עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1118306938/Shout_All_You_Like :lol:

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מצאתי את הת'רד של דריה, אבל הלינק שם לא בסדר. עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iveco,

יוטיוב עושה הרבה בעיות לגבי זכויות יוצרים , צריך להיות ממש עו"ד כדי לדעת מה לעלות ומה לא מלא מעלים סירטונים של ערוץ 1 , 2 , YNET וכו' ועושים שם מאות דולרים בחודש וזה לא מקורי שלהם ויש כאלה שמעלים סירטון אחד של ערוץ 2 ומקבלים באן , הייתי צריך תמונה נכנסתי לאתר שיתופי שמסכים שיקחו ממנו תמונות בתנאי שישימו את הלינק הזה : <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/arrow">Arrow vector created by freepik - www.freepik.com</a> מה זה הדבר הזה ? ולמה רשום בהתחלה A HREF למה לא ישר הלינק HTTPS מה זאת התוספת הזאת ? זה האתר כל פעם שמורידים משהו מקבלים לינק שמים את זה בתיאור הסירטון ? http://snip.ly/hf8p#http://www.freepik.com/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, עוד חודש אני טס לארגנטינה. עכשיו טסים קודם למדריד וממדריד לארגנטינה..סה"כ זה יוצא שאני בשדות תעופה+טיסות כ-24 שעות :-\ בינתיים אני לוקח לטיסה את הנגן E250 שלי. אבל אני רוצה לקנות עוד משהו שיעסיק ויעביר את הזמן (הסרטים במטוסים לא מי יודע מה). חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות... כי לא הצלחתי לחשוב על משהו מעניין. התקציב הוא נגיד 500 שקל. אני לא רוצה שישמש אותי באופן חד פעמי וזהו אבל לכבוד הטיסה יש תירוץ לקנות משהו חח...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281539,00.html קצת מידע על פרק פ"ג שבו הספר היה פתוח מתי שמצאו אותו. פרק פ"ג זה פרק שביקשו הרבנים לקרוא לאור המלחמה והמצב שקורה בארץ. המזמור עצמו מי שרוצה להבין איך הוא קשור למלחמה שיש בארץ. http://www.mechon-mamre.org/i/t/t2683.htm ת'אמת? אני לא חושב שזה צירוף מקרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gaf,

שלום! שאלה קצת טיפשית.. מכירים את זה שמצרפים קובץ בשביל לשלוח למישהו (השאלה מופנית למי שיש GMAIL), ולפעמים הוא סתם מראה את הקובץ שרוצים לטעון, ולפעמים הוא ממש מראה את תהליך הטעינה. איך עושים שהוא יראה את תהליך הטעינה?..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

אני נמצא אצל הספקית בזק בינלאומי ותשתית בזק. האם כדאי לעבור מ-10M ל-15M? במה כרוך המעבר מבחינת תשלום והתחייבות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yogev_23,

לא עולה לי בכלל גם לא hotmail.co.il וכו'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliil1,

לא הצלחתי להבין מהזה .. מן פייפל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matrix66,

מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bitonml11,

כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בימים האחרונים אני מקבל שיחות לסלולרי מהמספר 05778325xx (לא פרסמתי את המספר המלא כי אולי זה אדם פרטי ולא פרסומת או משהו כזה) כל פעם צלצול אחד או שניים וניתוק, גם כשהספקתי לענות מייד מנתקים, ככה שיש סיכו טוב שזה טריק כדי שאני יחזור אליהם. עוד מישהו נתקבל במספר הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ag43,

בזמן האחרון הטלפון שהיה מחובר לשקע של בזק שיש לי בחדר (שאולתר ע"י חשמלאי) הפסיק לעבוד. עד כמה שאני רואה החשמלאי שיפצר חוטים משלוחה בחדר אחר לחדר שלי. פתחתי את השלוחה שלי והשלוחה שממנה שורשרו החוטים והכל נראה מחובר. בנוסף - כאשר אני מחבר פקס הפקס מזהה שיחות נכנסות אבל לא מצליח לקבל או לשלוח פקסים. יש למישהו רעיונות מה גורם לזה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה

18. Started by Gil28,

למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by urich,

שלום אני כרגע חייל ויש לי יציאות שבוע שבוע ככה שיש לי אפשרות לעבוד בשבוע שבו אני בבית ולעשות עודקצת גרושים. (אני לא רוצה להיכנס לוויכוח על ת"ש אישור עבודה וכו'). בקיצור אני מחפש עבודה ולא ממש מוצא אחת שגם יתנו לי בגלל היציאות שלי (מחפשים קבועים). וכל הבקשה שלי היא לעבוד כמו עבד במקדונלדס או מקום כזה. חיפוש באינטרנט לא ממש עזר (אולי לא חיפשתי נכון). בקיצור יש לכם רעיונות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הנה לכם כתובת שתסביר הכל אני פשוט לא יודע איך מעלים לינק אם מישהו מוכן להסביר אני אודה לו אפשר גם בפרטי כמובן ביי ותהנו <סודר> <סורי - הלינק סודר אבל הוא שבור... העמוד לא שם>

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by overload,

http://www.msxnet.org/humour/terror_alert

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

תמונות שאותי הצחיקו ( חסר למי שיגיד "אה זה תמונות ישנות" ).. אשמח אם תשתפו גם אתם תמונת..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.