כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איזה גנוב זה, וויקיפדיה ביידיש http://yi.wikipedia.org
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני נשוי טרי לי יש חשבון בנק (ללא עמלה), ולאשתי יש חשבון בנק (ללא עמלה). אני שואף שלכל אחד מאיתנו יהיה חשבון בנק משלו, ובנוסף שיהיה חשבון בנק להוצאות משותפות (דירה, חשמל וכו'). כאשר הרעיון שלכל אחד מאיתנו תהיה הוראת קבע ע"מ להפקיד לחשבון המשותף. השאלה - איזה בנק יתן לי לפתוח חשבון כזה מבלי לשלם עמלות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים... אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות. המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייל משוחרר עוסק מאז ומתמיד במכירות אוהב את זה מתעניין בזה , רוצה לקחת צעד קדימה ולרכוש השכלה אקדמאית. מאחר והפורום הזה מפוצץ במוחות טובים אני אשמח לשמוע את עצתכם ? האפשרויות המוכרות לי : אוניברסיטה העברית (צריך פסיכומטרי 670) מכון לנדר המכללה למנהל (שלוחת ירושלים) מכללת הדסה מכללת אורט המכללה להנדסה אוניברסיטה העברית דורש ממני פסיכומטרי עצבני..אבל מהקצת שאני יודע זה המוסד הכי נחשב בירושלים למנהל עסקים ובכל זאת אני מבולבל
-
- 41 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כשלושה שבועות שוחררתי מצה"ל בעקבות מחלה בה חליתי. שירתתי 7 חודשים וכיום אני בן 19 וחצי. בעקבות השחרור רציתי להתחיל ללמוד במסלול אקדמאי כלשהו ולכן אני פונה אל חברי הפורום שקצת משופשפים בנושא, אני רוצה להתחיל ללמוד בשנת הלימוד הבאה (אוק' 2010) במכללה אקדמית ברמה טובה וידועה (תל חי) ומכיוון שהיא קרובה מאוד לביתי זה חוסך לי הרבה הוצאות (מגורים, מחייה וכו'). עוד לפני השירות ידעתי כי אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אך מכורח הנסיבות קצת גדול עלי תקציבית ונפשית לצאת לאוניברסיטה לבד ולהתחיל תואר מלא בהנדסה. (לא שאני תלותי חלילה, מאוד אינדיבידואל אבל עדיין לא מרגיש בשל וצריך קצת להתבגר) לכן האופצייה הטבעית הייתה ללמוד בתלחי באחד משני המסלולים שענינו אותי: א'.…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב לא נעים בכלל למרות שסירבתי לעשות מבחני הסמכה (פשוט חפירה והתגלמות חוסר תועלת) יצא שקיבלתי מתנה 1000 שקל רק למבחן זה או אחר. אז המלצה בבקשה אם אפשר למבחן מועיל (רק מבחן בלי קורס) שהרף עלויות בחינה זה באזור 1000 - 4000 ש"ח ושלדעתכם גם יועיל במשהו לאחר מכן. יש לי ניסיון עם רשתות, מחשבים (חומרה ותוכנה), נגעתי גם בנושא של מחשבים ניידים וסלולרי. חוץ מזה הייתי בתיכון במגמת הנדסת תוכנה אבל זה בלתי נסבל לחלוטין אז משהו קליל אם תוכלו למליץ לי ולעזור לי אז תודה. אגב איזור הצפון, טבריה\חיפה וכיו"ב.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה מכללה מומלצת/נחשבת בלימודים לתואר ראשון במדעי המחשב? איזה דרכים יש להתקבל ללא פסיכו/בגרויות לאוני'? אני יודע שיש מכינה, אפיק מעבר מהאו"פ יש עוד דרכים? (יש לי תעודת הנדסאי אם זה עוזר) האם אוני' באמת מעניקה עדיפות על פני מכללה כאשר מחפשים עבודה? אני יודע שאלו שאלות שחיכות אבל לא מצאתי נושא עדכני.
-
- 62 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום מאחר ואני עוסק בתקשורת נתונים ולא בתכנות (למרות שיש לי רקע, עשיתי הנדסאי תוכנה), אני שוקל לא ללמוד מדעי המחשב אלא אולי כלכלה וניהול. מישהו יכול לייעץ לי אם זה כדאי או שאני עושה טעות בבחירת המקצוע ללימודים? בעיקרון אני מתכנן לעבוד בתחום התקשורת נתונים כך שלא מדעי המחשב ולא כלכלה ממש קשורים למקצוע הזה, אבל חשבתי אולי שכלכלה וניהול ייתן לי משהו לעתיד, להתקדם לכיוון של ניהול. אני יודע שיש תואר בתקשורת נתונים בבן גוריון אבל אני לא מתכוון לעבור לשם, החלטתי ללמוד במכללת ת"א יפו. בבקשה זה חשוב לי ואני צריך להרשם בקרוב לשנה הבאה, אז עזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אנשים (: דוד שלי נוסע לארה"ב עוד כמה זמן, וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לקנות שעון חדש וטוב ככה שלקנות אחד מארה"ב יכול להיות רעיון טוב. אני מעוניין בשעון שישמש אותי גם לתקופת הצבא (למרות שיש לי עוד כשנה, בערך ), ולעוד הרבה שנים לאחר מכן, לכן ממה שראיתי אני כבר דיי נעול על G-Shock, השאלה רק איזה דגם. לא אכפת לי להשקיע בשעון הזה מפני שהוא באמת הולך להישאר איתי תקופה ארוכה מאוד. אחד השעונים שממש אהבתי כשבדקתי את האתר של G-Shock הוא הדגם הזה: G7710-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/G7710-1_medium.png אבל אחר כך ראיתי שגם יש מיני סידרה של שעונים חדשים שהם יותר ספציפיים לצבא, כגון... DW5600MS-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/DW…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אחד הדילים הללו שווה רכישה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586203 http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586202 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעונין לקבל חוו"ד למוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-WiFi-Repeater-Router-Signal-Range-FHRG-Extender-Amplifier-300Mbps-/360938676705?pt=FR_Informatique_Reseau_Domestique_Boosters_Extensions&hash=item54099f21e1 או משהו אחר שמומלץ.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. אחי הצעיר מחפש הכוונה ללימודים גבוהים ומכיוון שאני בחרתי בדרך שונה בחיי (ולדעתי האישית מוצלחת יותר) איני יכול לייעץ לו בנושא. משיטוטתי בפורום התרשמתי שיש פה מספר אנשים בעלי דעת שיכולים לעזור בעניין ללא השפעה של גורמים סובייקטיבים חיצוניים ולכן בחרתי להשתמש בפלטפורמה הנוכחית בנושא. אני בכוונה לא רוצה לפרט מה תחומי עניינו אלא להתרכז ביכולות שלו ומשם להתקדם הלאה. אחי גאון בגאומטריה וטריגונמטריה ובעל יכולת ראייה במרחב מעוררת הערצה (לצערי נאלצתי לעזור לו רבות באלגברה בתיכון - הצד החזק שלי) ואני חושב שחבל לפספס את הפוטנציאל שלו בתחום. מה לדעתכם המקצועות האקדמיים שימצו ויפתחו את כשרונו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מנורה רגילה (צהובה) לא משהו מיוחד רק המנורה עצמה! אני רוצה להחליף לפלורסנט יש לכם משהו מומלץ ? ובכלל עדיף פלורסנט לחדר? תודה..
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד כרגע שאני מעוניין להחליף . ורציתי לעבור למערכת הפעלה MAC אהבתי את המחשבי ALL IN ONE שלהם. הבעיה שנכנסתי לחנות IDIGITAL והתעסקתי בו קצת משום מה הוא היה לי מאוד איטי ה27 אינץ ALLINONE. מישהו יודע אם הם מחשבים חזקים? כי עד שנפתחו לי תוכנות שם הוא היה ממש בדיילי תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-