עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by guuner,

היי. בעיקרון אני מחפש משהו דיי בסיסי ופשוט,לעשות חצי או מספר 1 על הזקן,יוצא לי הרבה פעמים להסתפר רק בגלל הזקן ולאוו דווקא השיער(פעמיים בחודש,40 שקל כל תספורת). סביבות ה150,להזמין מהאינטרנט,כל דבר שיעשה את העבודה,חשוב שיעבוד טוב ללא כבל חשמלי גם,סוללות או כל דבר כזה או אחר לא ממש משנה לי,מתגלח בבית. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ChrisBrown,

אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני שוקל להרשם אליו, למישהו יש חוות דעות עליו?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  4. מחפש להזמין כרטיסי ביקור בזול כרטיסי ביקור רגילים אבל שהם תומכים ב paypal ומשלוח חינם הציעו לי את visaprint האם הם טובים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. נימאס לי מכל אותם אתרים ואפליקציות שמבטיחים בכותרת שהם חינמיים לכאורה ולאחר שאתה מבזבז זמן וטירחה בהרשמה אליהם , אתה מגלה שתכלס ,שכדי באמת להשתמש בהם ,אתה נידרש לשלם והרבה . חלק גדול גם עובדים בצורה לא נכונה , של פילוח לפי איזורים , כך שגם אם אתה גר ביבניאל ,אתה בלית ברירה תצטרך לבחור מבין כל האפשרויות , את אזור " הצפון" ........ נו באמת אתה באמת תיסע פאקינג 100 קילומטר לחיפה או קריית-שמונה עבור דייט שהסיכוי הוא תישעים ותישעה אחוז שיסתיים בביזבוז זמן ,טירחה,הוצאות ומפח נפש ? הקיצר ,המלצות יתקבלו בברכה ....

6. Started by evman007,

שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by artyom,

אפשר אולי שמות של אמנים שעשו שירים לנמלטים? כי היו שם הרבה שירי ראפ שממש אהבתי... חיפשתי ובכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  8. שלום יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן.. רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ תודה מראש, לירן.

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by charm,

הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  11. Started by itaysp,

לפני שנה וחצי ראיתי את זה איפשהו... במקרה היום נזכרתי ועוד 3 ימים זה היום המתוכנן.. http://www.worldjumpday.org מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by mavingadol,

יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל". האם למשהו יש נסיון עם זה ? האם זה באמת כסף קל ? מה אתם חושבים על הנושא הזה ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by Guyn,

משהו שקיבלתי באימייל: מבחן קואורדינציה: יש לכם ריבוע אדום במרכז אותו אתם גוררים, אסור לכם שהמרובעים הכחולים יגעו בכם או שאתם תגעו במסגרת. *אם אתה מחזיק יותר מ- 18 שניות אתה פנומן* *אומרים שבחיל האוויר האמריקאי הם אמורים להחזיק 2 דקות כדי לעבור את המבחן* http://www.mivzakon.co.il/redir/redir.aspx?id=742 התוצאה שלי מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Atai,

חומרה כמו מאוורים וכאלה למודניג בסיסי ביותר

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by Alex89,

האם יש מבחן שבו אפשר לשפר את החלק העיברי בפסיכומטרי? כמו מבחן לשיפור האנגלית -> אמי"ר

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by stone cold,

תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אם זה כבר היה אז תנעלו או אם זה אסור אז גם תנעלו (בדקתי בחוקים לא ראיתי אז אם אסור תנעלו...) אינה המדריך!! המדריך ללשון זכר אבל זה גם לשני המינים *קרדיט למישהו מפרום אחר ולי כי הערכתי קצת פו ושם....... שלום כאן אני אסביר לך על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . (דרך חוקית!!!) אוקי, דבר ראשון, כנס לאתר : https://www.paypal.com/ תירשם עם אימייל אמיתי, כאשר תגיע לעמוד בו אתה מתבקש להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאג אתה לא משלם אפילו אגורה. דבר שני , כנס לקישור הבא : עכשיו לחץ על Register ולאחר מכן תרשם, בחר אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשום : gabrielvaht( מי שהפנה אותכם לאתר.זה רק נותן לי 0.01 ולא עושה לכם כלום ...…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by amit_amit,

הנה השאלה. התרגיל נמצא בעמוד 73 בספר של המכינה של הטכניון, וכמובן, תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים