עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GRiM,

מישהו חושב כמוני?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by hedva,

תוך כדי ניסיון נואש לחפש מישהו באתר שייצור איתי קשר (כנראה שהם כבר לא פעילים), מצאתי את זה...http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=687

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. Started by Chymes,

התחלתי ללמוד נהיגה, עשיתי 8 שיעורים וברצוני להחליף מורה. נגיד אני קובע מחיר עם מורה חדש. איך אני מוכיח שכבר עשיתי 8 שיעורים?

• 16 תגובות
    • 19.3k צפיות
  5. בתחילת חודש אוקטובר, אחרי חיפוש אינטינסיבי,בין היתר באתר הזה, מצאתי את IQPC באשדוד -"אלף מחשבים" והייתי מוכן לעשות קנייה די רצינית. רק פריט אחד לא היה להם, המארז החדש של NZXT ה-HUSH דיברתי עם מנחם, בעל החנות, והבנתי ממנו שלא ניתן להשיג את המארז הזה משום ספק בארץ. אבל כן מצאתי אותו באתר של גיבור-נט. נשים בצד שבמשך מספר ימים התרוצצתי אחריהם, (הם יחזרו אלייך תוך יומיים - מהמוקד) - מדובר בחבורה שמפרסמת מוצרים שאין באפשרותם לספק וכך נתנו לי לחכות חודש ימים (הבטיחו לי שתוך שבועיים) ואחרי אינספור פניות למוקד, מבשרים לי שהמארז בכלל מחכה לי בחנות. למחרת התייצבתי בסניף שלהם ברמת-גן ואז התחילו התירוצים- 1. מארז ALEXA, כן? 2. זה לא בחנות, זה במחסן הראשי 3. המוקדנית לא אמרה 4. המוקדנ…

• 136 תגובות
    • 20.7k צפיות
  6. היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  7. חחחחחחחחחחחח יצא לי הודעה 200 יחד עם היום הולדת שלי !!!

8. סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by DimaX,

(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה ) כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict) כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SensatioN,

מי יכול עלי ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. את א' הצלחתי לפתור. לגבי ב', הפכתי את כל ספר הלימוד בניסיון למצוא הסברים, ולא מצאתי דבר בנושא הזה. לכן, אני שואל כאן. מישהו במקרה זוכר ויכול לכתוב לי איך פותרים את ב'? או להפנות אותי לאיזה אתר שמסביר כיצד פותרים דברים מהסוג של של שאלה '2-ב'. תודה [attachment deleted by admin]

12. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כאשר פותחים את הסליידר שלמעלה ונכנסים לאפשרות welcome אז יש מנגינה כזאת,מישהו יודע מה השם שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. Started by iem,

מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TAsraf,

http://flash.pivpiv.dk/testgay.html בדיקה לראות אם אתה הומו יצא לי שאני לא הומו בוא נראה אותכם IF YOU DARE! :xyxthumbs:

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by oren12,

שאלה רצינית ואולי יכולה לעזור פה לדי הרבה לחסוך.. כולם מבקשים / מציעים מפרטים במחירים גבוהים מאוד ללא ציוד היקפי.. אז חשבתי לדעת כמה באמת יעלה מפרט מחשב בימינו שיהייה מיועד למשחקים..??? למשל אני רציתי מפרט ב-5500 ש"ח אבל האם באמת צריך את כל הכסף הזה או שצריך פחות או יותר?! אז אני חוזר על השאלה, כמה יהייה מחיר של מפרט לגיימרים שכל המשחקים של היום ירוצו עליו חלק כולל קרייסיס וכולל שידרוגים עתידיים?? או שיותר נכון לשאול כמה צריך להשקיע על מחשב? (ואין צורך להגיב "תלוי בתקציב" - אני מדבר בכלליות)

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Access Denied,

אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Mesatla,

18. Started by Pika007,

http://www.youtube.com/watch?v=xHw5T4_JmmM לא יודע מה איתכם אני כרגע מרגיש טיפת חרטה על זה שהאינטרנט נוצר |:

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?

• 40 תגובות
    • 26.5k צפיות
  20. Started by Doctor Robert,

היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?

21. Started by Cilay,

ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש, מי מהם הכי אמין ? בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד . ותודה מראש

• 29 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by ofirr,

לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by IG,

בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן

• 8 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים