כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה היום זה יום שישי . אז טיילתי עם חברים שלי (כולם שתו וגם אני ) ואז פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן . אז ככה אחד מהם התחיל לרדת על חבר שלי אז קמתי עליו זה הדרדר למכות . או הפיל אותי אז הבאתי לו כמה בוקסים וקראתי לו את החולצה , אז ישר עזבתיעדיין חשבתי בהגיון) אותו כי באו המון ילדים שאני מכיר ואם הייתי ממשיך לריב אז כולםמביאים להם מכות . אני התחלתי את המכות בגלל שהוא ירד על חבר שלי ואם הייתי ממשיך אז כל החבורה שלו (שהם גם כן חברים שלי ) היו חוטפים מחברים שלי ואת זה אני לא רציתי. אז הבעיה שלי . חשבתי ללכת על יום ראשון לשכונה שלו ולהתנצל ואפילו לשלם לו על החולצה , כי בכול זאת אני מכיר אותו ואני לא רוצה לריב עם חבר בגלל ששתיתי קצת. אבל הבעיה זה אם אני י…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מישהו עבר פעם עקירת שיניים ורוצה לשתף אותי בחוויה? שיני הבינה התחתונות שלי צמחו לא משהו וכמעט אין סיכוי שישאירו לי אותן שם אני לא רוצה עקירה :'( אז ספרו לי איך זה, שאני אדע להתכונן נפשית
-
- 31 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
כעיקרון כרגע הגברתי 2 מקצועות - מדעי המידע ותקשורת, בהיקף של 5 יח"ל. דיברתי עם המון אנשים ( כולל המחנכת ) לגבי תקשורת וכל אחד אומר לי משהו אחר. הדילמה שלי היא שאני רוצה לפרוש מתקשורת להשאר עם הגברה אחת. חלק מאלה שדיברתי איתם (המחנכת נכללת בקבוצה זו) אומרים שהגברה אחת בלבד לא תהווה כבעיה \ מכשול בעתיד בתנאי שההגברה השניה מעולה, דבר שאני יכול להבטיח בעיניים עצומות. אני מתלבט כרגע בנושא של האם שווה לי לקחת את הסיכון (המזערי) של לפרוש מתקשורת, הגברה הכוללת 9 שעות לימוד פרונטאליות + פרויקטים, או שזה סיכון מיותר, ושכדאי לי להשקיע בהגברה? ידוע לי ששווה בד"כ להתאמץ קצת יותר כדי להמנע מסיכונים מיותרים בעתיד, אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה בדיוק הסיכון. אם אני מוריד את תקשור…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היום, 11.9.08, גוגל הוסיפו את הפיצ'ר הזה לכל סוגי הממשקים הקיימים. כמו כן, ג'ימייל בעברית שודרג לגרסא 2. תודה לכל מי שעזר וטרח לשלוח פידבק. http://RoyiAvital.blogspot.com תציצו כאן: http://linmagazine.co.il/hacking/rtl-support-for-web-services-call-for-action-41436 כמה שיותר אנשים יתגייסו לזה כך ייטב. תשקיעו חצי דקה ונרוויח ג'ימייל עם תמיכה בכתיבה בעברית כמו שצריך (בממשק אנגלי). ותפיצו, כמה שיותר, יותר טוב. כל מי ששלח פידבק, אנא השאירו כאן תגובה, שנדע כמה אנחנו. או בקיצור, גשו בבקשה לכאן :-) : https://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=suggest וכתבו את זה: "Hello. Would you add RTL writing support in the ENGLISH interface? I would like to see writing RTL…
-
- 83 תגובות
- 19k צפיות
-
-
עזרה. נותרו לי רק חודשיים, ובנתיים אני הולך לפי המנילה שלי ל"גבעתי" עם לא אז ל"כפיר 900" לא יודע מה בקשר ל"גולני" אבל אני יודע שהם נהרגים ראשונים בזמן מילחמה וזה לא מתאים לי.צריך המלצה ליחידה טובה עם אפשרות לקרירה צבאית והסבר במה זה כרוך ? תודה רבה. לעוזרים ארתור.
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי שמתחבר לחבילה של 4MB מקבל לפטופ ב2K סתם מחשב טראש או שווה בדיקה? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לשמחתי הרבה, באיחור אופנתי של איזה חודש קיבלתי את גיליון הציונים שלי בלימודי התרגום ו... עברתי הכל! איך? לא יודע, אבל הלך טוב. במקום לפתוח ת'רד בסגנון "עברתי את המבחנים\סיימתי לימודי מקצוע!!11!!" והכל יהיה מזל"ט משעממים אז תחלקו לי איתו הצלחות\הישגים שלכם. תקעתם את הכוסית של השכבה - ספרו כאן! עברתם טסט? הצלחתם לא לפול באיזה מכשול ריגשי מול החברה? (לא סביר אבל מי יודע...) יאללה, ספרו!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הוא פתאום מסרב בתוקף להתחבר .. לא יודע אם הסיפור הזה קשור לשרת של מיקרוסופט , הספק או אצלי משהו..
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכביש מכני בגובה 15 מטר ששוקל 37 טון http://laughingsquid.com/la-princesse-by-la-machine-a-50ft-spider-invades-liverpool/ http://en.wikipedia.org/wiki/La_Princesse
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
פריזים כאלה קטנים... מעצבנים הנה עוד סיבה למה לעבור מHOT
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
צפייה מהנה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/263784.html
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה למכור תסוני אריקסון שלי K610I כולל כל הקבלות הקופסא וכל הציוד המקורי הפלאפון במצב מצויין כמה אני צריך לדרוש עליו? יש לי אותו שנה וחצי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי 5000 דולר ואני רוצה להמיר אותם לשקלים אני לא ממש מבין איך זה הולך... לרגע שבו ניכתבה ההודעה לפי הבדיקה שלי באתר של בנק הפועלים הדולר שווה 3.625.. השאלה שלי היא כזאת... עם אני ילך לבנק עכשיו וימיר לשקלים את ה5אלף דולר אז יצא לי 18125 אלף שקל? ולדעתכם כדאי לי לחכות להמיר כבר חודש הבא.. כי אני רוצה לקנות פשוט אוטו ואני צריך את הכסף חודש הבא
-
- 8 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-