כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אמרו שעוד מעת יורד המיסים? אתם יודעם מתיי צריך לרדת?? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני להתקין צלחת לוווין פרטית בבית ישמח לקבל המלצות לחברות מומלצות בתחום (לא מעוניין לבצע בעצמי את ההתקנה ). או חברות לא מומלצות גם ישמח לשמוע על תלונות ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הציון הסכם וממוצע הבגרויות המתאימים ללמידת הנדסה בתחום המשחבים באוניברסטאות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פלאפון על הפנים, ואני רוצה לקנות במקומו את ה-SK 6100 של אורנג' (אני חושב שזה SK! יודע רק שהמספר הוא 6100). בעיקרון, מחפש מכשיר רק לדיבור, אין צורך בתוספות. זה יתאים לי? או שמשהו אחר מומלץ בטווח המחיר שלו?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://englishrussia.com/index.php/2009/09/24/the-real-stalker-2/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
די הגיעו מים עד נפש... העורך הודעות של הפורום פשוט "שבור". תצוגה מקדימה לא עובדת טוב. אני שעה עובד על עריכה של הרבה חומר באשכול שלי (יומני פרוייקטים) וזה פשוט סיוט כל פעם מחדש ! די תתקנו את זה כבר ! אגב, זה לא הבעיה היחידה, הלוח יד 2 גם עובד לא טוב ולוקה בחסר. אני חושב שהפורום יכול להרשות לעצמו לתקן את הבעיות האלה. לא חייבים רישיון חדש אבל בטוח אפשר לקנפג ולתקן את מה ששבור למה כל פעם שאני רוצה לפרסם משהו אני יודע שאני צריך להתקוטט עם הדבר הזה 20 פעם עד שאני מקבל את התוצאה הרצויה (כולל בכתיבת הפוסט הזה).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מבצע בדיוטי פרי של מערכת קולנוע ביתית של יונדאי שכוללת dvd הוא יענו גם רסיבר וגם חמישה רמקולים וסאב וופר מישהו ראה את המערכת אויכול לומר מה דעתו עליה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרוב החשיבה על תפקידי, שכחתי לשאול איך מגיעים לבסיס. אז מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, קיבלתי היום מכתב מצה''ל, אשר כתוב בו שאני מיועד לחיל האוויר, ותאריך הגיוס השתנה ל7/12/08, במקום 3/12/08, המכתב כלל חוברת הסבר על תפקידים בחיל , "ברוך הבא למשפחה ..." וכו'. אני יודע שהגיוס נדחה סך הכל ב4 ימים,זה לא כזה ביג דיל, אבל בכל זאת, כמה דברים עולים לי לראש... איך זה שקיוסק המידע עדיין לא עודכן? ולא קיבלתי שום הודעה במייל על כך? בדרך כלל אני מקבל הודעה במייל ובקיוסק המידע, ורק אחרי זה מקבל את המכתב בדואר. מוזר. כמו כן, מכתב הגיוס שונה לגמרי מצו גיוס רגיל ... לא מצויין מקום הגיוס ושעת הגיוס. האם זה בתל השומר,בשעה 9 בבוקר? תודה על עזרה כלשהיא...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוזר לחברה שלי בשיעורים ואין לי מושג שכחתי ממזמן איך בכלל פותרים פרבולות....תודה לעוזרים... X^2+6X>0
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אופניים חשמליות עם סוללה 36V אך אין מטען. ואני מתקשה למצוא מטען מתאים(מצורף תמונה) או יותר נכון במחיר נורמלי. -מה שמצאתי זה 250 ומעלה (לפני משלוח) . וגם לא הכי נוח לממש אחריות במידת הצורך - זה עוד תשלום למשלוח וזמן המתנה של המשלוח הלוך וחזור + זמן הטיפול. רוב המטענים בשוק הם עם 3 פינים בפנים(מצורף תמונה). לאחר בדיקה הפין שאני צריך במטען הוא 5.5x2.5 מ"מ (שזה למעשה קיים בהרבה מחשבים ניידים - לנובו, טושיבה, אסוס, פוג'יטסו ועוד) ומטען הנפוץ עם ה 3 פינים (שהכי זול שמצאתי זה 180 ש"ח והחנות ממש קרובה לבית !). 1. האם אני יכול לחתוך את הפלאג המקורי ולשים את הפלאג המתאים? לפי הציור עם ה 3 פינים, יש שני מינוסים…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-