עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ran B,

קודם כל לא ידעתי אם לציין את זה בפורום אינטרנט ורשתות או אולי בגרפיקה (כרטיסי מסך), כי הבעיה קשורה ככל הנראה לשינהם, לכן העדפתי בכללי ומשם אבקש מין המנהלים לעשות את שיקול הדעת ולהעביר את הנושא. סליחה על הבלאגן מראש. אז לאחר ששנים לא נגעתי במשחק CS 1.5/1.6 יצא לי לשחק קצת בחודש האחרון, וראיתי שהפינג שלי גבוהה מתמיד! יש לי אינטרנט 1.5MB של אינטרנט זהב, ואני לא מריץ קאזה/אימיול וכדומה. יש לי 1GB ראם וכרטיס מסך XFX גיפורס 6600GT. הFPS שלי על 99-100 אך בכל פעם שהסיבוב מתחיל, או שנגיד יש פיצוף גדול אני שם לב שהFPS משום מה יורד לשניות ספורות(ובגיפורס 4 הישן שלי הוא רץ יותר חלק) וכמו כן הפינג עולה ל200+. לרוב הפינג שלי הוא 100+ לפעמים לכמה זמן 30-60 וזמנים של יריות שלי א…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך! יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף! למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למייל contentmanager1@gmail.com לרציניים בלבד!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by stone cold,

אני לא כזה עצוב פשוט כי בשנים האחרונות היתה סיעודית וסבלה מזה גם הביקורים אפכו להיות ביקורים של כבוד ורחמים -והיא לא היתה מטומטמת היא גם לא רצתה בית אבות אז היתה מאוד בודדה בשנים האחרונות היתה לה עוזרת ופה ושם ביקורים מהמשפחה הסבא נפטר לפני הרבה זמן -והחברות שלה חלקם אפכו סיעודיות חלקן מתו אני חושב שיש בעיה עם הרפואה בארץ שרוצה להציל חיים בכל מצב גם במיקרים שהבן אדם יסבול עד המוות וחבל שלא נותנים אפשרות כמו בשוויץ במקרים מסוימים לעשות המתת חסד -(כמובן עם החולה מבקש את זה ) כי עברתי 2 סבתות וסב אחד שמתו אחרי שנים של סבל רק אחד מת בלי לסבול יותר מידי ושהוא עוד תיפקד וזה היה בגלל שהוא לא אהב רופאים (התקף לב ) בכל מקרה לפחות עכשיו לא תיהיה בודדה ועם כאבים זה מה שרצית…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. אני הפכתי את כל הגוגל ולא מצאתי את האתר או הטלפון של חברת טלאפת שייבאה את הכונן קשיח טושיבה שלי .... אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. חברת Corsair מבצעת צעד תקדימי מפתיע - ותאפשר לכם לרכוש זכרונות דינאמיים מזוייפים לשיפור העיצוב במערכת שלכם לכתבה

9. הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by FunkyMonk,

רציתי לדעת מה דעתם על עתודה בכלל, ותוכנית פסגות בפרט? יש פה מישהו שעשה עתודה? אני יודע שבד"כ עתודאים מוצבים אחרי הלימודים בתפקידים הכי משעממים בארץ.. למישהו יש נסיון עם פסגות? איזה תפקידים הם מקבלים בד"כ אחרי הלימודים? ומה עם עתודאים לפיסיקה? או מתמטיקה? ומה לגבי התנאים בזמן הלמודים? כמה זה מפריע ללמוד עם אנשים שגדולים ממך בלא מעט שנים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by B.D.B,

I was thinking of buying a gas blowback air pistol (about 100-150$ depanding on brand construction and metarials) and I was wondering about how legal it is to have one here and what kind of problems (if any (yeah right)) I can expect from the tax department.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אוקיי, כבר הגיע חצות ונעבור לתראד הזויי 8) http://news.walla.co.il/?w=//1094187 לאן התדרדרנו, שפל המוסר.... :screwy: :s07: :-\ :-\

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EdSnow,

קיבלתי זימון למיון של תלפיות שלב א, מישהו יכול לאמר לי בבקשה אילו נושאים אני צריך לדעת במתמטיקה ופיזיקה בישביל המיון? אשמח לכל פיסת מידע שאוכל לקבל על המיון. תודה.

17. יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by WarMachine,

ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by m1ke,

הדבר החם הבא במוזיקה המזרחית! קבלו אותו..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by creative,

אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה

22. Started by hedva,

יש ברשת המון פורומים במגוון תחומים, ובעזרתם אפשר לפתור בקלות יחסית כל מיני סוגי בעיות או סתם להעביר את הזמן בפורום שמדבר אליכם. 1 איזה פורומים אתם מכירים? (תתנו רשימה לא מחייבת) 2 על איזה פורומים אתם ממליצים ? אניי למשל אוהב להסתכל בסרטוני דיג בפורום הזה http://www.israelfishingforum.co.il/ החיסרון שלו, שמשום מה הוא מגיב לאט, ולדעתי הקהילה שם מגובשת ולא כלכך ידידותית לזרים (כאן למשל כל משתמש עם 0 הודעות יבקש מפרט למחשב, או המלצה לרכיב מסויים ומיד יקבל מספר תגובות)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני צריך המלצה לכמה שירים, בשביל לבחון מערכת ק"ב ביתית. אני צריך שירים ווקאלים. ושירים עם המון באסים. בנוסף מנגינות עם צלילים נמוכים+גבוהים+MID יתקבלו בברכה.(במנגינה אחת) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.