עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by 104952,

אני זוכר שפעם מישהו העלה לדיון קובץ PDF של תשובות מצחיקות שאנשים כתבו במבחנים... ואין לי מושג איך לחפש את הקובץ הזה.. אם מישהו יודע בבקשה שיעלה את הקובץ או תמונות בסגנון לדיון! משהו בסגנון הזה-

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. OK כל אחד יודע מה משמעות הביטוי ומה הוא אומר... אבל למה דווקא "לדפוק ברז" ? מה הקשר בין הברזה לדפיקת ברז? אנחנו משתמשים בזה כ"כ הרבה... ואני לא חושב שהרבה יודעים מאיפה הביטוי הגיע... מישהו יודע ?

• 11 תגובות
    • 16.4k צפיות
  4. שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Fistuk1,

עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

אני מחפש את השם של השיר מהפרסמות של רנואר בערוץ 22. אני חושב שזה שיר ישן של gwen stefani. תודה.

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  7. אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Yehudaa,

איך אני מוצא קבוצה שמקיימת סגירות וגם חוקי צמצום ? ומה ההבדל בינה לבין חבורה (את הגדרות חבורה אני מכיר , רק רוצה לעמוד על ההבדל בינהם ) תודה . ועוד משהו , אם למשהו יש דרך להראות דרך טבלת פעולה אשמח , כי אני לא מבין איך מראים את תכונת חוקי הצמצום בטבלת פעולה. עריכה : פתרתי , אבל אם למישהו יש דרך אלגנטית להוכיח סעיף ב' אשמח !

• 5 תגובות
    • 14.3k צפיות
  9. Started by Meir787,

למי יש ? זרקו לינק פה, נעשה איזה מאפיה ישראלית שלי: http://opion.deviantart.com/

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by mega1234,

מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לאחרונה שמתי לב שפתאום צצים משתמשים שפותחים ת'רד X הדיון הרשמי ואז פשוט נעלמים והדיון לפעמים יוצא מהנושא והסדר שלו. לפי דעתי מי שפותח ת'רד דיון רשמי צריך לעקוב אחריו ולהיות המנהל בפועל של הת'רד הזה ולא אחרי פתיחת הת'רד הוא נעלם כלא בא (העיקר הוא פתח ראשון). שני אנשים שכרגע עושים עבודה מצויינת ולוקחים את העבודה ברצינות ששמתי לב שפותחים ת'רד ומנהלים אותו ברצינות הם SIMONSIX ו-TERJEN. *אני חושב שלא כל אחד יוכל לפתוח כזה ת'רד, הבן אדם צריך להיות אחראי ורציני. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  12. בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GRiM,

מישהו חושב כמוני?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hedva,

תוך כדי ניסיון נואש לחפש מישהו באתר שייצור איתי קשר (כנראה שהם כבר לא פעילים), מצאתי את זה...http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=687

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by Chymes,

התחלתי ללמוד נהיגה, עשיתי 8 שיעורים וברצוני להחליף מורה. נגיד אני קובע מחיר עם מורה חדש. איך אני מוכיח שכבר עשיתי 8 שיעורים?

• 16 תגובות
    • 19.4k צפיות
  16. בתחילת חודש אוקטובר, אחרי חיפוש אינטינסיבי,בין היתר באתר הזה, מצאתי את IQPC באשדוד -"אלף מחשבים" והייתי מוכן לעשות קנייה די רצינית. רק פריט אחד לא היה להם, המארז החדש של NZXT ה-HUSH דיברתי עם מנחם, בעל החנות, והבנתי ממנו שלא ניתן להשיג את המארז הזה משום ספק בארץ. אבל כן מצאתי אותו באתר של גיבור-נט. נשים בצד שבמשך מספר ימים התרוצצתי אחריהם, (הם יחזרו אלייך תוך יומיים - מהמוקד) - מדובר בחבורה שמפרסמת מוצרים שאין באפשרותם לספק וכך נתנו לי לחכות חודש ימים (הבטיחו לי שתוך שבועיים) ואחרי אינספור פניות למוקד, מבשרים לי שהמארז בכלל מחכה לי בחנות. למחרת התייצבתי בסניף שלהם ברמת-גן ואז התחילו התירוצים- 1. מארז ALEXA, כן? 2. זה לא בחנות, זה במחסן הראשי 3. המוקדנית לא אמרה 4. המוקדנ…

• 136 תגובות
    • 20.8k צפיות
  17. היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  18. חחחחחחחחחחחח יצא לי הודעה 200 יחד עם היום הולדת שלי !!!

19. סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by DimaX,

(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה ) כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict) כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SensatioN,

מי יכול עלי ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  22. את א' הצלחתי לפתור. לגבי ב', הפכתי את כל ספר הלימוד בניסיון למצוא הסברים, ולא מצאתי דבר בנושא הזה. לכן, אני שואל כאן. מישהו במקרה זוכר ויכול לכתוב לי איך פותרים את ב'? או להפנות אותי לאיזה אתר שמסביר כיצד פותרים דברים מהסוג של של שאלה '2-ב'. תודה [attachment deleted by admin]

23. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כאשר פותחים את הסליידר שלמעלה ונכנסים לאפשרות welcome אז יש מנגינה כזאת,מישהו יודע מה השם שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. Started by iem,

מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.