כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת. כרגע יש לי את השעון הזה - http://images.hifishop.cz/Orig_big/casio_str-111-1b.jpg אחרי פחות מ6 שנים איתו (מסוף 2002), כיברת דרך, באש ובמים. חשבתי להחליף אותו באחד אחר. צריך שעון, אלגנטי-ספורט. סיירתי בזאפ, מצאתי המון דגמים אבל זה לא עוזר לי כל כך. השעון ירכש מכאן או מהדיוטי פרי. לגבי הרצועה, אני עדיין מתלבט אם עדיף לי גומי קשיח או מתכת. בכל מקרה, הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני, החתום לעיל, מתחייב לדברים הבאים לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה: א. לא לשלוח SMS המוני עם ברכת "שנה טוב". ב. לא לכתוב "שנה טוב לכולםםםם!" בכותרת של המסנג'ר. ג. לא לכתוב "שנה נהדרת לכולם!" בכותרת של הפייסבוק. ד. לא להגיד שנה טובה 90 פעמים לכל בן אדם שאני רואה. על החתום: _______ [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:45:04 *חתמתי*
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני איזה חצי שנה - שנה התחלתי לשמוע מוזיקת רגאיי בהתחלה שון פול ומאז ומתמיד בוב מרלי היה אחד החביבים וגם התחלתי לשמוע מתיסיהו, עכשיו אני רוצה להתקדם אז אם אתם יכולים להמליץ על זמרים מהז'אנר אני לא כל כך מתמצא בו....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2024233002 אז מה? הולכים לתבוע את Seaworld?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיון טוב לחירבון טוב? [glow=black,2,300]אחרי חירבון טוב אתה לא צריך לחבק את האסלה חצי שעה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה[/glow] לסמן את הקו השחור כדי לראות את התשובה... (מי שלא יודע איך עושים את זה זה בG ירוק כזה..פשוט תשנו את הred לblack קדימה! לפרסם בדיחות!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן לקנות כרטיסים בקופות ביום עצמו עם ההנחה של ישראכארט או רק באינטרנט? "לאן" פתוחים מחר? אם אחד שאני מכיר שיש לו ישראכארט די הרבה זמן יש לו את זה אז יכול להיות שיש לו רק 1200 נקודות? איך מקבלים נקודות?לפי קנייה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הקישור לסרטון... ואשמח לדעת איך התהליך תרגום עובד. תרגמתי לפני כמה ימים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני דיי חדש בפורום (שנה, שנה וחצי) ותמיד רציתי איזה תמונה מהאתר בהתחלה, עוד שהמשתמש היחיד היה MILFORD (הוא הבעלים של האתר, לא? אם לא, אז שהמשתמש היחיד היה הבעלים של האתר) היה בכלל לוגו? הכל היה כתוב באותו הפונט בלי פורום בכלל? איך זה היה? מישהו יכול לתת לי איזה תמונה של הפורום, של האתר לפני הכל? עוד בתחילת דרכו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אבא שלי ואחי מתכננים לנסוע ללונדון בחנוכה הקרוב.. התיכנון הוא נסיעה של כדורגל יענו לראות משחקים של צ'לסי ארסנל בניון וכו'.... מישהו מכאן עשה טיול דומה??? מה עלות של דבר כזה (מעל ל20 אלף שקל?) איזה מלונות מומלצים בלונדון? עכשיו מה עדיף לקנות כרטיסים כבר במשרד הנסיעות בארץ או לקנות שם?? ואיך מתנהל כל העסק???(כאילו זה מודרח ע"י מישהו או שצריך לשבור את הראש להגיע למשחק וכו'..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-