עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by approx,

יש דבר כזה ? שאם אני מכניס איזה תאריך מסוים אז הוא יגיד לי מתי זה יהיה בשעות\ימים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני עוקב אחרי ויגיימס וגיימר מאז 1999, ואני בן 23. אני לומד עכשיו בג'ון ברייס קורס טכנאי מחשבים, ומתכוון להמשיך עם זה הלאה. בתיכון חלמתי להיות כתב בויגיימס. אני זוכר שדיברתי הרבה עם אורי מרחב, דרור וינקלר, נועם מור, רוני שטרנבך, ראם שרמן ועוד הרבה אנשים מצוות האתר. גם עם אנשים מגיימר דיברתי. את חלקם אפילו פגשתי במציאות וחלקם שירת איתי בחמ"ן. גם בצבא עקבתי אחרי משחקים, למרות שרוב בחבר'ה מהמחלקה שלי לא הבינו בכלל במשחקי מחשב והכירו רק את משחקי הנוסטלגיה של שנות ה-90. אני דיברתי עם אנשים שהם גיימרים ומכירים הרבה משחקים חדשים (מהשנים האחרונות). אפילו נפנפתי מישהי שאמרה לי בהתגרות שאח שלה הקטן (בן 11) משחק ב-GTASA ויהיה לנו הרבה במשותף. האם יש פה אנשים שהם גיימרים אחרי צבא? יש…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. שלומות, רציתי לחלוק איתכם חוויה לא נעימה, ואולי יתפתח בעקבותה דיון. לפני כשבועיים לערך התחלתי לעבוד במקום מסויים שאת שמו לא אזכיר מסיבות מאוד ברורות. הופניתי למקום על ידי חבר שלי שעובד שם כבר זמן רב ומאוד מרוצה. כבר מלכתחילה ידעתי כי ה"בעלים" שהוא גם המנהל הוא בן אדם טיפה משונה, כאשר הנקודה הבולטת ביותר הייתה כי הוא עובד לפי "תורתו העסקית" של מר ל.רון האברד, הלא הוא "אבי" דת הסיינטולוגיה. לא ייחסתי לנתון זה יותר מדי חשיבות, שכן אני מאמין גדול ב"איש איש באמונתו יחיה", וכל עוד הוא לא מנסה לשכנע אותי להצטרף למשהו, הכל בסדר מבחינתי - שיהיה בודהיסט מוסלמי עם נגיעות של הדת האצטקית מבחינתי. עבדתי בערך כשבוע כאשר הבעלים היה מאוד מרוצה מן העבודה, וכך גם הלקוחות, התחלתי להתחבר עם ה…

• 49 תגובות
    • 12.7k צפיות
  6. הוא שלח לי אוזניות מזופיות והוא אמר לי להחזיר אותם והוא יזכה אותי בכסף... איך אני יכול לשלוח לו את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. כרגע אני טוען בטריות אלקליין שהן לא נטענות.. ראיתי באינטרנט שזה חרטא ושיש שיטה לטעון,בכל מקרה לא הבנתי אותה,אז פשוט חיברתי למטען הרגיל של GP.. בנתיים הכל עובד..אני גם לא יודע אם המטען עובד .. בכל מקרה,אם למישהו יש GP POWERBANK I,אם הנורה אדומה,זה אומר שהבטריות חלשות ושהוא טוען ? והאם הבטריות יכולות להתפוצץ?ואם כן באיזה עוצמה?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by davidreznic,

הי לכולם. אני ו-2 חברים שלי משתתפים בתחרות בה צריך לבנות זוג נעליים, שיהיה אפשר ללכת איתן על המים. (צריך לעבור 10 מטרים) הכללים: אורך נעלים מקסימלי 2 מ' רוחב נעלים מקסימלי 80 ס"מ עומק הבריכה 45 ס"מ אסור שהנעליים או כל חלק בהן יגע בקרקעית אסור שהנעליים יהיו מחוברות ביניהן אסור להשתמש במנוע מכל סוג שהוא, כולל דוושות אסורה תמיכה אל מעבר לקרסול ההנעה תתבצעה באמצעות הרגליים בלבד, אסור להשתמש במוטות (כמו בסקי) מצורפות תמונות של מה שהתחלנו. יש הצעות? (אגב, לאורך המירבי כבר הגענו) התמונה האחרונה זה השלב בו הפסקנו. למתעניינים בכל נעל יש 48 בקבוקי נביעות של 1.5 ליטר, ו 20 בקבוקי עין גדי של 2 ליטר המבחינת עילוי-משקל, חישבנו, והעילוי של הנעל יספיק בהחלט. אנחנו נוסיף שני לוחות עץ באמצ…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by stone cold,

היום אחרי שנים של חיסכון אחי החליט לקפוץ לים מוצף הכרישים של השכירות בשרון הוא מצא דירה נחמדה באחוזה ברעננה והתענוג עולה לו מעל 4000 בחודש אם מחשיבים ארנונה וועד בית עזרתי לו היום ומצד אחד אני מתוסכל מהמחירים באזור אבל מצד שני לפחות יש יותר מקום בבית יש לי אחות נשואה שגרה בשכירות כבר כמה שנים עוד אח שרשמית גר פה אבל רוב הזמן לא נמצא כי הוא הולך לחברה בקיבוץ ועכשיו עוד אח ככה שנשארתי אני ואחי הקטן ולא יודע תחושה מעורבבת תסכול מצד אחד שמחה מהצד השני אני תקוע לפחות לשנים הקרובות אבל כאילו הגדילו את הכלוב

• 65 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. Started by Shavoigen,

אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקלוט את השידור של המשחק הזה בלווין (לא יס או הוט)? כי אני ממש ממש ממש רוצה לראות את המשחק הזה תודה על העזרה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון. הזמנתי את המסך Benq G2400W http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171 דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן. אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות. עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן . עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה? רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT. עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK די…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  15. http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2597 NM65 , עם I אקסטרים 1.3. אני מוסיף שלט בעוד 250 ש"ח. מה דעתכם? שווה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by J0n1,

השיר יפה, הרעיונות פחות ;D

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by sagi_10,

http://www.youtube.com/watch?v=VqkN8XsYtJI :smile1: :smile1: אין לי מושג למה..אבל זה חדר לי בצורה מוזרה לראש..אני לא מספיק לשמוע את זה ! ממכר בטירוף ! וגם מצחיק :hat:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  19. יש לי מחר תחקיר לאחד הפרויקטים בגאמא, עכשיו היו כמה שאלות שתהיתי מה כדאי לענות 1) האם אתה נוהג לשתות אלכוהול. ציין מקרים, כמויות, עם מי ומתי השתכרתה האמת: עם חברים ב"על האש" או קצת במסיבות, אף פעם לא השתכרתי טוטאלית, וכמובן עם ההורים ובאירועים כלשהם זה נחשב? אני לא מאלו שיסתבכו בדברים של עצמם אז אני יכול לסמן "לא" ולהגיד שרק באירועים עם המשפחה\חגים. מה היתם עושים 2) עברות מחשב- האם ביצעתי עברות מחשב בצעירותי התנסתי בסריקת מספרי ICQ, סריקת פורטים פתוחים והשתלתי כמה טרויאנים לחברים שלי, לא דברים רציניים מידי. (אבל גיליתי שחבר שלי אוהב סאדו בכמויות) מה לדעתכם אני אמור לענות =\ ואני חותם שאני מסכים להיבדק בפוליגרף, כמובן שהם לא יעשו את זה. כמו כן אם יש לכם עצות נוספות\מישהו מ…

• 10 תגובות
    • 12.6k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by oDot,

שלום! ממש הרגע בוצעה ההזמנה שלי של Razer Deathadder מפאנדה, משלוח באמצעות UPS. דיברתי עם אנשי הסניף בחיפה מספר פעמים במהלך היום וגם מספר פעמים עם הסניף הראשי והם כולם היו מאוד אדיבים ונחמדים ובאמת שהיה ללא רבב. אני לא יודע את שמה של הבחורה אשר דיברה איתי בסניף קיסירה אך שמו של הבחור מסניף חיפה הוא גיא והוא היה מאוד נחמד ועזר בכל מה שרציתי. פשוט חשבתי שמגיעה להם ביקורת טובה, הם יקבלו גם אחת כזו בZAP, בהנחה שהם שם...

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. נתונה השאלה שבתמונה המצ"ב. עכשיו.. בשביל לפתור חשבתי להגדיר פנוק' הומומורפיזית, וכן להשתמש בהצבה. עכשיו אני אגדיר נניח: f(L) = L' אבל יש לי בעיה להגדיר את הפונק' עצמה בגלל ההכפלות ב"מיו"-ים (ה-מיו-ים אגב הן אותיות...). מישהו יכול לעזור לי להמשיך משם ? רק בבקשה לא הוכחה באינדוקציה כי אין צורך וזה מאריך בכמה דפים את הפתרון, וזה לא אנושי תודה רבה מראש לעוזרים !! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. http://web01.postil.com/PostMessages.nsf/dispsearch/5981?OpenDocument שלום לחברי הפורום , אני משתתף בצערם של אוהדי ברצלונה מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? איך זה הולך ? הכרטיס חד פעמי ? או כל פעם אני מביא אותו לדואר וטוען אותו ? מישהו הזמין איתו מחו"ל ? תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Artist,

מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים