כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי את שני הספרים אני רוצה לדעת איזה לקרוא קודם תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לדעת אם יש איזשהו מקום ברשת או בכלל שבו אני יכול למצוא כתובת בבריטניה על פי שם.... תודה מראש איתן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בשבילי, אלא בשביל השותף שלי, לכל אחד מאתנו יש קו טלפון נפרד. הוא אמר לי שהוא התעניין והם אמרו לו שהם זקוקים לתשתית ADSL, ומכיוון שלו יש רק קו של בזק ולי יש גם קו וגם חיבור לתשתית ADSL, הם יצטרכו את ההסכמה שלי להקצות להם 30K מרוחב הפס שלי עבור הטלפון הקווי שלו. נשמע לי תמוה לחלוטין.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דודה של חברה שלי נפטרה היום ז"ל. אני לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה ועל מה אני יכול לדבר עם חברה שלי כדי לעזור לה בדרך כלשהי תגידו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור ומה אני יכול להגיד לה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי 47 אלף ומשהו בתור. בסביבות 36 אלף נגמרו הכרטיסים .....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם שבוע טוב ":) אז ככה שאלה פשוט וקצרה... התאריך גיוס הנוכחי שלי הוא ה21.7.2008 שהוא גיוס מאוד כללי כמו שאני מניח חלק ממכם יודעים ורוב הסיכוים שהוא ישתנה בזמן הקרוב. עכשיו הסיבות שאני מניח שהוא ידחה זה בגלל ש: 1. אני די קטן נולדתי באמצע יוני 2. אני במיונים להרבה דברים כולל טייס שלהבנתי יהיה גיבוש רק באוגוסט אז... בכל מיקרה זה שכניראה ידחה לי הגיוס לא מספיק טוב כי אני רוצה לטוס לתקופה ממושכת בחו"ל (3 חודשים) ואני רוצה להתחיל להתארגן על זה מה שאני לא יכול לעשות במצב הנוכחי שיש סיכוי שאני יתגייס בזמן השהות המתוכננת. איך אני יכול לדחות/להבטיח שהגיוס שלי יהיה יותר לכיוון נובמבר (לפי מה שאני יודע רוב האנשים באזור הגיל שלי מתגייסים בנובמבר)? ואיזה סיבות אני יכול לתת …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מבליזארד עוד שלושה חודשים למשחק World Of Warcraft ואין לי ויזה בינלאומית . ראיתי שיש כמה שירותים שמאפשרים לעשות את זה כמו : http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 או https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx יש עוד אפשרויות ? איזה הכי מומלצת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אספתי כמה שיותר אתרים שמצאים קניות של מוצרים מיובאים שלא ניתן למצוא בחניות מחשב פרטיות אני אשים פה כמה אתרים ולדעתי כול אחד צריך להוסיף להשים עוד אתרים שהוא מכיר ואז לעשות את זה כדביק..למה? כדי שאנשים שנתנו להם כאן מפרט יכלו לעשות השוואת מחירים בין אתרים ולבדוק לבד על מוצרים שונים ושאלות שונות וכך לא יהיה הודעות מיותרות שינעלו או סתם הודעות ללא תשובה. www.logicpc.co.il www.pandas.co.il www.zigzag2000.co.il www.kps.co.il www.iqpc.co.il תהנו ותבדקו את האתרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי לפני 3 שבועות פריט מאייבי בשווי 62 דולר,במשלוח USPS כולל מספר מעקב,ועדיין לא קבלתי את הפריט. המוכר רשם לי שהמשלוח עלול להתעקב בגלל החגים,אבל אני לא סומך על זה. המספר מעקב מראה לי שהחבילה נשלחה בסניף דואר בUSA ע"י המוכר. הבנתי שבמשלוחים שמעל 50 דולר,חייבים לשלם מע"מ במכס.. יש מצב שהפריט נמצא במכס והם פשוט מתעצלים לשלוח לי מכתב ? איך אני מברר אם המשלוח תקוע במכס ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני צריך לעשות ביטוח חובה + צד ג' לאוטו. איפה הכי זול ואמין? (לצורך העניין יש לי אימפרזה 2005.)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח. נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות. השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-