עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תחמן מתימן,

רוסיות POWNZ

2. Started by Iko89,

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=569141&TypeID=1&sid=126&pid=48 עכשיו חזרתי מאנטליה (2:45) ראיינו אותי לחדשות, ל2 עיתונים , ולרפי רשף

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by DarkRise,

למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by Booooome,

שלום, אני מחפש קוד טכנאי לטלוויזית Samsung CS-7271, (גודל 29 אינטש). תודה. נ.ב. אם זה לא הפורום הנכון, איתכם הסליחה, אנא כוונו אותי לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. ההורים שלי נוסעים לשלושה שבועות לתילאנד, עכשיו האם אפשר לקנות שם חלקים למחשב ואם כן איזה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by bykeking,

אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  7. מחפש להורדה את הספר "סודות הפיתוי" של מאפי (mapi) לינק לאתר של הספר https://www.mapi.co.il/order/book_order.php?bonus=1 תודה רבה ושבת שלום!!

• 1 תגובה
    • 8.1k צפיות
  8. Started by Liran3331,

זה נותן לי את ההודעה הבאה: ברור שניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר :[

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by idofr,

אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  10. אמור להיות לי ראיון אצלהם בת"א מחר. האם הראיונות אישיים או שיש גם אספקט של דינמיקה קבוצתית? מהו השכר הממוצע שמקבלים שם (ולא השקרים שמבטיחות נציגות חברות כ"א)? האם מדובר באותה אווירה כמו במוקדי השירות של ספקיות האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IG,

אני מעוניין לקנות אבן להשחזת סכינים, אבל אני רוצה לבחון אותה לפני הקנייה- מה שאומר שהזמנה מחו"ל לא טובה לי... הבעייה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבנים... תודה לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by askme,

באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !

14. מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. איזה וויסקי אתם מעדיפים? סינגל מאלט, בלנדד, אולי גריין? תנו חוו"דים בכיף...מעניין אותי לדעת הרבה מה אנשים שותים. אני אישית, לא אהבתי וויסקי עד לפני שנה בערך, וכמו שאומרים כנראה טעם נרכש, הכל התחיל כשבאה לי דודא בבית פתאום לוויסקי...פירקתי אותו ערב 3/4 בקבוק בלאק לייבל, משם התחלתי. ואני מדבר בתור בחור שלא יכל להריח את זה. אז אני אתן את שלי על פי דרגים, ויעדכן בכל פעם שננסה משהו חדש שמלהיב אותי: 1. סקאפה 14/16 - המועדף עלי, הטעם שלו מזכיר לי דבש וקצת מליחות, הכי טעים שיצא לי לטעום עד היום. וטעמתי לא מעט. 2. ג'נטלמן ג'ק - המתיקות של הטנסי המעולה הזה שנמס לי בפה בכל שלוק...אחח, שלא נדבר על הג'ק SILVER...ליגה אחרת לגמרי (47 אחוז אלכוהול). 3.ניקה - מותג יפני מתחרה של ימזאק…

• 57 תגובות
    • 15.6k צפיות
  16. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. אוקי, אז לפי מקורות מוסמכים (מאוד), אני יודע שהשחקנית שנגנבה ממנה קלטת שבה היא מקיימת יחסי מין עם בן זוגה וחוברו היא: תופים, תופים: יעל בר זוהר! היא שם עם חבר שלה - גיא זוארץ ועם עוד מישהו שלא ברור מי... נו מה אתם אומרים? פריס הילטון הישראלית, הא?

• 33 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by רוני אברמוב,

למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

crazy dutch airsoft מדובר בקבוצה של גרמנים & סקוטים שמשחקים WAR GAMES ביערות של אנגליה. הם משתמשים ברובי Airsoft (רובה אוויר) מכול הדגמים המוכרים. אם ישנה דרך להנות יותר מפיינטבול זה רק כך. חבל שבארץ אין אפשרות לארגן משחקי מלחמה מבלי שהמצב הביטחוני יעשה בלאגן... http://www.youtube.com/results?search_query=crazy+dutch+airsoft&search_type=&aq=f תתמוגגו

• 50 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by אור כהן,

שלום טוב, זה היה יום משעמם, אז החלטתי לדובב את השיר Otherside של RHCP. זה נשמע על הפנים, אבל כשמריצים אותו זה יותר טוב. הצלחתי להחזיק לדקה הראשונה, אתם מוזמנים לצפות: בהצלחה! (אתם צריכים את זה, לא לבעלי לב חלש)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8) דרך אגב התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים