עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם זה כדאי ? שווה ? כמה זמן לפי דעתכם יקח עד שיעלה הדולר בחזרה?

• 19 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Pika007,

עניין די דחוף, אז מי שיודע- בבקשה לענות כמה שיותר מהר S: קיבלתי מייל שעבר דרך Client של Hushmail, וכנראה איפושהו בדרך העברית הומרה לג'יבריש אני חייב לדעת איך לעזאזל אני הופך את זה חזרה לעברית, שכן התוכן חשוב ודחוף. לשנות קידודים- לא עזר, צריך איכשהו להמיר את זה חזרה ישירות. למישהו יש מושג איך?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  4. http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by QttP,

נעזוב את זה שהאתר כמו 90% מהאתרים הישראלים המחורבנים נראה נורמלי רק ב-IE ולא ב-FF. בדיוק בגלל הסיבה שככה זה ב-90% מהאתרים הישראלים המחורבנים, שזה 90% מהאתרים הישראלים. אבל ONE באמת עולים לי על העצבים. מה שפעם היה אתר מעולה לחדשות הספורט, עכשיו רק אוסף מעצבן של פרסומות ובאנרים, שקופצים לך באמצע כתבה, במעבר בין כתבות, בכל מקום! כבר ראיתי אחד בתוך לוח התוצאות, רבאק! ושלא נזכיר מה קורה אם חלילה וחס הרמקולים/אוזניות שלך פועלים ואתה שומע את זה מתחיל לנגן, לשיר ולצרוח לך. בחיי שבא לי להפיל את האתר ישר על הראש החולה של בעליו.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם בגיל ההתבגרות העצמות בכף היד מתחברות או מתרחקות זו מזו?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by silky,

היי, עשיתי חשבון פרימיום ו: 1: האם אתה ממליצים לי להשתמש בתוכנת עזר(קשה ומעצבן להוריד ידנית עשרות קבצים)? 2: כאשר אני מפצל הורדה להרבה מאוד קבצים בו"ז, אני מנצל את רוחב הפס ,אך כאשר אני מוריד מספר קבצים בודדים לרוב אינני מנצל אותו. איך אני פותר בעיה זו? 3: המלצות/הערות/נאצות?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by arkzai,

אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. שלום ההורים שלי נוסעים לניו זילנד ובדרך חזרה הם היו יומיים בבנקוק, עכשיו אני יכול לבקש מהם הכל... אמרו שכל דבר שאני רוצה הם יקנו לי... יש לי אייפוד, מחשב יש לי די חדש... יש לכם איזה רעיונות מקוריים ? חשבתי אולי כרטיס זיכרון לפלאפון או קונסולה, אבל זה באמת שווה להביא משם? הה בגדים ונעליים כבר מבאים לי..

10. שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים. האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אז ככה, אני לומד פיסיקה עכשיו וקצת מתקשה להבין את החומר. אשמח אם תסבירו לי בעזרת איזו נוסחה אני מוצא את מקדם ההתפשטות של חומר מסוים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by exquisite,

הוא מפרסם שמה לינקים לסרטים ב1080P [אני לא אביא תלינק כדי לא לקבל באן],קיצר אחרי כל הלינקים,הוא רושם : " Welcome This is a Colaberation of all of the 1080p torrents I can find. I have not downloaded any of them to check their content, I do not encourage the Pirating of Movies, Music, Software etc. I am not resposible for how you use this site. I am simply linking you to all the High Def Torrents i can find. You should not download these. I am simply using them as an example on how far the Piracy problem has gone. Also there is no other way that i know of to get these movies, but because you should not download them from a Pirate site, there are no ways for you to get …

13. איזה ספרים טובים למתחילים יש בשביל ללמוד את שוק ההון? בכיוון של פעולות בסיסיות ופרקטיות לא אסטרטגיה, או אסטרטגיה פשוטה ביותר, ראשונית איזה קורסים בשוק ההון למתחילים ישנם? כמה עולה קורס? ושאלת בונוס: איך אתם ממליצים ללמוד את שוק ההון? *בבקשה תשובות רק מאנשים עם ניסיון אישי!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dudi2002,

שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  15. http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1222000 קישור לאתר http://globalpandora.com/ לאחר 5 שירים צריכים להירשם!!!זה בחינם

• 90 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Team Fortress 2: Bethesda VS EA Mythic נחמד ביותר..

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. איך אני כותב את המשפט "אני,אני,אני,אני בובי" שזה מהסדרת טלויזיה בערבית בימי שישי בבוקר-צהריים.. זה נשמע ככה אנא אנא אנא אנא בובי (עם סילסולים כראוי) איך כותבים כזה דבר בערבית ? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום, אני בן 16.5 אומנם אני מתחיל להתעניין בצבא, ובעל רצון גדול להתגייס ליחידה מיוחדת הבעיה הכי גדולה שלי, זה שיש לי משקפיים (בעין שמואל יש לי ראיה 1- ובעין השניה 1.5- ) הכושר הגופני שלי הוא מעולה. אבל רציתי לדעת אם אפשר להתגייס ליחידות מיוחדות (מטכ"ל, שייטת וכ'ו) שיש לך משקפיים? בגלל שאחותי אמרה לי שלשייטת אני לא יוכל להתגייס, בגלל שאוטמתית נפלסים עם יש משקפיים למרות שנרשמתי לגיבוש צלילה... תודה רבה נ.ב. הראיה שלי לקרוב די טובה, אני צריך את המשקפיים רק למיקוד (טלוויזיה, קריאה )ץ

• 25 תגובות
    • 13.7k צפיות
  21. לא יודע תמיד בחורף כשאני על המחשב אני סבבה אבל הידיים שלי קופאות גם לכם?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. ובכן רבותי האם אלה חדשות טובות או רעות.שער הדולר עומד כיום על 3.59. כיצד זה יבוא לידי ביטוי בעולם המחשבים???.האם זה יגרום להוזלה או ייקור מוצרים? לא לשכוח שלא הכל רואים במבט של צרכן.גם יבואנים רואים את זה וגם המדינה רואה את זה והשאלה מה עושים ? עד לפני כמה חודשים הדולר עמד מעל 4.5 שקל והיום הוא איבד שקל מערכו. אני רואה ירידה במחיר כרטיסי המסך אבל השאלה האם זו מגמה עולמית רגילה כפי שתמיד יש או שהיא קשורה לדולר שאינו יציב? תשובותיכם בבקשה .

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  23. החלטתי לעשות סקר בקשר לנושא הזה אז תציינו איזה מערכת הפעלה אתם מעדיפים ולמה ;D מערכות ההפעלה : XP32\64BIT VISTA32\64 BIT אני אישית אהבתי את VISTA32 מאשר 64 כי יש בה יותר תמיכה מבחינת תוכנות למיניהם ,כלים של אוברקלוקרים ,יש רכיבים שאין להם תמיכה ב 64 ביט .

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

:lol:

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by darkdude,

למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים