כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מזמין מוצר מNEWEGG איך אני יודע כמה יעלה לי המשלוח? אין לי מושג איפה לבדוק ומעולם לא עשיתי הזמנה.. בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שירים שקטים של OPETH, כמו A Fair Judgment או Hope Leaves. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום הולדת של חברה שלי מתקרב ואין לי מושג מה לעשות :-\ יש לי 1000 שקל תציעו הצעות אנשים , ד"א אנחנו בני 16
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ואני צריך לפתוח חשבון בנק ורציתי לדעת באיזה בנק כדאי לפתוח. איזה הטבות מקבלים, מתנות וכו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אולי זה לא המקום, ואני מצטער אם זה המצב אבל לדעתי הפורום באתר בשם: אודיו וקולנוע ביתי פשוט לא קולנוע ביתי ולא נעליים (מצטער על הביטוי) הוא פשוט אודיו. מירב ההודעות שם הן פשוט על אודיו וגם התשובות הן רק על אודיו שאלות בקשר לנושאים הקשורים ל HTPC או טלוויזיה נענות בספק, (לאו דווקא השאלה ששאלתי) , אלא כאשר חיטטתי בארכיון פשוט התבררה לי התמונה המלאה אני בסה"כ אדם פשוט ך ההצעה שלי אולי פשוט להפריד בין הפורומים או ל"השיג" אנשים יותר מבינים בכל הקטע של הHTPC, כרטיסי טלוויזיה וכה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985.html
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
מחר אני אמור לטוס לטורקיה וקוראים לי טל אז בכרטיס טיסה רשום לי MS במקום MR. זה משנה משהו? כי היום רק קיבלתי את הכרטיסים וראיתי את זה אחרי שהם סגרו כבר את המשרד שלהם. מחר בבוקר אני יתקשר אליהם כמובן , אבל האם מישהו פעם נתקל בזה והייתה איזושהיא בעיה? שאני יהיה רגוע \ ידע מה לעשות? תודה טל.
-
- 15 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אני חייל שעושה יומיות ורוצה לשפר את הבגרויות שלי במתמט' במתמט' ואנגלית האם זה אפשרי לעשות מעבר ל3 יחידות בזמן הצבא? איך ? הכיצד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מעל גיל 18.. ואני עובד ב2 עבודות בו זמנית.. בטופס 101 של כל עבודה רשמתי שאני לא עובד בעבודה אחרת כי אחרת לא היו מקבלים אותי.. איזה בעיות עלולות להיווצר לי? איך אפשר לעלות על זה? ומה יכול לקרות? אשמח קצת לפירוט בנושא..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
-
זה הופך להיות אחד החיפושים היותר מתישים אחרי קובץ ! בכול מקרה אני מחפש את השיר הנ"ל בגירסה (לא משנה איזה) שילדים שרים אותה. You Are My Sunshine My only sunshine. You make me happy When skies are grey. You'll never know, dear, How much I love you. Please don't take my sunshine away
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תגידו זה שווה ?? מחר \ מחרותיים אני הולך לחלק פליירים לכל שכונת ננוה נוי בבאר שבע ועל זה אני יקבל 90 שקל מה אתם אומרים זה שווה ???
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת + כמה עולים משלוחים לארץ באתרים שאתם ממליצים? האם אפשר עם כרטיס ישראכרט שאינו בינלאומי להעביר כסף לחשבון PAYPAL? כי אחרת בשביל מה צריך PAYPAL אם גם ככה פייפאל דורש כרטיס בינלאומי?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-