עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bvlgari,

http://www.bezeq.co.il//Cultures/he-IL/Bezeq/Sales/minilaptop/minilaptop.html לא מרשים בכלל.. זה שהוא קטן ויפה זה משהו אחד. אבל 4 ג'יגה זיכרון ומעבד חלש. בשביל מה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כידוע לכם דואר ישראל גובה כעת עמלה של מינימום 35 שח על זה ששלחו לכם חבילה מחול וזאת פשוט חוצפה אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/

3. Started by Liran -,

שלום, לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור). לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי. בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם: 1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601. 2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501. 3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301. ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by erjerjerj,

אתמול ניסיתי להתנתק מ 012 (מפני חשד לחסימת פורטים) אחרי שנגמרה לי תקופת ההתחייבות, ועברתי מסכת יסורים. לכן אני ממליץ לכל לא להתחבר לחברה זו! הסיפור הוא (קצת ארוך, אבל מנסה להמחיש את הסבל): לפני כשנה התחברתי ל 012 במהירות 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש, יומיים לפני סיום ההתחייבות רציתי להודיעה שאיני מעוניין להמשיך את השירות שנה נוספת. התקשרתי ב 9:00 בבוקר לשירות לקוחות ואחרי 12 דקות ענו לי (דבר מאוד מרגיז בהמתנה הוא ש 012 בחרו לשים מנגינה שנקטעת בפיתאומיות ואז יש שקט למספר שניות - דבר שגורם לממתין לחשוב שאולי ענו לו, תהליך זה חוזר כל כחצי דקה) הודעתי לשרות הלקוחות שתקופת ההתחייבות שלי נגמרת וביקשתי להתנתק ולא הסכמתי לפרט סיבה, הועברתי לשימור לקוחות. אחרי כעשר דקות נוספות ענו לי וחזר…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by QQQ,

יש לי קשקשים ויובש בעור כבר הרבה זמן. אבל זה לא סתם כמה קשקשים, זה הרבה, והם מאסיביים, וזה מגרד מאוד הד & שולדרס לדוגמא לא עושה לזה כלום, כבר בבוקר למחרת הקשקשים חוזרים. זה יכול להיות קשור לזה שאני שותה בערך כוס מים ביום כל יום?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. [לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול, לכן העבירו אותו בבקשה למקום הנכון] יש לי מסך CRT 17" מעבד AMD 64 2GHZ 512 RAM כרטיס מסך 128M VGA כאשר אני מריץ קבצי HD אני רואה שהתמונה בעצם עשויה ממלא נקודות קטנות, אני חושב שזה ארטיפיקים אבל אני לא בטוח. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי חלש מדי? או שמא זה הכרטיס מסך? אולי המסך? העלתי תמונה אבל לא רואים את זה פה ממש טוב. האיכות של הסרטון היא 720p תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by llime,

מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. קודם כל, למען אלו שלא יודעים מה זה חלום צלול, חלום צלול זהו חלום שבו אתם מודעים לכך שאתם חולמים. ברגע שאתם מודעים באופן וודאי לכך שאתם חולמים אזי הכל נראה צלול ואמיתי לגמרי ממש כמו במציאות. יש הרבה שיטות להבין שאתם חולמים והן נקראות "בדיקות מציאות". באופן עקרוני הן אומרות שצריך לחפש דברים לא הגיוניים שכידוע, נפוצים מאוד בזמן חלום. כמו כן, אתם יכולים "לשלוט" בו באופן מוגבל (תלוי כמה טכניקות אתם יודעים ומשננים ביום יום ע"מ להשתמש בהם בזמן החלום). באופן עקרוני הדבר הכי חשוב בחלום צלול זה לשמור על קרירות (COOL), ופשוט לזרום עם הכיוון שהחלום לוקח אתכם. ידוע גם, שהחלומות בדר"כ קשורים קשר מסויים עם החוויות שעברתם באותו יום וגם חוויות ורגשות כללים שאתם עוברים בחיים. קישור לעוד …

• 105 תגובות
    • 11.6k צפיות
  11. Started by iem,

אני יודע שאני מעלה לכאן נושא שבהחלט ימשוך הרבה תשומת לב כי הוא בסופו של דבר נוגע ללא מעט רבים מאיתנו... אז ככה.. מה קורה אם אתה רוצה לעמוד בזכות עצמך, אבל אתה רוצה להמשיך את הלימודים ? אז אתה מחפש דירה ומוצא ב-2000 ש"ח לחודש, ואתה לומד אז אתה צריך להוציא לפחות 1000 ש"ח לחודש. ואתה צריך לשלם חשבונות חשמל מים ארנונה ועד בית... עוד 400 -500 ש"ח בחודש. ולא דיברנו על בגדים ועל אוכל. איך לכל הרוחות סטודנט במשרת סטודנט של 35 ש"ח לשעה יכול לעמוד בכאלו הוצאות ? זה ממש מדכא... כי 35 כפול 20 שעות שבועיות (הדרושות במשרת סטודנט) יוצא 2800 ש"ח לחודש :s05: ז"א אתה לא חוסך שקל אחד, וזה עוד כלום לעומת שאולי לא תוכל לעמוד בכלל בכל ההוצאות.... אם יש מישהו שעמד בפני דילמה כזו ומצ…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=WfJ9uzedm5Y הישתעשתי קצת אם המערכת שלי :]

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. כמו הכותרת. איך אני יכול לדעת אם מותקנת האזנה על הטלפון שלי (ברור שאין ) היפוטטית.. ואיך אפשר להקליט שיחות בטלפון הקווי שלי ? סתומרת לצוטט לעצמי ... אם בכלל אפשר? ראיתי שיש ב400 שקל מכשיר שמגלה אבל אני רוצה סתם בשביל ההחכמה הטכנית

• 16 תגובות
    • 12.4k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!

17. Started by avivlyaviv,

שלום. הזנמתני משהו מחנות באה"ב ולא הגיעה לי משלוח אישור למייל לפני המשלוח. המספר שלהם מתחיל ב- 1800 האם זו שיחת חינן (גם אם זה משספר מחול)?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by eliau21071981,

אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  19. יש לי חשבון ראפידשייר והעלאתי מלא דברים והעמוד של הpremium zone כבר נורא גדול וקשה למצוא דברים איך אני מעביר לתיקיות אחרות בלי לשנות את הלינק?

20. Started by J0n1,

הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. נוזל/מוצק כל שהוא ואני רוצה לדעת איזה חומר זה (ואין לי מושג דרך אריזה או משהו) איך אני יכול לבדוק? אפשר לבדוק את זה במעבדות של כימיה כל שהן? כמה זה אמור לעלות? יש דרכים יותר זולות? ועוד שאלה: אני יכול לבדוק כמה הדרו טסטוסטרון יש לי בדם? זה מסובך לבדוק את זה? *להעביר בבקשה למדע וטכנולוגיה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  22. שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by david32,

בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by גיימרית,

כיום יש כל מיני חברות אשראי שמציעות הנחות בנושאים מסויימים - למשל, כ.א של המשביר לצרכן שם אתה מקבל הנחות גדולות יותר אם אתה משלם עם הכרטיס, או כ.א של שופרסל וכד'. יש משהו כזה למוצרי אלקטרוניקה/מחשבים?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. Started by Pika007,

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד את פיירפוקס 1.5.0.12? בטעות עדכנתי היום ל 2, ואני פשוט לא סובל את השינויים בממשק והתוספות הקטנות והלא רצויות שדחפו. פיירפוקס 1.5 היה הדפדפן הכי טוב שיצא לי להשתמש בו, ולא בדיוק התכוונתי להפסיק. גוגל לא נתן לי מענה, כל לינק היה שבור :\ עזרה? מישהו? X:

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים