עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זאת למשל http://www.satlan.co.il/products/64073 אבל אני מחפש חנות שנמצאת בת"א או בחולון אני לא רוצה לקנות דרך האינטרנט תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ירושלים או שיש לה לפחות סניף באיזור? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. בעודי משוטט בכתבות ה-YNET נתקלתי בכתבה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476427,00.html ופשוט הייתי מזועזע מהמצב הקשה אליו נקלענו ברמה הלימודית בבתי הספר בכלל, וברמת המתמטיקה בפרט בארץ. איכשהו הגענו למצב בו הממוצע הארצי בבחינת המיצ"ב במתמטיקה לכיתות ה (אני לא סגור אפילו אם ראוי לקרוא לזה מתמטיקה בשלבים האלו, אולי חשבון יתאים יותר כאן) הוא 56.9. מה שעצוב עוד יותר שהרמה לא משתקפת באופן מדויק בתוצאה הזו, שכן נהוג לתת יום "חופש" לתלמידים חלשים ביום הבחינה, מורים זונחים לרוב את תכנית הלימודים לטובת הכנה לבחינה חודשים לפני קיומה, ואף נוטים לעזור לתלמידים בפתרונה בדרכים יצירתיות (או שלא...) כאשר ההבנה הכמותית לא קיימת כבר בשלבים כל כך מוקדמים, איך מצפים שתלמידים יתמו…

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  6. בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by Fenomeno,

יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by במבה רטובה,

אהבתי את : Nobody is crying that people who used to go around selling ice to people do not have a job anymore because of the fridge http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/7120845.stm

10. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. רעידת אדמה רביעית בתוך שבועיים בשעה 9:38 הורגש הרעש באזור ירושלים. העוצמה - 4 בסולם ריכטר, המוקד - ים המלח. בפעם הרביעית בשבועיים האחרונים הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים, שחשו את האדמה רועדת: "זה לקח חמש-שש שניות. פתאום אתה קולט שהכל זז" בפעם הרביעית בשבועיים - שוב האדמה רעדה: בשעה 9:38 שוב הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים - כולן מאזור ירושלים - שדיווחו כי חשו את האדמה זעה. רמי הופששטר, ראש המכון הגיאופיזי, אישר כי אכן, מדובר ברעש אדמה, שעוצמתו 4 בסולם ריכטר. המוקד היה גם הפעם בים המלח. אביעד, שעובד בפארק ההיי-טק שבשכונת הר חוצבים, חש היטב בתזוזה: "חוויתי כבר את הרעידות הללו בתקופה האחרונה, זה היה בערך באותה עוצמה. זו כבר שגרה, זה אפילו נחמד. הבניין כולו זז". עודד אייל ממעל…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by itay127,

האם החנות זיגזג כ"כ יותר טובה מסקייפיסי? כי ההבדלים במחירים ממש גדולים.. מישהו פה כמה בזיגזג? למישהו יש ניסיון? אני רוצה לקנות מהם אבל אני לא יודע אם הם כ"כ יותר טובים..

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by subarel,

קיבלתי היום לחשבון את המענק שיחרור שלי, נראה לי, שירתתי כלוחם כל תקופת שירותי - וקיבלתי היום לחשבון הבנק סכום חלקי - 6900 במקום 8130... מישהו יודע אם מקבלים עוד בהמשך? או שאני צריך לתהחיל לעשות טלפונים? מכאן אני יודע מה אני אמור לקבל http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/hok/hok_maanak.asp?UN=6&HD=6&SUB_UN=2

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by shuy,

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  15. היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?

17. Started by avidan28,

שלום לבאי\באות הדיון אני רוצה לשתף\להתריע מפני שיטת השיווק של חברת נוקיה ישראל (אני לא בא להשמיץ !!!!) אני מחזיק ברשותי את הדגם הישן 6310i והיום התבשרתי עלי ידי נציגה חביבה של יורוקום שעל דעתם הגיע הזמן שאשדרג את המכשיר שלי לדגם חדשני יותר. מכיוון שאני לא חובב תרבות הסולולר שאלתי אותה מה יש להם להציע לי כאחד שדור שלישי לא מעניין אותו.היא ענה בלשון יבשה "את זה תשאל את הסוכן שאשלח אליך".דעתי היתה תמוהה עוד יותר שהיא ממש התעקשה לקבוע לי פגישה עם הסוכן למרות שבנימוס רמזתי לה שאני כרגע לא מעוניין. והשאלה היא כזו : ברור לי שיש פה ניסיון לקדם את תרבות הצריכה ושיווק הדור השלישי לקהל שאינו משדרג את מכשיריו כל חצי שנה.(אני עם המכשיר שלי כבר 3 שנים ו 7 חודשים.אבל מה היא המגמה הזו …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rotman,

שלום , אני רוצה לפתוח איזה אתר קטן ופשוט (כרגע) . אני רוצה לקבל המלצה להוסטינג ולקניית הדומיין עצמו (.com). האופציה הכי בסיסית שראיתי והכי זולה עד עכשיו היא ב godaddy שזה ה Economy Hosting . וזה עולה לי 3.99$ לחודש והדומיין עצמו יעלה לי 1.99$ לשנה הראשונה. סה"כ בתור התחלה להוסטינג של חודשיים + דומיין לשנה עולה לי 9.37$. מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי בעוד קצת כסף אני יכול לקבל משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. מישהו יודע אם ואיפה אני יכול לצפות במשחק הזה באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by david11,

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5079,00.html Ynet - ניידות המספרים יוצאת לדרך - צרכנות

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Alex89,

איפו אני יכול לראות soundtrck של ghost ship?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. שלום לכולם. אז כמו שציינתי בכותרת, יש שיר באתר של DJ Yahel, שמתנגן באמצעות נגן הפלאש(שנמצא בתחתית האתר) פשוט תלחצו על play ותפעילו את השיר. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא מקום באתר שמציין את השם של השיר. תודה רבה מראש על העזרה. נ.ב - טוב לחזור לראות את הפורומים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Overkiller,

שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by IG,

שלומות. בעקבות חזרתי לשרות וקבלת כומתה חדשה, רציתי לדעת איזה דרכים יש לשפצר אותה כדי שלא תשב כמו סנאי לא ממש מת על הכתף (ותגרום לסיכה של ח"א להתקע לי בגרון כל פעם שאני מסובב את הראש ) בינתיים שרפתי וגילחתי אותה קצת, ניסיתי לגהץ (לא ממש עזר... עדיין עבה מידי), ועכשו הכנסתי אותה מקופלת לכוס מים רותחים כדי שתקבל צורה מעוגלת. בוקר כנראה אני אגהץ אותה שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור... לגלח עוד אני לא רוצה כי אני רוצה שהיא תראה כמו כומתה ולא כיפה (בגלל המעגלים שנראים על כומתות מגוחלות מידי...) תודה

• 27 תגובות
    • 12.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים