כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ומתלבט מה לעשות... יש כל כך הרבה כיוונים ואני מאוד מבולבל. אני בטוח שפה אקבל רעיונות טובים מסיפורים וחוויות של אנשים. התכנון הוא עבודה+פסיכומטרי-טיול-לימודים, עדיין לא יודע מה ללמוד אבל כל דבר בעתו, זה לא הנושא כרגע אני גר בירושלים. אני לא עצלן בקטע של עבודה ואין לי בעיה להיטחן, הבעיה היחידה היא הברכיים שלי, לא בקטע מפחיד אבל לתת 8 שעות משמרת במלצרות דיי שובר אותי לצערי הרב... חשבתי לעבוד באבטחה במקומות שמשלמים טוב, נגיד גשר אלנבי וכדומה. בקיצור, אשמח לשמוע מכם המלצות בכל כיוון אפשרי לעבודה אחרי צבא!
-
- 78 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן שיש על השרת החדש של האתר.... וגם איך אני יכול לקחת תמונה ולהפוך אתה ליותר "פשוטה" כמו זאת של היטמן *אם זה לא המקום המתאים לנושא אנא העבירו.... איתן
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני חייב לציין לפני שאני רושם את הסיפור שלי פה שימו לב לאטימות של המלון "קלאב הוטל אילת" גם לאחר שכתבתי להם בפייסבוק זה לא עזר, התייחסו ואמרו שיצרו איתי קשר והנה כבר עבר מעל שבוע ולא שמעתי מהם, כי כנראה נוח להם אז הגענו לשפל חדש בקלאב הוטל אילת, חמי וחמתי בעלי סוויטה כבר מספר שנים טובות, השנה במקרה יצא שגם אני אישתי וביתנו הקטנה בת החודשיים וחצי נפשנו באילת במלון אחר, לאחר טיול בטיילת עם ההורים של אישתי ביתנו הקטנה היתה רעבה ומלון קלאב הוטל היה הכי קרוב, רצינו לבוא להאכיל את הקטנה שלנו וללכת, כאמור התארחנו במלון אחר, להפתעתנו לא איפשרו לי ולאישתי להיכנס להאכיל את הילדה שלנו והיינו זקוקים למים רותחים להכין לה אוכל (מטרנה), האטימות של השומרים היתה פשוט ביזיון, כל הנסיונות ש…
-
- 75 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב כרגיל אין לי טעם לפתוח טלוויזיה אז החלטתי לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים שכל אחד ישלוף את שלו הראשון שלי זה סרטון של Whose Line is it Anyway http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4&feature=related
-
- 21 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשמעו יש לי איזה בעיה שאני לא מבין. אני כותב הודעות (זה לא רק בפורום הזה), ואנשים נותנים תגובות... (כרגיל) אבל יש איזה מקום שרשום כמה הודעות יש לי, אז הבעיה היא שגם אם אני מקבל תגובות לא רשום לי שקיבלתי הודעות! תגידו זה רק אצלי או שגם אצלכם? אני לא מבין את זה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.
-
- 57 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
-
-
לא שחסר יזמים, אבל לא חסר גם חסמים, ממשלתיים כמובן. כך, חולים ממגוון תחומים נאלצים להמתין שנה בתור לטיפול בתא לחץ. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5560990,00.html
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שנואשתי לקנות את הווינדוס 7 מאתר האינטרנט של מיקרוסופט, הלכתי לרכוש אותו באופיס דיפו. בפרסומות שממלאות את האינטרנט, רשום מחיר של 612 לגרסת השדרוג. כאשר באתי לרכוש את הווינדוס בסניף צומת ירקון, פתח תקווה. חייבו אותי ב699(!) ורק לאחר שהערתי להם שבפרסומת רשום 612 הם ביטלו את החיוב וחייבו מחדש ב612. בזיון
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא נשאר לי הרבה 8) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכו תנסו את מזלכם. [אין לי שום קשר לזה פשוט יש פה הרבה מבינים]. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=144&id=1142
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המדפסת HP DESKJET 695C ויש לה יציאה רחבה כזאת איתה אני אמור לחבר את המדפסת למחשב (לא ידוע לי שמה) עכשיו הבעייה היא שיש לי מחשב חדש ואין בו כניסה כזאת!!! רק כניסות USB..... רציתי לדעת אם יש מתאם או כבל כלשהוא שאוכל לחבר איתו את המדפסת למחשב.... (מקווה שפניתי לממקום המתאים אם לא אנא השיבו אותי לדרך הנכונה ) תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה להמליץ על תוכנית (רק למנויי הלווין) שנקראת call for help. זו תוכנית משעשעת וגם לימודית בנושאי מחשבים ואינטרנט. התוכנית מתאימה הן למשתמשים חדשים והן למשתמשים בינוניים. היא נותנת כל מיני סקירות על מוצרים חדשים שיצאו לשוק, פותרת בעיות נפוצות בכל מערכות ההפעלה וגם נותנת סקירות של אתרים חדשים ומעניינים וגם כל מיני המלצות לקבצים בחינם. אני חושב שכל אחד יכול להפיק תועלת מהתוכנית הזו אפילו אם הוא חושב שהוא יודע הכל. בקיצור שווה ניסיון
-
- 71 תגובות
- 4.3k צפיות
-