטיקקה [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. בכרטיסי מסך של geforce אז בסדרת ה-series 7 זה אומר שכל הכרטיסים שמתחילים ב-7 ? לדוגמא 7900GS הוא בסידרה הזאת נכון??? ועוד שאלה.. איך אני יודע כמה ביט המערכת הפעלה שלי?? תודה, דניאל.

22. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  23. היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by redti,

התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.