עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eliil1,

שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. 1. הייתי שמח לשמוע קצת על מדיאטק, איך עבר\עובר עליכם הלימוד שם. 2. קצת מידע לגבי הלימוד והתוכן של MCSE, מעבר להיסטוריה ולימוד פיזי על מחשבים, מה קורה שם עם מתמטיקה פיזיקה, קושי של המבחנים, שאלות "לא צפויות" ושאר הערות שיש לכם לגבי ההכשרה הזאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. אני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הם פירסמו את המערכת שלהם http://www.mta.ac.il/AcademitProg/Pages/academitprog.aspx אבל זה כזה סלט, גם כי אני רוצה מרצים טובים וגם כי אני מעדיף לדחוף את המערכת לכמה שפחות ימים ושהשיעורים יהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה - בשנה א' כולם לומדים אותו דבר, בלי קשר להתמחות שנבחרה, נכון? אשמח לקבל טיפים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Armageddon1,

אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by totah,

אני צריך עזרה, האתר שאני בונה כבר מוכן, נבנה עם פרונטפייג' עכשיו אני מתקשה עם Geocities. הקבצים כבר הועלו לשרת, התמונות, הדפים וכו'. השאלה איך אני הופך אותם לאתר אינטרנט?. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by panterw07,

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  10. תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אשמח לשאול אותו כמה שאלות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. או שלפחות יודע מה זה?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by eyalha,

אני כרגע כיתה י"ב, ולא דיברו איתנו בכלל על האפשרות הזאת אז לא ידעתי על קיומה, אשמח אם מישהו יסביר לי איזה מסלולים עדיפים יש, אם זה בכלל כדאי וכו'.. (מחיפוש קצר ראיתי שיש עשרות אפשרויות) אשמח לתשובות.. (ד"א יש לי פרופיל 64)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by MODI,

מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!! עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצה יש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות? ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  15. מה אתם יכולים לספר לי מבחינת התרשמות אישית? ממה הכי התלהבתם? יש תוכנות שאתם ממליצים עליהם? אני מתכנן לשדרג שבוע הבא ואני חושב בכיוון של המכשיר הזה.

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  16. http://ksp.co.il/?uin=21566 בלינק הזה כתוב במעבד 1.6 UP TO 2.6 מה זה אומר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני ועוד כמה חברים נסנו להרשם לפורום ןכולנו קיבלנו את התשובה : "אנו מצטערים. ההרשמה נאסרה ע"י צוות האתר." זה מוזר פעם ראשונה שאני נכנס לשם אז ככה או שההנהלה חסמה הרשמה או שיש בעיה הבקשה שלי היא שאם יש פה משהו שחבר שם אז שיודיע את זה לצוות האתר שלהם הרבה אנשים לא יכולים להרשם לאתר שלהם

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by payback,

זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. שי לי\לנו להקה ואנחנו מעוניינים להקליט שיר (פרומו\דמו ) באיזור האיכות הסבירה ומחפשים מישהו נחמד שאולי יוכל לעזור לנו... (הסגנון זה מטאל ) יש כאן מישהו שיודע לעשות הקלטות? (אנחנו רוצים גיטרה וקלידים ושירה ותופים שיהיה מכונת תופים .) רצוי מאיזור המרכז _________________________ יש לנו אחד שהסכים לעשות לנו הקלטה הבעיה הוא מהדרום

20. יש פה פורום על lcd ? חיפשתי לא מצאתי..

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

יאללה, תצאו מהמחבוא שלכם ציינו אזור, אופניים, ציוד, שיפצורים וסגנון רכיבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arkadur,

בנוסף למחשבים..

• 100 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. האם יש פה גיימרים ותיקים שהם גם תיכוניסטים, חיילים או סטודנטים? האם זה נורמלי לשחק בגילאים האלה, או שזה ילדותי?

• 61 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.