כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לחברי הפורום . אם אפשר בבקשה תמליצו לי על הרכבי האוס מוצלחים אבל רק את המוצלחים והאיכותים , בבקשה אל תתנו לי שמות של הרכבים לא איכותים תודה חבר'ס
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שירים בסגנון euro dance מקפיץ כמו: Basshunter - Now Youre Gone Darude - Sandstrom Groove Coverage - Poison (זה לפלייליסט של אימון כלשהו אז חשוב שזה יהיה מקפיץ ו"עצבני")
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשמפספסים שיעור או שתיים בכל מקרה נתקעתי על שאלה ממש פשוטה אודה אם תעזרו לי: האם הזרם שמראה A2 גדול,קטן או שווה לזרם שמראה A3,נמק-יעני צריך להראות חישובים http://img187.imageshack.us/img187/7096/dsc01027kv6.jpg A1[יש מצב שטעיתי] מראה 3 אמפר V מראה 24 וולט. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
סתם דברים מצחיקים 1. http://www.liveleak.com/view?i=d5b_1189733324 http://www.liveleak.com/view?i=71d_1193674016 .2 http://www.liveleak.com/view?i=c9b_1207091365 .3
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
הפראנויה בועטת.. מה לעשות שכמו מטומטם החזרתי את שלי לאולמרט על מגש של כסף והבנתי איזה טעות נוראית עשיתי... מצאתי את www.approvedgasmasks.com וממה שהבנתי מהאתר יש סיכוי ששלי מילא לא הייתה תקינה, חשבתי להביא לי כבר איזו ערכה שלמה, אבל מדאיג אותי לשזה לא יעבור במכס ("ציוד צבאי" עלאק כולה רוצה לחיות) מה אתם חושבים ? הזוי !!הם ממשיכים לאסוף http://www.abach.co.il/
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, משהו מכיר חנות בארה"ב (באינטרנט) אשר מקבלת כרטיס אשראי בינלאומי (חוץ מ- AMAZON)? בדקתי ב- BUY.COM, NEWEGG.COM, CLUBIT.com והם לא מקבלים. אני מעוניין במשלוח בתוך ארה"ב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אז ככה קודם כל : 1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם 2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו... עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים... יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה? שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר נ.ב. אני…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום מה קורה??? תגידו מי היצרן של מוצרי קינדר ?? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רכב משנת 99' חסכוני וטוב. מומלץ גיר רגיל (אבל אפשרי אוטומט). שלא עבר הרבה קילומטר. עד 25000 שקל. תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, כבר שנה עברה לה מאז שנפגשנו בפסח 2007. כמו בכל פסח הגיע הזמן להיפגש שוב. אז אני מבקש ממכם שתרשמו פה באיזה תאריכים אתם יכולים להפגש ובאיזה שעות (בוקר/צהריים/ערב וכו'...). תאריך המפגש יוחלט לפי רוב התאריכים המצויינים... יש לתת תאריכים בין ה-11/4 ל-27/4. התאריך הסופי יוחלט בשבוע הבא. (עד 10/4). עריכה: המפגש יהיה כרגיל בתל אביב בעזריאלי.
-
- 87 תגובות
- 7k צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לאיזה שיר שניים כאורחים או משהו כזה, אלא הופעה משש שלהם. כמובן מצולמות שאוכל להשיג ולראות אותם ולא לדמיין אותם... =]
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
שלום, במסגרת לימודי בכלכלה וניהול אני עושה עבודת מחקר על לקיחת סיכונים כלכליים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו בהודעה פרטית או למייל - guyalki2@yahoo.com. תודה מראש גיא [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שאני יכול בעזרתה (בקלות יחסית) לבדוק איך יראו תספורות שונות על הפנים שלי? יש לי שיער ארוך כבר יותר מ-5 שנים ואני חושב על להסתפר אבל מצב שני אני סבבה עם איך שאני נראה עכשיו וזה דיי מפחיד לעשות משהו כל כך לא הפיך... ברור לי שחייבת להיות תוכנה שאתה מעלה תמונה שלך והיא מדביקה לך כל מיני סוגי תספורות ואתה רואה איך זה יוצא, השאלה היא אם אתם מכירים אחת כזאת..? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היו פה בעבר כמה ת'רדים עם מתכונים, אבל אני אעשה נסיון נוסף לת'רד כזה. בתור בשלן חובבן (מאוד...) אני מחפש מתכונים טעימים אבל פשוטים יחסית (חצי שעה עבודה, בלי כל מיני מרכיבים אקזוטיים...). וכמובן, לא פשוטים מדי (כן, אני יודע איך עושים פיתה עם חומוס) אז יאללה, בואו נשמע מתכונים! אני אתחיל עם מתכון פנקייקים פשוט (וריאציה על מתכון מאיזשהו ספר), ממצרכים שכמעט תמיד יש בבית. רכיבים: 2 ביצים כוס וחצי חלב כוס ושליש קמח תופח רבע כוס סוכר שתי כפות שמן כפית תמצית וניל הכנה: מערבבים את כל הרכיבים הנ"ל. מומלץ להשתמש במיקסר, כי הוא קצת מקציף את התערובת ועושה אותה יותר אוורירית. מטגנים את הבלילה במחבת טפלון משומנת על אש בינונית, מספר דקות מכל צד. בשביל לדעת מתי להפוך - כשרו…
-
- 40 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40
-
- 8 תגובות
- 31.9k צפיות
-
-
שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-