עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by orlupo,

האם לדעתם hp 1215 photosmart ו-hp psc 1215 אלה מדפסות זהות? hp החליטו שלא. המדפסות ישנות כמו ה-930c השתמשמו בראשים מספר 78 ו-45 והנה הלכתי למפרט של ה-hp psc 1215 וגיליתי שהיא משתמשת באותם ראשים של המדפסת הקודמת שלי אך מסתבר שלא כי אני הלכתי למפרט של hp 1215 photosmart. האם לדעתם זה סביר? אני לא חושב... hp מצידם מסרו לי רק את התירוץ הזה שאלה שתי מדפסות שונות. לכן מהיום אני לא ארכוש אף מוצר של hp שיפסידו עוד לקוח.

4. Started by yuraxp,

שלום ראיתי שיש מספר גדלים 3/4 2/3 4/4 מהוא הגדול למשהו בגובה 1.72?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Kurt,

למשל לקחת את הטרייבל הזה http://rousseaux3.carole.free.fr/pages/dragon/dragon1/images/tatoo%20145.jpg ולעשות ממנו שבלונה, כלומר להפוך את כל החלקים השחורים לחלולים (מבלי לגזור את הדבר הבלתי אפשרי הזה) שמעתי מחבר שיש דבר כזה שנקרא מטול שקופיות, מישהו יכול להסביר לי עוד בנושא? תודה דוד

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by x-dude,

http://www.funlol.com/funpages/historyoffword.html

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אני זקוק לסרטוטים אדריכליים של דירות ובתים פרטיים לפרוייקט,איפה אפשר להשיג? האם יש אתרים שאפשר להשיג בהם סרטוטים? או אתרים של חברות בניה שמפרסמות דירות לדוגמא באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by darkman,

1) המחירים של הדלק ישארו אותו דבר גם אם לא תצום. 2) כשאתה צם, זה מסיט את דעתך מלחשוב על אופנועים ובחורות. 3) אין כמו לדפוק סטייק 300 גרם, כשכולם חולמים על במבה. 4) אם היינו צריכים לצום מספיק זמן כדי לחפר על כל החטאים שלנו, היינו מתים מתת תזונה. 5) גם אם תצום ביום כיפור, יום אחרי אתה עדיין תישאר אותו חרא של בנאדם. 6) כשאתה צם, אתה לא באמת חושב על כל החרא שעשית לכולם... אתה רק חושב "איך שנגמר הצום, אני הולך לדפוק איזו שווארמה!" 7) כשאתה צם, זה מונע ממך את התענוג הגברי הכי גדול - לחרבן עם עיתון ספורט. 8") יש לך 365 יום בשנה לנסות להיות בנאדם יותר טוב ולא לחכות ליום כיפור כדי להגיד סליחה, כי אלוהים סולח, אבל חברך לא שוכח.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר אתר טוב עם רקעים יפים כמו digitalblasphemy שיהיו בו רקעים לרזולוציות של 1024*1280 ומעלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by darkman,

http://media.putfile.com/survive-saigon-short-movie/wide אני לא יודע איך אבל לא היה תאונה אחת מדהים!

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by overload,

סוף סוף, אני לא האמנתי שהיא תצא בסוף. http://www.rsportscars.com/eng/cars/bugatti_veyron.asp או בקיצור HOLY SHIT! למרות שהעיצוב קצת אנמי, מזכיר את אודי (לא מהבחינה הטובה) וחלק מהנתונים לא ממש מרשימים, כמו למשל משקל של כמעט 2 טון....שכנראה בגללו אפילו 1K כוחות סוס לא מצליחים לעבור איתו את ה100 בפחות מ 3 שניות. בכל זאת....נחמדה .

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by eladbu,

אני צריך הזמנה לגי-מייל ל: eladbob@bezeqint.net בתודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.layla.co.il/loveparade ???

14. Started by kobibo,

רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ariel7766,

יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר

16. * כותרת*

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by y191181,

זהו הקישור http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=y191181 לשאלות יש לפנות לICQ259-029-320 ותפסיקו למחוק הודעות שלא פגעות באף אחד!!!!!

18. Started by aldema,

יש לי איילנד על המחשב ואז ניסיתי לצרוב אותו לדיסק ואחרי הצריבה משום מה המחשב עשה כאילו הוא קובץ לא מזוהה.. ואז גם הDVD לא הצליח לקרוא אותו כסרט.. מה לעשות??דחוף...

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  19. שמעתי על CUBASE למיניהם.. אז אני מחפש תוכנה טובה עם הרבה סאמפלים וממשק פשוט.. נראה לי שיש פה כמה חברה שיוצרים מוזיקה כזאת..

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by avimw,

שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  23. היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם? האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים? אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by uriya,

האם כל קבצי ה- SVCHOST אצלי במחשב נחוצים או שזה פשוט וירוס שאפשר להסיר אותו??? (כאשר אני מבצע ALT-CTRL-DEL) מופיעים לי הרבה כאלו תודה לעוזרים.......

25. Started by SupeRnovA,

מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.