עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by נתן המלך,

תצביעו לסקר ;D

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dorviper,

אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.onlinegamesquad.com/index.php?1085-1 התמכרות פשוט.

• 371 תגובות
    • 37.6k צפיות
  5. Started by dovik,

אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום, קניתי אקדח מים עם אפשרות של מצבי השקייה שונים , עכשיו רק אם אני לוחץ על הנצרה יוצאים מים אבל זרם של מים מגיע כל הזמן מהצינור מה שגורם לי לחשוב כיצד איך פיצוץ של מים כיוון שכל הזמן נשלחים מים לאקדח ההשקיה גם כאשר אני לא לוחץ על ההשקייה . תודה

8. Started by dsane,

אני זקוק לתוכנה המסוגלת לצרוב עיברית בפלאפון (רניתי את ה 3315 בתאילנד) יש לי את המכשיר שצורב אבל איני יודע כיצב לצרוב את התוכנה בעברית

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by borg,

קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by marlboro,

מוזר קצת לדעתי ששוק מודעות הטקסט בכזאת פריחה, אפשר לראות אותם בכל מקום (או שלא), ועדיין אפשר לחסום אותם בקלות מרבית... מה זה אומר שבעוד כמה שנים שיותר אנשים יעבור ל Firefox כל השוק הזה יגווע. מסקרן.

• 62 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by טל בן חמו,

שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by klayton,

http://uk.youtube.com/profile_videos?user=piterr82&p=r

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני רוצה להזמין: Apple iPhone SE 64GB בארץ הוא עולה הכי זול בזאפ 2670ש"ח. בEBAY הוא עולה 472$ כולל משלוח שזה 1820ש"ח. ההפרש קרוב ל800שקל שזה הרבה כסף אז השאלה היא כשהמכשיר מגיע לארץ האם הוא יגיע לדואר הרגיל? משלוח עד הבית? או למכס בנמל אשדוד שאני יצטרך לשלם עליו עוד אקסטרה כסף? ואם כן כמה... זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-SE-64GB-Factory-Unlocked-USA-Version-Apple-Warranty-BRAND-NEW-/152122849667?var=&hash=item236b3a7983:m:mnDYpOFo7y0MdBN5efMvO-A ועוד שאלה האם לא יהיה בעיה עם הסים והעברית הכל יהיה רגיל כמו שאני קונה בארץ? תודה רבה לעוזרים.

15. Started by ModChiP,

שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.

16. Started by Jonnyboy,

אתם יודעים אם יש הופעות חיות, לא בהכרח בארץ, גם באירופה, בניו יורק, האם באופן כללי ישנם הופעות חיות למוסיקה מדהימה כזאת? http://youtu.be/DqLHgodkIPk ודברים בסגנון, לפי מה שהבנתי זאת מוסיקה שחברות מייצרות לסרטים, לטריילרים, למשחקי מחשב, אבל האם יש גם הופעות חיות של מוסיקה כזאת? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותם, איפה הם מתקיימים לרוב וכו'?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  17. איזה משהיא משגעת אותי לדעת מה רשום פה.. http://img142.imageshack.us/img142/4783/x001mk9.jpg מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by hedva,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560207,00.html מסתבר שלא גיליתי ת'מריקה (-;

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. שלום לאחרונה יום אחרי שאני מתגלח והשיער מתחיל לגדול בצורה "דראסטית" מתחילים להווצר פצעונים סביב המקומות בהן השערות מבצבצות.. השאלה שלי היא איך מטפלים בזה? :s05:

• 50 תגובות
    • 13.9k צפיות
  20. אני מחפש מתכונים לארוחות סיניות אבל לא יודע איפה לחפש אז מישהו יכול לעזור לי ? אני מיתכוון לארוחות גנק פוד כמו ב"מיסעדות" סיניות בארץ ואני בימיוחד רוצה לדעת מתכונים לבשר בקר+פיטריות ובשר חמוץ מתוק ותנודלס הצהוב שהם מכינים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום לכולם, אני בדרך לשיפוץ הבית ולפי התוכניות המחשב שלי יהיה ממוקם בצידו של קיר אחד שלהחדר על שולחן העבודה שלי, והמטרה היא שהוא יהיה מחובר אל הטלוויזיה ממוקמת המרכז של הקיר שלידו, המחשב מיועד לשמש גם כmediacenter וגם כמחשב אישי, הוא יהיה מחובר לסראונד וישמש לכל צורכי המחשוב שלי, גלישה צפייה בסרטים - HD - מוזיקה מחשחקים ועוד הבעיה נוצרת כשאני לא יכול לקבוע את "מרכז הכובד הטכנולוגי של החדר" במיקום אחד מכיוון שאני צרך גם עמדת עבודה וגם HTPC ולא מעוניין בשני מחשבים, מה הפתורות שאתם יכולים להציע לי לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי רישון B קרוב ל5 שנים....רשיון לA2 באיזור השנה... אני רוצה להגדיל לA1....מה אני צריך?... לפני הבנתי זה תיאוריה חדשה...ושיעורי נהיגה...כמה חובה?? יש אתרים חינמיים שאני יכול ללמוד תיאוריה של אופנוע דרכם?? או כל אתר שיעזור לי...אני חייב להתעדכן בלוח תמרורים לחזור על זכות קדימה, פניות וכל התוספות של אופנוע.... תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קיבלתי מכתב שהנדון שלו הוא: "מועמדות למסלולים טכנולוגיים בחיל המודיעין - פרויקט 'גאמא' " המשך המכתב - בלה בלה קיבלתי קוד ומספר מועמד, עליי להיכנס לאתר שלהם ל"איתור אישי ישיר" ומשם לשאלון מילוי נתונים לפרויקט "גאמא" ומשם להמשיך ע"פ ההנחיות. מתחת לסעיף בו כתוב לי את זה ^ יש הערות: על מנת להתרשם ממגוון המסלולים אותם מציע חיל המודיעין ומתהליך המיון, מומלץ ל"שוטט" באתר, טרם מילוי הטפסים הנך מתבקש למלא את השאלון גם אם אינך יכול לציין ידיעותיך במספר סעיפים. תחומי העיסוק בחיל אינם מתמקדים בתחום המדעים המדויקים בלבד (מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים וכו') אלא גם בתחום המקצועות ההומניים (היסטוריה, מדעי המדינה וכו') לרשותך חודש למילוי הטפסים, ואף תוכל לשמור אותם ללא שליחה במהלך החודש השאלה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות