עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ASROCK.COM,

ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?

4. Started by Alexkmr,

משהו מכיר חנויות שאפשר לרכוש שם מעיל עור? חוץ מקסטרו ורנואר. עד 850~ שקל. ראיתי היום אחד בGOLF, נאמר לי שזה מעור נאפה, מה הכוונה לעור נאפה? (המוכרת לא ידע להסביר לי)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Danix60,

היי, יש לי קובץ אקסל עם פרטים של 1400 אנשים שאני מעונין לשלוח לכולם SMS. הבעיה שאני צריך להעביר אותם איכשהו לאייפון/נוקיה/או אנדרואיד. מה הדרך הכי מהירה ליצור 1400 אנשי קשר חדשים ? תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חיפוש של stock wallpapers brands wallpapers ועוד כמה שילובים דומים לא מביא אותי למציאת רקעים שמגיעים עם ניידים או בכלל רקעים שכוללים לוגואים וססמאות סטייל regza- image is everything style.like.no.other וכל מיני כאלה תהיתי אולי למישהו יש אתר או קובץ שבו יש דברים כאלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פעם ראשונה ראיתי אותה בביפ לפני איזה שנה\שנה וחצי ואהבתי, מאז השגתי את כל העונות ו(כמעט) כל פרק מצחיק בטירוף! עכשיו בדיוק באמצע העונה השישית (פרק 5 מתוך 10) ובינתיים ממש מצחיק, יותר מעונות קודמות. אני אוהב את הקטע שהוא מנסה לגלות אם מישהו שעומד מולו אומר את האמת אז הוא מסתכל עליו כזה וגם את ה- Pretty good, pretty, pretty, pretty, pretty good! עוד מישהו רואה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cucilida123,

(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arkadur,

אני מחפש מידע על קארטינג (אתרים שעוסקים בנושא) אני מתכוון לרכוש אחת , אשמח לדעת מה אתם חושבים\יכולים לספר לי על הנושא מסתבר שהעסק נהיה אצלי קצת יותר מתחביב..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך שתביאו לי אתרים של כתוביות סרטים הכי טובים שאתם מכירים שלא יהיו מעפנים תודה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benor,

תראו הנה התמונה של החתול שלי תסתכלו למעלה:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Crash5,

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו שהזמין אי פעם מוצרים מהאתר של Jab Tech ולא עשה משלוח לכתובתו בארץ אלא למכר שלו בחו"ל? אני רוצה לעשות הזמנה ואני לא יודע אם ניתן לעשות את הדבר. אשמח אם מישהו ישתף אותי בכל מידע חיוני שהוא בנושא.

20. Started by avihai007,

כל יבואן לא משנה איזה, שיש לו מארזים מעניינים. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AC/DC,

כנראה חר באים להראות לנו טפלפונים בבית (עסק)(אפילו לא צריך להביא ותם הם באים עם שליח ) אז ככה אנכנו הולכים על המיבצע אני חושב אין לי מוסג אין W800I אז אני רוצה ליבחור בין 6280 או V3X מה עדיף ? תכונות תמונות וביצועים תמונות כאילו שתביעו תמונות חח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שניצל,

חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by unregistered,

למישהו יצא להתנסות? האם יש כאלו בכלל בארץ? makerbot עשו לעצמם שם, אבל הדגם האחרון עולה 2.2K$, לא זול. בkickstarter יש כמה קיטים של מדפסות ב500$-800$, אבל הבנתי בשביל איכות טובה צריך בכל מקרה לבנות מעטפת למנוע הפרעות מבחוץ (רוח, טמפ).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.