עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כל מיני מלחמות/אירועים שנבעו בגלל משיכה/אהבה/סקס, כמו מלחמת טרויה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladh16,

שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by napoleon45,

מתברר שישנה התקפה על מחשבים מתוצרת Asus דרך שירות העדכונים האוטומטיים של החברה. יש כמובן כלים מאסוס עצמה ועוד להתמודדות עם הבעיה. לידיעתכם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by adlanm,

ומה הקשר שלהם לבזק בינלאומי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום... לא מצאתי פורום שעוסק בנושא ולכן פרסמתי בפורום OT. כבר זמן רב שאני רוצה לקעקע על גופי איזשהו סמל או רעיון שאני אוכל להזדהות איתו ושארצה שיהיה קבוע על גופי לכמה שנים טובות ולאחרונה נתקלתי בציטוט מאוד יפה שיכול להיות מתאים ואני חושב אולי לתרגם אותו ללטינית או שפה אסייתית כלשהי על מנת שיתאים. ניתן לציין שטרם החלטתי היכן למקם את הקעקוע על גופי אך זה לא יהיה מקום בולט, לפחות משהו שאני אצטרך להוריד או את החולצה או המכנס כדי שיראו אותו ורצוי שגודלו לא יהיה מעל גודלו של אגרוף. תאלצו לסלוח לי על כך שהרעיון הוא מאוד מופשט (למעשה "בחיתולים") ואני מקווה שהיצירתיות שלכם תוכל איכשהו לפצות על כך. בתוך הקעקוע עצמו אני רוצה לשלב את הכיתוב "לעולם לא תקבל רצון ללא היכ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי ניכנסתי לוואלה שופ ומה אני רואה: הונדה קטנה, ראיתי אותה בפרסומת וחשבתי שהיא די גדולה (ואני יכול ליסוע בה) מי שרוצה את המיפרט המכני אז: HONDA

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NetSpider,

So , סיימתי קורס דרג ד' בטכני , ומיום ראשון אני צריך להתייצב בבמצ"א 108 שבצריפין . אני מאשדוד והבנתי שזה משהו כמו שעה וחצי עד שעתיים זמן נסיעה . יש לי בערך מידע על איך להגיע , אני פשוט רוצה לשמוע עוד כמה פרטים ... אולי יש פה חבר'ה מבמצ"א , שיספרו איך שם ...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aleXtazi,

http://mirrored.flabber.nl/bloody.pingu/bloody.pingu.swf גירסה חדשה ומהנה של המחשב פינגווין

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by הדוד משה,

היום הגיע אלי סמס כדלקמן: שם השולח: FACEBOOK אין לי חשבון פייסבוק ואני לא יודע מי זה עידו, אבל זה נראה כמו מקרה פישינג\ספאמינג ברור, שבו השבת SMS תהיה גרועה כמעט כמו כניסה ללינק (אם מישהו מוכן לברר מה זה האתר הזה בכלל). מזכיר מאוד את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538680.0 עוד מישהו נתקל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שאשכרה תחזיק כל הלילה... אני לא מחפש את המנורות המטופשות האלה שהם גם סוללה מסריחה וגם לד מעפן שלא נותן אור כמעט... אני רוצה לבנות מערכת סולרית שלמה. עברתי על Dealextreme וראיתי כל מיני אופציות.. המטרה היא לקנות פאנל סולארי , סוללה\מצבר ומנורות לד.. ושיפעל כמובן רק בחושך.. הקטע הוא שאני לא כל כך מבין אם זה אפשרי להטעין סוללות ישירות ע"י הפאנל... נגיד הפאנל הזה: http://www.dealextreme.com/p/solor-power-panel-auto-car-battery-charger-71635 והסוללה הזאת: http://www.dealextreme.com/p/12v-9800mah-rechargeable-portable-emergency-power-li-ion-battery-90998 יהיה אפשרי להטעין את הסוללה הזאת עם הפאנל הזה? אם כן אז איך - צריך איזה וסת או משהו? הפאנל הזה אמור להטעין מצבר באוטו - אולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cryptonite,

שלום,אני סתם רציתי לדעת אם מישהו היה שם ויכול לתת חוות דעת כי אמרו לי שדווקא סבבה שם ומחירים זולים תודה ויום טוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קראתי בכמה מקומות ברשת שהפיירפון כלכך כשל שאמאזון רוצה לפנות מקום במחסנים אז מוכרים אותו ב1$ כמו שעשו HTC עם הפייסבוק פון, אבל אני מוצא אותו רק ב400$ ומעלה. היה/יהיה או לא ולא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

זהו.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. את האבזור הזה לא תמצא בחוברת של פאררי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271514,00.html P: מחיר של אנזו חדשה (לא FXX) בסביבות ה $1,000,000 למי שנמצא ברשימה של פאררי.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by vacuuuum,

אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DimaX,

מועדון לילה שולתתת!!1

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין ירושלים לבן גוריון, אבל אני פתוח לשמוע הצעות. האם יש הבדל משמעותי בין שתי האוניברסיטאות הנ"ל? מישהו יכול לשתף אולי חוויות מהלימודים שלו? מדובר בתואר ראשון אגב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

25. Started by Judas Iscariot,

כע אמממ... עכשיו חזרתי מה"חגיגות"... התאריך עצמו הוא ה-21 בספטמבר אממ מזל טוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.