עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתאמן בקונג פו.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by overload,

יש לי מוטורולה C650 מעפן. אין לי את הכבל USB ויש לי קובץ MP3 של 150KB שאני מנסה לשלוח לפלאפון כדי שיהיה לי צילצול (הוא תומך MP3) ניסתי דרך האיסיקיו והמייל לשלוח הודעות עם קבצים לפלאפון אבל זה לא עובד (פועל רק הפוך). ניסיתי לשלוח דרך האיסיקיו קישור להורדה בYOU SEND IT לפלאפון ודרך הדפדפן להוריד את הקובץ, הוא פותח את האתר, אבל לא מוכן להוריד (שגיאה 182 HTTP משהו כזה..). אז איך עושים את זה? מצאתי http://www.coolservice.dk/il/compatibilities.php

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TeaTime,

השאלה בכותרת... אני כבר חצי שעה מחפש ולא מוצא!

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  5. http://www.filelist.org/ מהבוקר אני לא מצליח להיכנס לאתר משום מה. מישהו מנוי לשם, ויש לו מושג מה קורה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by no43189,

אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by Hurricane,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1092380 כנראה שהגרמנים האלה באמת אנשים רעים . מגעיל..

• 57 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by Mesatla,

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. סופסוף קירור מים כחול לבן במחירים שווים לכל נפש ;D www.emp.co.il

• 102 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. לפני יומיים הגיעה האיבו החדשה ועכשיו אני שמח להכריז שהחניה שלי מושלמת . יש בחניה : סובארו GT טורבו שנת 99 איבו טורבו שנת 06 אופנוע 206 WRC של פג'ו ( 50 סמ"ק) שנת 05 והנה כמה תמונות לפתיחה , אם אתם רוצים עוד תמונות ( גדולות יותר) אז תורידו את הקובץ הזה : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F277B54C672C794A

• 201 תגובות
    • 15.7k צפיות
  11. הייתם אתמול ? שמעתם ? טוב בכל אופן באנו לבלות להכיר בחורות אבל הכל התפקשש המארגנים מכרו פי 3 ומשהו כרטיסים. במקום שיהיה במקום 3000 איש היו 10000 איש ועכשיו אני מבין למה היה צפוף ולמה אנשים נדחסו והתעלפו והיה דם ומכות וגניבות ומסיבה חרא שורטי יסמ באו בסביבות 2 והעיפו את כל האנשים באלימות אפילו שבקושי יכלו לזוז באנו לבלות יצאנו מבואסים וחלק פצועים :-[ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063321,00.html

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כדאי לנסות? או שאין מצב שיפעל?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

כאשר אני רואה גירסה של סרט וכתוב בה NTSC מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by ofeky1,

קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה היא אמונתכם?

• 896 תגובות
    • 90.4k צפיות
  16. עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by HFDO5,

הגעתי ל 100 הודעות מזלטוב לי חחחח ;D

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by --Adidas,

וודקה שהולכת טוב עם אוכל ? יש חייה כזאת? פשוט אנחנו עושים לג בעומר על האש וזה וישבים על וודקה (כל 3 ילדים על בקבוק ) אני חושב לקנות את הפינלנדיה אם יש משהו יותר טוב תמליו משהו עד 70 שקל בערך (אם זה סתם אשכול חופר תיסגרו למה דעתכם לא הכי חשובה לי רק פשוט אולי ישקול לקחת משהו שתגידו ) ובבקשה אל תתחילו להיות הורים עכשיו שוודקה זה לא טוב .

• 162 תגובות
    • 15k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by avivlevy,

אתר ישראלי malamata חדש שהושק אתמול מאפשר לחפש ב3 מנועי חיפוש בו זמנית : Yahoo,Google,MSN ניתן גם לבחור באיזה מנועי חיפוש הוא ישתמש.... נראה לי נחמד נראה מה יצא ממנו

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. ערב טוב לכולם האם יש שירות כזה שאפשר למצוא את מגוריו או את שמו הפרטי לפחות של אדם שיש לי את מספר הפלאפון שלו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by תינוק22,

שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by MilkMan,

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by composite,

עשיתי פסיכומטרי בלחמן 2009 וקיבלתי ערימה מאסיבית של ספרי לימוד. האם כדאי לשמור אותם למקרה שאח שלי או מישהו אחר יעשה פסיכומטרי בעתיד (לפחות שנתיים מהיום)? תודה

דיונים חדשים בפורומים