עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r0ckY,

שלום, מה דעתכם על החנות? איך שירות שלהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. על פי זה ואחרים - נראה שכן:

3. שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mazoneli,

מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by musari,

ישששששששששששששששששש נפלו קטיושות תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגג היתגעגעתי לימים אחת נכנסה בתוך בלוק ליידי אין ניפגעים

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, ביום ראשון הקרוב אשנה סטטוס ל"חייל משוחרר", ואני מחפש לעצמי תחום ותעסוקה שיעניינו אותי וחשבתי ללכת על קורס טכנאי-מחשבים. מכאן צצות להן כמה שאלות: 1. אין לי 12 שנות-לימוד, והרקע שלי במחשבים חובבני (זה משהו שבא לי בצורה אינטואיטיבית, הייתי אומר). האם יש לנושא זה משקל על תנאי קבלה למוסדות שמעבירים קורסים מסוג זה? 2. האם ניתן להשתמש בפקדון לצורך תשלום על הקורס, וכמה זמן הוא אורך? 3. האם שווה בכלל להיכנס לעסק הזה? האם יש ביקוש גדול, או שמא יש עודף טכנאים בשוק? חוץ מלהיות עצמאי, האם יש חברות שמחפשות טכנאים? מהו השכר הצפוי לסוג זה של עיסוק? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by X-_PLOSIVE,

גם לי רסמי יש יומולדת יום שישי אני גם רוצה פורום (אני לא ממש רוצה) , למה מגיע לפלןץ הזה שמדבר רק על שטויות להוסיף לו עוד פורום? שיחזור לשחק בחול נ.ב החדר שלי חוגג עוד מעט שבוע בלי שניקו אותו אז ענקודר עשה טובה פתח איזה פורום קטן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

משהו יודע כמה עולה שעה שהמחשב דלוק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם מותר לי להקליט תוכנית שמשודרת בטלוויזייה לשימוש פרטי (בלי לשלם על מכשיר מיוחד שעושה את זה לחברת הכבלים\לווין)?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shaithebest,

לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://blag.xkcd.com/2007/08/20/testing-the-9v-battery-hack-or-assault-on-battery

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, קניתי טלוויזית LCD חדשה של סמסונג 26" ונגיד שאני רואה תמונה שיש בה איש.. אז הטלוויזית CRT רגילה אני רואה רגיל ובטלוויזיה החדשה אני רואה את האיש רחב ונמוך יותר... אני לא בידיוק זוכר אבל אמרו לי משהו שקשור לזה...מישהו מוכן להזכיר לי? והאם יש דרך לתקן את זה? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Lanzar,

http://stage.co.il/Stories/616037 תיראו עד הסוף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DAVIDD,

יש לי איזה 10 מכשירים של רשת פלאפון עכשיו אני טס לאוקראינה עוד מס' ימים לכמה שנים לגור שם עכשיו מה אני יכול לעשות עם הפלאפונים שלי הם עובדים ברשת CDMA וממה שהבנתי באוקראינה זה GSM אז מה אפשר לעשות אפשר לשנות משהו במכשיר??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ome,

אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מןמלץ 1. שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy Jimmy JV71 2.שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy JV51 מה מומלץ לשימוש בתי תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by WebRIPPER,

שלום לכולם. ראיתי כתבה מעניינת כאן http://www.tcon.co.il/extra/PR-160803-he.htm רעיון נשמה גדול, אבל שאלה היא איך היישום ו"כמה זה עולה לנו"... מה דעתכם, האם יש עתיד לדבר הזה? האם יש משהו דומה או שזו מערכת חדשנית???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

ניסיתי ליצור איתם קשר בזמן האחרון, אבל הטלפון של החנות לא זמין, הפלאפון לא זמין והאתר לא מתעדכן. מני נעלם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים