כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך להפוך את הפונט למשהו יותר נוח כמו אריאל? הכוונה לתפריטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות את הPDR-880 בגירסה ללא כונן קשיח ופשוט להוסיף לו בניפרד. אם כן אז איזה כונן זה 2.5 או 3.5. תודה .
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ניגשתי היום ב7:10 בראשון לציון. ונכשלתי, איזה מבאס זה. ביקש ממני חניה לשמאל, לא היה כל כך נורא, הייתי קצת רחוק מהמדרכה וישרתי. אבל דחף לי ברקס למרות שהוא לא היה צריך כשניסיתי לעקוף איזה אוטו, ואמרתי לו את זה גם אבל זהו נכשלתי. מישהו עוד ניגש היום? חוויות למיניהן?
-
- 28 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
-
דבר ראשון מישהו פה עשה או עושה ? אני אשמח למסנג'ר או מייל שאלה שניה,האם בכדי ללמוד את המקצוע אני חייב תעודת PC ? מה מחיר קורס MCSA בערך ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
משהו מכיר Podcast שמתעדכן באופן שותף במוסיקה לועזית נוסח MTV בייחוד MTV base חיפשתי בנרות לא מצאתי...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אהלן בינואר עברתי טסט וקיבלתי רישיון כזה זמני בלי תמונה שהתוקף שלו היה עד אוגוסט עד היום לא קיבלתי רישיון עם תמונה לתמיד וכבר עבר התוקף של הזמני מה המספר של המקום שבו אני יכול לברר מה קורה עם הרישיון שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-