כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף סיימנו ללמוד! (לפחות הפסקה של חודשיים,למרות שגם הייתה את הפסקת השביתה ;D) אנחנו מבתי-הספר שהחזירו ימי לימוד בשישי וככה לא המשכנו ללמוד ב-11 ביולי. יש כאן עוד מישהו שסיים היום? חופשה נעימה לכולכם!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתם איזה יופי של פירות הביאו עכשיו? אבטיח (צהוב/כתום) מלון חדש דלעת מסוג חדש בצבע ירוק וגם יש עכשיו את כל הפירות (מהעונה הקודמת והחדשה) צריך לנצל את זה ולהכין איזה סלט פירות טוב. רק מתי כבר יגיע פרי השוקולד המדבור? (למי שלא שמע על זה: http://food.msn.co.il/msnFood/News/Consumer/200703/20070326131601.htm )
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו פה בעבר כמה ת'רדים עם מתכונים, אבל אני אעשה נסיון נוסף לת'רד כזה. בתור בשלן חובבן (מאוד...) אני מחפש מתכונים טעימים אבל פשוטים יחסית (חצי שעה עבודה, בלי כל מיני מרכיבים אקזוטיים...). וכמובן, לא פשוטים מדי (כן, אני יודע איך עושים פיתה עם חומוס) אז יאללה, בואו נשמע מתכונים! אני אתחיל עם מתכון פנקייקים פשוט (וריאציה על מתכון מאיזשהו ספר), ממצרכים שכמעט תמיד יש בבית. רכיבים: 2 ביצים כוס וחצי חלב כוס ושליש קמח תופח רבע כוס סוכר שתי כפות שמן כפית תמצית וניל הכנה: מערבבים את כל הרכיבים הנ"ל. מומלץ להשתמש במיקסר, כי הוא קצת מקציף את התערובת ועושה אותה יותר אוורירית. מטגנים את הבלילה במחבת טפלון משומנת על אש בינונית, מספר דקות מכל צד. בשביל לדעת מתי להפוך - כשרו…
-
- 40 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אתם בטח זוכרים שלא ייצא לפועל המפגש הקודם כיוון שעד שאנשים החליטו לקח המון זמן..... מכל מיני סיבות. אז עכשיו חשבתי לעשות את המפגש בתאריך ה-30.6.08 (יום ב'). במגדלי עזריאלי (כרגיל). למה בתאריך הזה? *כי זה אחרי שיוצאים לחופש הגדול. *כי זה עוד בתקופת הבגרויות ואחרי תקופת הבגרויות לא נוכל לארגן מפגש נורמלי כי כולם יירוצו לחפש עבודה ולעבוד. *כי יש לנו טווח זמן טוב עד ה-30.6.08 כדי להחליט. אז.... מי מסכים ומי לא מסכים? ואם למישהו יש הצעה יותר טובה, תפאדל!!
-
- 114 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כמות יפה של ברגים למחשב מכמה גדלים איפה מוכרים את זה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתם חייבים לראות את זה (עד הסוף!) http://www.techamok.com/?pid=4744
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אין כל כך מה להרחיב, שלחתי להם מייל מהסיבה הפשוטה שהם היו ממש בסדר בהתחלה. המוצר רשום להם במלאי מיום ראשון או שני. בשני התקשרתי לוודא זמינות ואמרו לי שאין... זה המיילים שלי איתם מאז... (מייל ראשון) שלום, ברצוני לקנות את ה- GECUBE HD4870 , לאחר בירור עם החנות היום, הבנתי כי המוצר בדיוק יצא מהמלאי, אשמח אם ישלח לי מייל או ייצרו איתי קשר לכשיגיע ע"מ שאבוא ואקנה אותו כמו כן, האם תיתנן הנחת מזומן לתשלום במקום? שאלה טכנית נוספת: לפי הבנתי, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית המגיעה עם המוצר, האם אוכל לעשות זאת ללא פגיעה באחריות או שנגיעה בקירור פוסלת אחריות אצלכם? (תשובה אחרי שעה בערך) ---------------------------------------------------- היי, אמת,הכרטיס רק נקלט במחסן המרכזי בצפון,בסנ…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני קונה כשיו מחשב חדש, וגיליתי שצצו להן מיליון חנויות מחשבים... פוקס פיסי , טי בי אס, אלוף מחשבים , ועוד שונות ומשונות. למישהו יש המלצות כלשהן ? זה חשוב לי, אני רוצה להזמין היום או מחר כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם חברים מישהו יכול להגיד לי באיזה שעות כל השאלונים של אנגלית מועד ב' (9 ליולי) וכל השאלונים של מת' מועד ב' (14 ליולי) זה ממש דחוף לי ולא מצאתי באינטרנט תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בואו שתפו את המתיחות הכי מצחיקות שיש לכם הנה כמה שמצאתי לא מזמן וממש קרעו אותי: http://www.fonejacker.tv/jerk.shtml http://www.fonejacker.tv/psp.shtml http://www.fonejacker.tv/pc_world.shtml
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי עבודה, לעבוד ביפאורה או לחילופין קוקה קולה אחד מהשניים (ביפאורה מקבלים קצת יותר) כעוזר נהג. זאת אומרת שאני עוזר לנהג להוריד את הארגזים מהמשאית ולהוביל אותם לחנות, כל פעם עוברים חנות חנות ומורידים ארגזים. המשכורת הוא 6000 ש"ח נטו לא כולל תשלום על נסיעות. כנראה על נסיעות יישלמו לי בנפרד או בייחד. אני בגיל 18, עוד רבעון אחד 19. מה אתם אומרים?
-
- 37 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,ולפי מה שראיתי מבין כול האתרים האתר BIT TECH יש בו את כול הרכיבים שאני רוצה וגם הוא יוצא הכי זול מכולם בכללי. האם אתם ממליצים לי לקנות מהאתר הזה/חנות? האם הרכיבים שלהם הם לא refurbish? האם הם אמינים? האם יש לכם ניסיון עם האתר הזה מבחינת רכישה של ציוד מיחשוב? תודה רבה זה דיי דחוף כי אני על סף קנייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-