כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי האהבל יצא מהבית שלי עם ספריי שחור וכתב על כמה קירות ברחוב... אני לא יודע איך להוריד את זה ואני חייב שזה יהיה הלילה... עדיף חומרים שנגישים בבית ויעילו לי להוריד את זה מאבן ירושלמית מעאפנה... אל תשאלו למה רק תציעו, בבקשה- כנראה שראו אותו ואז בכלל עלך הלינו... תודה לכולם.. אבי
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://rotorooter.com/john/index.php הדבר הזה אמיתי לגמרי ולפי האתר אפשר לזכות באחד כזה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למכנסיים יש SIZE/WAIST SIZE שהוא מתחיל בערך ב28 ונגמר איפהשהו באיזור ה50 (לגברים). הכוונה היא בעצם באינצ'ים? איך אני מודד את זה? זה בעצם כמו למדוד את האורך במותניים ואז לכפול ב-2? (כשהמכנסיים מונחות על משטח ולא לובשים אותן)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני בדיוק משווה בין מעבד לבין מעבד לפי איזה נתונים .?? בדרך כלל איזה נתונים הכי חשובים ? ולוחות אם .. כנ"ל ^^ וגגם מעבדים ..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום חברים חשתי צורך להעלות חיוך אצל מי שפיספס את הלהיט מהפרק האחרון של ארץ נהדרת . . . http://www.youtube.com/watch?v=tWC4-nCZ7G4&feature=player_embedded#!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזור חיפה והקריות וכאלה או שרק במרכז הארץ? רוצה לראות אוואטר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בשבת בנינו לצאת ללונה פארק בתל אביב, ניתקלנו בקושי בחזרה, אין קווים שמגיעים מהלונה פארק לאלנבי במוצ"ש... אם מישהו מכיר דרך כלשהי (לא ברגל ולא מונית) אשמח לדעת. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* אחרי שהבנת שיש לך פנצ'ר ולא מצפצפים כי מתחילים איתך, אותתי ימינה, תשתלבי לנתיב הימני ועצרי בשוליים * יופי, גילית שהאיתות פועל מאז שיצאת מהחניה * עכשיו תשתלבי לנתיב הימני * עכשיו את יכולה * כן עכשיו, הוא עוד רחוק * פספסת, תנסי עכשיו * נו יש לך מלא זמן! * יופי הגענו לשוליים, תרימי המברקס וכבי את האוטו * אם את לא מצליחה להרים את ההמברקס, זה בגלל שהוא היה כבר למעלה, תשאירי אותו ככה. (תדאגי בהזדמנות שיבדקו לך את הבלמים) * לבשי את האפוד הזוהר * לא, זה לא משמין אותך * נשבע נו * את לא יכולה בלי * אבל את חייבת * את יפה בכל מקרה * נו אני לא סתם אומר * לא אל תבכי, את יכולה להוריד אותו כשתסיימי * יופי * תפתחי את התא מטען * תסגרי את המכסה מנוע, התא מטען מאחורה * תוציאי את הג'ק,המפתח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:
-
אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסרטים, סדרות הטלוויזיה, משחקי הווידיאו ואפילו אתרי האינטרנט המפורסמים ביותר כוללים ביצי פסחא – הפתעות מוכמנות שאין בהן כל תועלת מלבד ההנאה של המטמין ותחושת הנעלות המתקבלת אצל זה שהצליח לאתר אותן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לזכות בקרדיט המגיע לכם? וורן רובינט, מתכנת משחקים, החליט לחתור תחת אטארי, אשפית משחקי הווידיאו שהיתה במקרה גם מקום העבודה שלו, ולהצפין את השם שלו באחד משלבי המשחק אותו תיכנת. זה קרה בשנת 1979 – ימים בהם כל עניין זכויות היוצרים לא בדיוק היה מפותח כמו היום, ולא היה נהוג להעניק קרדיטים למפתחים, בטח שלא במשחקי ווידיאו. רובינט, שהתבאס על כך מאוד, החליט להתחכם ולהצפין את שמו בתוך אחד השלבים של משחק הווידיאו Adventure, על אפה ועל חמתה של אטארי. "נוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מועדון או מסיבה טובה לצאת עם חברה שלי בערב השנה החדשה, יש המלצות? אנחנו מהמרכז בני 26.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גגגגררררררררעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססס אאאאאוווייייייייייייייייייייייייייי :-X נ.ב, היבבה ברקע זה ה Vantec Tornado מסורס ב 7 וועלט (רק שתבינו עד כמה הדבר הזה רועש - למי שעדיין שוקל ת'קניה של הדבר הזה). http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=339IOZI16OSJ01JKJQ75E0TM3X
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-