כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אפשרי? ומשו אחר לגמרי,נכון שאתה מזמין כ.אשראי חדש ונותנים לך מ.סודי,אני רוצה לבחור אותו...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הודעת ספאם כל כך חובבנית שהיא הצליחה לעבור את הסינון של גימייל, בעלי הגימייל יודעים עד כמה הדבר קרוב לבלתי אפשרי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לי קובץ אקסל עם פרטים של 1400 אנשים שאני מעונין לשלוח לכולם SMS. הבעיה שאני צריך להעביר אותם איכשהו לאייפון/נוקיה/או אנדרואיד. מה הדרך הכי מהירה ליצור 1400 אנשי קשר חדשים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בג'ימייל אבל קיבלתי הודעה שצריכים לשלוח לי ס.מ.ס בחזרה כדי שזה ימשיך להיות בחינם. יש עוד אתרים שנותנים כמות גדולה של שליחות בחינם? יש אתרים שמאפשרים לשלוח בחינם בלי הגבלה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2 [br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:00:33 **^^ סליחה אני יתקן את התמונות^^**
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי בא? איפה אתם? איך היה? יש מישהו בניצנים? ג'ניה, נא להגיב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל, אני מחפש אתרים שיש בהם כתוביות לסרטים וסדרות בספרדית, אפשר להתפשר גם על אנגלית. עד כה נברתי וחיפשתי בכל הרשת ולא הגעתי לתוצאות משביעות רצון כך שאם מישהו יודע על אתר זה או אחר זו תהיה עזרה לא רעה בכלל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני צריך למצוא אלגוריתם למשחק הזה (אין צורך שהוא יהיה יעיל\חכם במיוחד) כחלק מש"ב אני צריך לבנות את המשחק בC. עם זה אין בעיה יש בונוס אם עושים גם אופציה לאסטרטגיה של המחשב, ולצערי אין לי זמן\שכל לעלות על העיניין. שימו לב לחוקי המשחק! (יש כמה גרסאות, אז צריך ללכת לפי החוקי הנל בלבד): רקע. המשחק הינו משחק לשני שחקנים. המשחק מורכב מלוח בעל שתי שורות של 6 תאים כל אחת, תאים אלו נקראים בתים. בנוסף קיים תא נוסף בכל אחד מצידי הלוח, שנקרא מאגר (סה"כ 14 תאים.) לכל שחקן משוייכת שורת בתים אחת, ומאגר אחת. בתחילת המשחק המאגר הינו .(S) ריק, ובכל אחד מהבתים יש מספר זהה של אבנים מספר האבנים נקבע בין 3 ל6 ע"י המשתמש לויזואליזציה יש את ויקיפיה, ויש שם לינקים לגרסאות פלאש של המשחק http:/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי נורות גידול (לצמחים כמובן) וקיבלתי אותם ללא התקע. אני צריך עזרה בחיבור את החוטים, אין לי מושג בחשמל, אבל אם יוסבר בפשטות, אבין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון של נוקיה ברשת סלקום... איך אני מוריד את ה סלקום סלקום הזה שכתוב ב 2 שורות האלה? או לפחות להוריד אחד מהם...?? איך אני עושה את זה.?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיקר שתיהיה חנות טובה עם שם טוב ואמינות, אחריות של היבואן ולא ייבוא אפור, וכמובן שתשמור על מחירים סבירים של השוק ולא תפגיז (כמו שקם אלקטריק וטרקלין חשמל). תודה רבה. ואגב, האם מישהו ניסה לברר מחירים ישירות מ-ח.י (היבואן של אל.ג'י) ?, האם שווה לקנות דרכם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם אני יכול לפתוח חשבון PERSONAL ושיעבירו לו כסף מחשבון אחר(שאולי גם לא מאושר בכרטיס אשראי) ולקנות עם זה באי ביי?(ללא השמה של כרטיס אשראי או חשבון בנק)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-