כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי שיש מחירים טובים ב http://skypc.co.il אבל יש בזאפ כל מיני אנשים שאומרים שהשירות לא מי יודע מה ,מה אתם אומרים עליהם? ובקשר לivory , אני יודע שהם חרא אז לא שווה לקנות מהם נכון ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני בונה מפרט מסקאיי אבל מביא כ.מסך ספק ומארז ממקום אחר,הם עדיין ירכיבו לי את הרכיבים שאני קונה מהם ?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ועוד שאלה באותו נושא - עם איזה תכונות אתם נעזרים בגוגל/ג'ימייל? פעם הצלחתי לקבל תזכורת ביומן שלהם למייל. לפני כמה ימים ניסיתי שוב ולא קיבלתי תזכורת. יודעים איך בדיוק עושים את זה? איך מקבלים תזכורת להודעות במייל לפי תאריך ונושא?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בכל רחבי הרשת מאמר אחד סותר את השני... מה דעתכם, חברים? מישהו ניסה דיאטה טבעית, כלשהי, שבאמת עזרה לו עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לצערי הרב ,מתוך אילוצים מסוימים אני מתגורר באזור שניחשב שמורת טבע של ארסים מהזן הנחות ביותר . למרות שאני משתדל לשמור מהם מרחק ,היו לי אתם מספר חיכוכים שנסתיימו עד כה רק באיומים מילוליים או פיזיים (גם הספיקו כבר לאיים עלי בכלי נשק קרים ). המשטרה באזור מגורי היא אימפוטנטית ולא מתפקדת. מסקנתי היא שבתכלס אני צריך לדאוג לעצמי מפני שיום אחד המזל יגמר.. אני אצטרך לחיות עוד זמן מה בעיר המסריחה הזאת ,עד שיהיה לי את האפשרות להסתלק ממנה. מהי לדעתכם אומנות הלחימה האידיאלית לתנאי הרחוב העכשוויים: איגרוף תאילנדי \קארטה \ קרב מגע \איגרוף \איקידו \ג"יאוגיצו \טאיקוונדו\ג"ודו \ארניס ?
-
- 99 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי נגנים שונים וקודקים שונים והוא מתנגן בלי סאונד במחשב, אבל בפלאפון שצילם אותו עם סאונד כמו כן תוכנות להמרת 3G2 לפורמטים אחרים לא מצליחות להמיר את הקבצים (צילמתי 6 סרטים סך הכל, בכולם הבעיה) עזרהההההההה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו תוכנית שחקרו אנשים שעברו את גיל 100 והמקום שבו יש הכי הרבה אנשים שעברו את גיל 100 הוא יפן, אוקיאנה (http://en.wikipedia.org/wiki/Okinawa_Prefecture) אמרו שם שהם שותים תה ירוק, די נמנעים מבשר, אוכלים הרבה דגים ירקות פירות וכל החרא הזה אתם יודעים מה עוד אוכלים שם? נשמע מעניין כל הנושא הזה, דווקא שם מכל העולם חיים כל כך הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אתמול בערב הבאנו הביתה גורה בת חודשיים, בריטית. ממש יפה: הינה תמונות: איך שהבאנו אותה היא התחברה עם הכבל USB (אהבה ממבט ראשון): http://www.upit.ws/picture.php?file=ca878719d9cf0.JPG http://www.upit.ws/picture.php?file=a2042f7913ce7.JPG ופה היא ליד הP180 שלי http://www.upit.ws/picture.php?file=ea5be2b3bd2d8.JPG המארז מוציא אוויר חם אז היא העבירה את זמנה שם בעיקר ומאחורי המקרר. אז אם יש לכם שם טוב לגורה, בבקשה שתופו.
-
- 72 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כיתה י' ויש לי עבודה להגשה במקום מבחן כי לא למדנו ספרות השנה , למדנו אבל לא ממש . נתנו לנו 3 שאלות , צריך לענות על 2 . אחת על הסיפור "יגון" והשנייה על הסיפור "שפרה" . אין לי מושג איך עונים על זה.. מישהו יכול לכוון אותי ? בבקשה. [br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 10:55:40 1.בסיפורים רבים מתואר כשלון של הדמות בהגשמת מטרה מסוימת. תאר את הכישלון בסיפור שלמדת, פרט את הסיבות לכישלון זה, והסבר כיצד הוא משפיע על הדמות בסיפור.2.בסיפורים רבים מתואר מצב של זרות וניכור בין בני אדם. הסבר כיצד מצב זה בא לידי ביטוי בסיפור שלמדת?הסבר אם המצב הזה מוצג בסיפור כחסר מוצא או נרמזת אפשרות לתיקונו. 3.תאר דמות המתמודדת עם מצבי משבר באחת מהיצירות שלמדת,והסבר כיצד מאירה התמודדות זו את הדמות. …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, מתי שבודקים מהו הסימן של הנגזרת בתחום מסויים, יש שיטה לפיה אפשר לבדוק מהו הסימון בתחום אחד ואז לפי "סוג" הפונק' (לפי מיטב זכרוני זה קשור לחזקות במכנה ובמונה) ניתן לקבוע האם זהו "נחש" או לא. מישהו יכול להזכיר לי מה השיטה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-