עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by My_Name,

תיכננתי השבוע לקנות את האורגן Yamaha PSR-E313, שעולה בארץ כ-1000 ש"ח. אחרי סיבוב קצר באמזון, ראיתי שהוא עולה שם ~ 300 ש"ח פחות. http://www.amazon.com/Yamaha-PSRE313-PSR-E313-Portable-Keyboard/dp/B000Q6JEPU אף פעם לא יצא לי להזמין משהו מחו"ל, אז לא ברור לי עדיין כמה משתלם הדבר - מהי עלות המשלוח, מכס ? מע"מ ? כל אלה יהפכו את זה לעיסקה לא משתלמת ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by נערי,

שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.wimp.com/cpu/ זה סירטון ישן רצח וזה לא נכון להיום אבל בכל זאת יפה ;D מצטער אם זה היה כבר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

כע אמממ... עכשיו חזרתי מה"חגיגות"... התאריך עצמו הוא ה-21 בספטמבר אממ מזל טוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אחד הקטעים החזקים שלי- תגובות בבקשה היי חברים. אני כבר יוצר מוסיקה להנאתי מיזה 6 שנים כבר.. לא לקחתי את זה יותר רחוק מאשר חובבנות אבל את זה אתם חייבים לשמוע לינק:http://youtu.be/wy5-bTrO6vU אשמח לשמוע את דעתכם על הטראק, הקטע נקרא: KOBrA - Muj'da The Princess יום טוב קובי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הקיץ הקרוב יהיה עמוס בסרטים אשר יתחרו על הכיס שלכם, עם קאמבק לג'ייסון בורן, המשך לסרט המצליח ביותר של שנת 1996 ורימייק ללהיט משנות השישים אחרי Warcraft ו-Doctor Strange בשבוע שעבר, ההילוך הגבוה שאליו נכנסה הוליווד לרגל בואו של האביב והקיץ שבפתח ממשיך לתת את אותותיו עם שלושה טריילרים חדשים לסרטי פעולה שאפתניים אשר חולמים להפוך לסיפור ההצלחה הגדול של שנת 2016. אתם מוזמנים לצפות ולתת את דעתכם עליהם כן. ראשון בתור הוא ההמשך לטרילוגיה הנהדרת אשר הפכה את מאט דיימון לכוכב אקשן בולט. דיימון חוזר לנעליו של סוכן העל ג'ייסון בורן, יחד עם הבמאי פול גרינגראס שביים את שני סרטי ההמשחק המוצלחים ב-2004 וב-2007 למקור של 2002. הפרק החדש נקרא פשוט Jason Bourne, ומתעלם ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by הדוד משה,

היום הגיע אלי סמס כדלקמן: שם השולח: FACEBOOK אין לי חשבון פייסבוק ואני לא יודע מי זה עידו, אבל זה נראה כמו מקרה פישינג\ספאמינג ברור, שבו השבת SMS תהיה גרועה כמעט כמו כניסה ללינק (אם מישהו מוכן לברר מה זה האתר הזה בכלל). מזכיר מאוד את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538680.0 עוד מישהו נתקל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ariebel,

אהלן חברה, צריך עזרה דחוף עד יום שישי בערב. אני צריך לדעת איך אני מגיע לטבריה דרך כביש 4. אני יוצא לכביש 4 דרך אור עקיבא, פונה לעפולה ואז לאן אני נוסע?

11. Started by ChrisBrown,

אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נגיד אתם רואים סדרה Lost וכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים? סתם שאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by overload,

יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladh16,

שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי טאבלט tc-971 תקוע על מסך Android . איך הפשר להפס את המכשיר להגדרות יצרן ״hard reset” ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Jabberwock,

האם יצאו דברים חדשים, חידושים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eranRohatyn,

התוסף מזון קריאטין נחשב לתמריץ?? זה פוגע בשינה? חשוב לי לדעת את זה! תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pentax,

שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Kak,

לאחרונה ניסיתי לעבור (בשביל ההרפתקה) מפיירפוקס לכרום. הדפדפן נחמד אבל לצערי ישנם אתרים מסוימים בהם אני צריך זכוכית מגדלת ע"מ שאוכל לקרוא את הטקסט. אני אומנם מגדיל את הדף כולו כשזה קורה אבל מן הסתם הדבר לא נוח במיוחד. לאחר ששיחקתי הרבה עם ההגדרות החלטתי שהבעיה היא (וכאן אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה) שלכרום יש בקרה נפרדת על כל גופן וגופן ואני יכול להחליט אילו גופנים להציג גדולים ואילו קטנים. שני האתרים בהם הבעיה הכי מציקה הם פייסבוק ו9gag. שיניתי בהגדרות תחת "התאם גופנים אישית" את "גודל גופן מינימלי" וראיתי שהגודל של הטקסט בפייסבוק משתנה בהתאם. לצערי הטריק לא פעל על 9gag והטקסט שם נשאר זעיר, לכן לדעתי אני צריך להגדיל בהגדרות ספציפית את הגופן של 9gag (אני מדבר דרך אגב ע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shloosh,

עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חפשתי בגוגל הוכחות ומצאתי הרבה. לדאבוני האנגלית שלי לא משהו ואני לא מכיר את התרגום המלולי למושגים שאני מכיר בהנדסת המישור. לכן אני לא מצליח להבין כמעט כלום מההוכחות.... ניסיתי לחפש הוכחה בעברית ולא מצאתי =\ ולכן אשמח אם משהו יתרגם\יסביר לי אחת מן ההוכחות. אני צריך הוכחה ללא שימוש בטריגונומטריה כי את זה עדיין לא למדתי.... מצאתי כאן הוכחה מפורטת ולא הבנתי אותה כ"כ http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/MorleyZsolt.shtml אם לא את זאת אז אשמח אם משהו יעזור לי עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Dergiades.shtml או עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Naraniengar.shtml תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים