כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על זה אך אני לא מוצא איפה אפשר לעשות כזה. הבנתי שגם המדינה נותנת שירות כזה שעלותו כ140 ש"ח. מישהו מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי נורות גידול (לצמחים כמובן) וקיבלתי אותם ללא התקע. אני צריך עזרה בחיבור את החוטים, אין לי מושג בחשמל, אבל אם יוסבר בפשטות, אבין.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הדבר הזה: http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=20&topicId=7 מי מכיר כאלה בסגנון? מי שיחק? מי אהב?^^ פעם היה לי כזה ועכשיו אני ממש רוצה לקנות חדש הבעייה היא שאלה שמצאתי - או שהטווח שלהם קטן מ20 מטר (שזה המינימום מבחינתי), או שאומרים עליהם שהם מתקלקלים מהר, או שבכלל לא כתוב הטווח שלהם מישהו מכיר במקרה חברה שמייצרת דברים כאלה, אבל אמינים ועם טווח של יותר מ20 מטר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים רכבי ההסעות של ענקיות הטכנולוגיה גוגל ואפל "זוכים" לאירועי ירי עם רובה אוויר ממפגע אלמוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I wanna orginize an order from jab-tech, I'm looking for other people who are interested to order everything together, and save up some delivery cost... to contact me: icq: 13384870 email: p1mp@3dv.co.il Thanks in advanced
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
למישהו יש לינק למשהו טוב ? ובבקשה אל תפנו אותי אל ה "who let the jews out" כי זה כבר נמאס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים. חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך. השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ? אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/23566747/ANATOMY.wma.html http://rapidshare.de/files/23566899/00_MC____ue.mp3.html http://rapidshare.de/files/23566963/A-EURO_1.wma.html יש לי עוד קטעים את תאהבו אני אעלה עוד...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזו תוכנה/ תוסף שאומרת לי תמיד באופן ברור (מצידי שיהיה איזה אייקון בולט שתמיד נוכח שמחליף צבעים בהתאם לשפה) באיזו שפה אני מקליד, מה אני היחיד שלפחות כמה פעמים ביום מקליד עברית ויוצא לו אנגלית ולהפך? :pissed: אני יודע שאפשר לראות בסטארט מנו ושלרוב אפשר לראות צ'ופצ'יק קטן לימין או לשמאל בהתאם לכיוון השפה אבל אין איזה פתרון פשוט וכולל לכל העניין הזה, תחשבו כמה שעות במצטבר זה יחסוך לאנושות, אפילו אם זה גוזל מכל אדם (שמחליף שפות) 10 שניות ביום... בתקווה בשלא יצאתי ממש טמבל...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר... כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות... עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד. אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן. התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה... עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת. לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הצוות. מנסה להעלות מודעה בטריידזון, כל הזמן מקבל הודעתת ERROR 101. ניסיתי מכמה מחשבים וכמה דפדפנים, אותה התוצאה. אשמח למענה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לעלות קובץ של כ- 5MB. יש שירות אחסנה שמאפשר הורדה ישירה ומיידית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מי היבואן של לוחות האם של FOXCONN בישראל? נכנסתי לאתר של החברה וכשבחרתי בישראל היתה שגיאה בדף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-