עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?

2. Started by IME3,

האם קיים כזה דבר? לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמך אני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשה בעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי) כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ChrisBrown,

חודש הבא אני הולך עם אבא שלי לקנות קטנוע, אני בן 16 ו.. רציתי לדעת איך הקטנוע הונדה דילן 125?והאם כדאי לקנות אותו?ומה המחיר שלו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dimka,

אני מנסה להוכיח משהו אבל 3 יחידות במתמטיקה מקשות עליי - יש לי את הפונקציה הבאה f(x) = x(x-1)(x-2)...(x-n) אני רוצה להוכיח שנגזרת הפונקציה בנקודה 0 היא n עצרת f'(0) = n! לפי הבדיקה שלי היא n! כאשר n הוא זוגי ומינוס n! כאשר הוא שלילי. זה מה שעשיתי באינדוקציה, משהו מתפקשש לי: x(x-1)(x-2)...(x-k) = k! x(x-1)(x-2)...(x-k)(x-k-1) = (k+1)!= k!*(k+1) מצמצם... f'(0) = (x-k-1) = (k+1) = (0-k-1) = (k+1) -k-1 = k+1 אני מבין שאני צריך איכשהו להראות ש-k+1 הוא אמור לקבל מינוס... (לפחות אז זה מסתדר) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. חח אתם רואים אני ניכנס לחנות מחשבים לקבל הצעת מחיר הוא מביא לי הצעת מחיר מוסיף עוד 1000 שקל לא יודא מאיפה הוא הוציא אותם ואז אני שואל למה כזה יקר אז הוא אומר ועים מה אני אשלם ארנונה וחשמל חחחח....... בחנות אחרת התחילו להביא לי דברים שלא מהעולם אומרים לי שעל כרטיס מסך PALIT ישנו מאוורר של ZALMAN ב 200 שקל...התחילו לחרטט לי לא יודע מה חח התחיל להציע לי דברים שאני לא צריך ביכלל...הוא התחיל להגיד לי ש9600GT הופסק פס היצור שלו והציאו לי בימקום את ה 8800GT של PALIT עים הקירור הזה חחחח...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תציעו לי מה כדי לי לימכור בשביל להתפרנס

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אתמול נסעתי למיונים לתלפיות, והוצאתי מהכיס בנסיעות כ80 ש"ח, נאמר לי שאני אקבל החזר כספי בלשכת הגיוס. מישהו יודע כיצד מתבצע התהליך? האם ההחזר מיידי? כיצד אפשר להיכנס? (כי עומד שומר ומכניס אנשים שמגיעים לצו הראשון) והאם ישנם עוד דברים שעליי לדעת? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by --Adidas,

אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..

13. Started by ETB,

ידעתי היפני פסיכים ואבל להביא את המנהג המבחיל הזה ארצה, ועוד לבת ים. "עוד ניצול לרעה במעמד האישה נכנס לסצ'יטיקה"(זה מה ששלי חימוביץ הייתה אומרת). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2827703,00.html

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש יצרן של חמגשיות כאלה, כמו בארוחות חמות, מכירים? מפלסטיק ומאלומיניום, האלומיניום גג 35 אגורות ליחידה הפלסטיק גג 1.10 ש"ח ליחידה תודה רבה רבה רבה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מה הממוצע ציוני בגרות שצריך להתקבל לאונ בשביל ^^? וכמה בפסיכומטרי צריך? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by צבי דגן,

שלום, ראיתי בטלוויזיה שנפתחה תערוכה נחמדה של מחשבים ישנים ("ענתיקות"), הם בקשו תרומות. יש לי לתרום שני מחשבי "אמיגה" וציוד נלווה. האם מישהו כאן יכול לעזור לי ליצור איתם קשר? טלפון, מייל או כל קשר אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Snake_Eater,

שלום לכולם! במסגרת כנס אנימיקס שיתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-8 באוגוסט בסינמטק ת"א, תתקיים השקה של סדרת קומיקס חדשה בשם הבור של שרמן. מה זה הבור של שרמן? הבור של שרמן הוא קומיקס מתח-פנטזיה. העלילה מספרת על חייל בשם שרמן, שסובל מאי-יציבות נפשית ואיכשהו מצליח להתגלגל למקום הכי סודי בצה"ל - בור הפיקוד בקריה בת"א. שם הוא פוגש בטיפוסים מוזרים ונתקל בתופעות מסתוריות, כאשר אי אפשר לדעת כמה מהן קשורות למציאות ואילו מהן פרי מוחו המעורער. הכניסה להשקה חופשית והקומיקס יהיה זמין לכל אורך הכנס. בואו לתמוך ביצירה ישראלית!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…

21. Started by solidus,

http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by רון88,

יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה

23. Started by dror_gh,

מחפש אתר שבו אני אוכל להוריד משחקים לפלאפוני NOKIA . תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

הלייזר הכחול. הדבר הבא?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים