עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kukishin,

אין שום חידושים. מוכרים לנו את אותה טכנולוגיה כבר 20 שנה רק קצת יותר חזק יותר גדול ויותר מהיר. מעבדים זכרונות וכרטיסי מסך עובדים על אותם עקרונות, התצוגה גם כן. נכון דחפו הרבה מולטימדיה אישית עם כל הסמארטפונים, אבל ברמה העקרונית כבר משעמם הרבה זמן...

2. Started by עוף קפוא,

רציתי להביא לידעתכם כי לאחד וליחיד - לבורא עולם עצמו הקדוש ברוך הוא יוצר שמיים וארץ יש דף פייסבוק מצויין שדרכו ניתן להעלות תפילות בערוץ ישיר העידן הטכנולוגי שבו אנו חיים מקצר את הדרך שלנו להגיע למקור הכל ולכתוב לו על הקיר תודה לאל! https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

ניסיתי - זה עובד לא רע בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חבר שלי מחפש מישהו שיחליף אותו בלתמוך באחת, אמריקאית, שצריכה שמדי פעם יהיה לה מישהו שידריך אותה ויפתור לה תקלות. היא כנראה תסכים לשלם בערך 40 לשעה. לא מדובר במשהו כבד מדי בסך הכל, צריך לדעת לדבר ולהבין אנגלית ברמה טובה, וידע מספק, בסך הכל לתמוך במשתמש ממוצע מינוס בתקלות ביתיות. גם לא מדובר במשהו קבוע, מן הסתם פעם בשבוע שבועיים, אולי יותר. מישהו רוצה? (אני פתחתי פה ולא בהצעות עבודה כי לא ממש מדובר בעבודה וזה גם לא פונה למחפשי עבודות, אלא לסתם מישהו שמחפש כמה שקלים לקנות לעצמו פלאפל פעם בשבוע...)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם מותר לי להקליט תוכנית שמשודרת בטלוויזייה לשימוש פרטי (בלי לשלם על מכשיר מיוחד שעושה את זה לחברת הכבלים\לווין)?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. א נ י ר ו צ ה ל א כ ו ל !!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

היהודים החסידים היו נוהגים לקום בחצות הלילה ולבכות על חורבן בית המקדש (תקון חצות) לשם כך היו יושנים מוקדם, והיה להם תרנגול מיוחד שהיה קורא בקול בדיוק בחצות הלילה נפתלי היה אחד מאותם חסידים יום אחד עבר נפתלי לגור בבית חדש, בשכנות עם יהודי אחד שקראו לו עובדיה. נפתלי כהרגלו היה מתעורר בחצות הלילה לצווחות "התרנגול המיוחד" ומשום מה עובדיה שכנו לא היה "אוהב" את התרנגול המיוחד לילה אחד בחצות הקדים עובדיה את נפתלי... עובדיה תפס את התרנגול והתחיל מסובב לתרנגול את הראש נפתלי :"למה אתה מסובב לתרנגול את הראש ??!" עובדיה: "אל תדאג ! אני מכוון אותו לשעה יותר מאוחרת !"

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ktbnus,

פרסומת מקורית של VW

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי אקדח אויר ותקוע לי כדור בקנה..ניסיתי לטעון ולהחזיק ולנער כזה..זה לא מוציא.. מה לעשות?!למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by itayze,

אתמול הלכתי לסרט החדש של ג'יימס בונד ומלפנינו ישבו איזה 8 ילדים שדיברו ודיברו עד שאמרתי להם שיחכו בסובלנות עד ההפסקה ועד סוף הסרט הם לא דיברו . לפני זה הלכתי ל"זהות כפולה" סרט חביב , אני וחבריי נכנסנו לאולם קולנוע ( זאת הייתה בכורה ארצית ) ולא היה שם אף אחד , כשהתחילו הפרסומות נכנסו איזה 10 ילדים מכיתה ו' או ה' וצעקו וצחקו ולא שתקו אפילו שביקשתי מהם מספר לא מבוטל . תספרו מקרים שלכם ,אפשר להוסיף גם קטעים מצחיקים , לדוגמא לפני מספר שנים קניתי פופקרן , המושבים בקולנוע כפופים אז ישבתי עליו ככה ( מכיון שידיי היו תפוסות ) ואז כל הפופקרן נפל מהקופסה :-\ .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The Terminator,

כנסו לפה : http://www.outwar.com/page.php?x=90006 עכשיו זה בעצם משחק שאתם בוחרים להיות : מפלצת גנגסטר או כוכב פופ... אתם מרויחים כסף ואתם יכולים לקנות דברים... ולהילחם עם חברים... בקיצור.. מאוד מומלץ !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה מישהו מכיר אולי איזה אתר של עורכי דין , או משהו או טלפון שאני יכול לפנות לאיזה עורך דין שנותן יעוץ בחינם ? מישהו מכיר משהו כזה? כי אני לא רוצה להתחיל לשלם לעורכי דין איזה 100 דולר לשעת יעוץ.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by R0ck,

http://halflife2.homelan.com/forums/showthread.php?s=&threadid=11071 מצד אחד, זה היה כ"כ צפוי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by freesoul23,

אני מעוניין לקנות את NEXUS ONE ושוקל להשתמש בשירות של http://www.mustop.co.il/. אני מעוניין לשמוע תגובות על השירות שלהם מאנשים שהשתמשו בהם, האם הם אמינים? יש להם ניסיון עם סלולריים? האם יש סיכוי שדרכם המוצר יעבור את המכס מבלי לשלם את 34%? תודה מראש על התגובות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש מלא אתרים ברשת שמפרסמים טיולים עם טרקטורונים בגליל. אני מתכנן סוף שבוע, צימר וטיול טרקטורונים בצפון. מישהו יכול להמליץ על מקום מסויים מהניסיון שלו שאפשר לשלב את השניים(צימר + טיולי שטח, טרקטורונים וכו..) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SD Project,

אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mesatla,

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1081072/Pictured-The-Cave-Crystals-discovered-1-000ft-Mexican-desert.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אולפני פוקס השיקו טריילר שלישי ואחרון לסרט הקומיקס השאפתני שמגיע בחודש הבא, ויש בו הפתעה קצרצרה וגדולה שטף הקדימונים החדשים בהוליווד ממשיך, הפעם עם סרטון אחרון באורך מלא עבור פרק מספר 8 בסדרת סרטי X-Men,שיקרא Apocalypse כידוע, יפגיש את חבורת המוטנטים עם אחד מהאויבים הנודעים והמאתגרים ביותר שלה, ומיועד להגיע אל האקרנים בעוד חודש אחד בדיוק. הטריילר עצמו עשוי טוב בהחלט ומציג אפקטים מרשימים ומעט מקווי העלילה הכלליים שצפויים לנו (פרופסור איקס לא נמצא, ותלמידיו הצעירים צריכים לקחת על עצמם את המשימה של להגן על כדור הארץ כולו), אך החלק המעניין באמת מגיע בסוף – אז נחשף לרגע קצר על המסך כלי הנשק של המוטנט המפורסם ביותר, וולברין. אז כן, נראה שלמרות הדיווחים המו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gilka,

ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם הן משלמות פר לקוח? או תעריף חודשי קבוע? מה המחיר של סדרה ? ערוץ ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.