כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש כל מיני שליחויות שאני שומע עליהן, חלקן מבתי הספר, כגון שליחות של בני נוער לאיטליה, או לגרמניה בחגים ועוד כל מיני. (אני מתכוון לשליחויות של מספר שבועות אם לא פחות, בד"כ בסוכות וכו' או בחופשת פסח וכאלה) השאלה שלי האם יש אתר שמרכז מידע על שליחויות כאלה ואיך להגיע אליהן?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאפשר לשלוח ממנו הודעות SMS יש משהו כזה? שלא צריך להירשם שם.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המשחק של היום של מנצ'סטר למשל, אם משהו מכיר מבקש לשתף תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני ממש לא רוצה לקנות מהאינטרנט.. יש מקום שאפשר להכין פוסטר..?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם זה קיים אני לא בטוח שמותר לדבר על זה, אבל בכל זאת: חברים שלי טוענים שיש דבר כזה, קראתי גם באינטרנט בפורומים מפוקפקים על זה - אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה קיים למי שלא שמע - לפי השמועה זה שבוע שמדמה שבי במדינה עויינת (סוריה, נגיד). בהתחלה מקבלים קוד, ובמהלך השבוע מכים אותך כדי להוציא את הקוד, וזה אמור להיות רק ליחידות המובחרות (טייס, שייטת, אנערף) אז, אמת או אגדה (איזו תכנית עלובה ד"א..)? ;D
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כותרת .... תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מתקשה לפעמים להכנס לאתר (נפל) יש בעיה אצלכם בשרת או שאולי זה משהו אצלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בהינתן ואין לי בעיה לשלם מכס, יש אפשרות להביא כלי אירסופט אחד מחו"ל?
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-