כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע לומד בכיתה י', אבל הקצב שם הוא מאוד איטי ואני פשוט משתעמם שם בשיעורים. בגלל זה חשבתי שאולי כדי לי לעשות בגרות אקסטרנית ואולי לחסוך לי הרבה זמן. יש פה מישהו שעשה בגרות אקסטרנית ואולי יוכל להסביר לי על התהליך?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום הייתי במפגש הראשון, 30 אנשים באו, היה קשה אבל טוב. מישהו היה במפגשים בערים אחרות? אני הייתי בכפ"ס בקבוצה של עומר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היום הוא אמר משהו כזה בהיום שאחרי מחר בערוץ 10 אבל אבא שלי כמו תמיד :" בלב הלבה לבהל מה מה ? בלה בלהב" אקיצר לא ממש שמעתי תקריין. למשהו יש מושג אם מחליפים היום לשעון סתיו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב נעים לכולכם, אני גולש פה כבר מספר שנים, וזה פשוט כואב לראות איך שאיכות הפורומים יורדת. הסיבה היא התערבות של אנשים שאינם מבינים בנושא מסוים, וכשהם מנסים לעזור לפעמים דבריהם לא מדוייקים וסתם מטעים אנשים. זה קורה כמעט בכל פורום באתר, לדוגמא בפורום מפרטים יש אנשים שסתם נותנים הצעות למפרטים, כשהם לא מבינים בחומרה בכלל וסתם בונים מפרטים עד שמגיעים ל"גבול התקציב" שניתן ע"י פותח הדיון, או לחילופין רואים כל מני מפרטים אחרים ופשוט מעתיקים את הרוב וחושבים שהמפרט מתאים לכל שימוש. פשוט חבל שמנהלי הפורמים, מודרייטורים ואנשים שבאמת מבינים בנושא מנהלים כל מיני ויכוחי סרק עם האנשים הללו וזה רק מבלבל את פותח הדיון, ויכול להיות שבגלל זה הוא בגלל יקנה מחשב מורכב מחברה כלשהי וירויחו על חש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע. התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק.... נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר: דרך גוגל מצאתי את הדף הישן: לפני: http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-a כ4700 אחרי: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtop כ5200 הבדל יחיד, XP כלול מה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
תיכננתי לשקול לקנות אחד כזה בגלל הפרסום המציק. לחבר שלי יש מזגן כזה אבל הוא עושה לו בעיות ודולף. מצאתי כתבה בYNET שרוב המגיבים שלה מספרים על בעיות עם מזגני טורנדו. מגיב מספר 15 אמר: מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת? מה זה מעיד על טורנדו?!
-
- 51 תגובות
- 19k צפיות
-
-
-
סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתנדב כל יום בין השעות 8:00 - 16:00 בביה"ח ומחפש עבודה לשעות אחר הצהריים. העניין הוא שאני צריך לעבוד בלי תלוש כלומר "שחור".. עכשיו האופציות שיש לי הן כנראה מלצר באולמות או קייטרינג הבעיה היא שאני לא מוצא עבודה. אני מעדיף לעבוד בקייטרינג אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי לאשדוד. אם יש פה מישהו שמכיר קייטרינג שצריך עובדים באשדוד ויכול לתת לי מס' טלפון או שם אני אשמח. או בכלל הצעות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285 במקום 1300 שקלים 13000 שקלים כדאי לקנות
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי קרה מצב שהוטמייל עם סיומת CO.IL כבר לא ניתן להכנס אליו, כיוון שעברו כולם ל HOTMAIL.COM. הקטע הוא שחבר שלי לא שינה את האימייל שלו או חידש אותו לסיומת COM החדשה של הוטמייל, כרגע הסיסמא ל CS:S נעולה בתוך ההוטמייל הישן ולא ניתן לפתוח אותו....או שאני טועה ויש אפשרות לשחזר את האימייל בשביל להוציא משם את הססמא? מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיצא ללמוד - מה שמלמדים שם זה באמת שימושי/מעשי? מלמדים שם חומר שקשה ללמוד לבד בבית מהאינטרנט? פשוט שיבצו אותי בבניית אתרים רציתי לעבו לAI אבל אמרו לי שזה חרא אז אני רוצה לשמוע חוות דעת של מישהו שאולי מבין הAI זה בפרולוג
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה מהר זה כבר מפריע מאוד היתה לי שפעת והיא עברה עכשיו האוזניים שלי סתומות מה אני יכול לעשות ??? תודהה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתי מרקע של מחשבים ופיסיקה ולא מאלקטרוניקה אבל אני מניח שהמעבר לא יהיה לי קשה מדי. אם מישהו מכיר פקולטות טובות שכדאי להסתובב שם ולהתרשם או אפילו אתר של פקולטה איכותית, אשמח לקבל פרטים. יש כיום יותר מדי מקומות ללמוד את זה בארץ - אני לא מוכן להתפשר על מכללה סוג ג... בתודה מראש ושבוע טוב, שי ביטון.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-