כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://escape-game.com/dak_en.html תהנו, עברתי ;D
-
- 78 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?
-
- 29 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יום ראשון הקרוב יתקיים בכל הארץ מבצע מלביש של המנאייק, תחנות מרכזיות, תחנות רכבת, ובסיסים גדולים.. אז, שימו לב להופעה שלכם, או שתמיד יש את האופציה השניה, ואני מקווה שאתם רצים טוב, והיא לברוח כמו שאוהבים להגיד אצלנו, "איחלתי לחייל בהצלחה..."
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנהוג על אופנוע. אני בן 17.9(יש לי 18 ב21 לספטמבר), ויש לי רשיון רכב פרטי(דרגה B) מאז ה11/4/08. אני גר בת"א. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. עשיתי כבר תאוריה והוצאתי טופס ירוק בשביל הרשיון הנוכחי, האם אני צריך לעשות מבחן עיוני שוב? 2. אפשר דוגמא לאופנוע שהוא "עד 125 סמ"ק" ומה המגבלות שלו(דרגה A2)? 3. מה ההבדל בין "עד 125 סמ"ק" ל"עד 33 כ"ס"(דרגה A1)? למה פה מודדים בסמ"ק ופה בכוח סוס? 4. האם בשביל לעשות רשיון לדרגה A1 צריך לעשות קודם רשיון לדרגה A2? כנ"ל לגבי A וA1 5. כמה שיעורי מינימום צריך בשביל לגשת לטסט על אופנוע?(על רכב פרטי דרגה B זה 28) 6. האם לאחר מעבר הטסט ישנן מגבלות כלשהן על הרוכב?(מלווה בטוח אין, בהתחשב בכלי רכב... יש אולי איסור…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי המון שאלות לשאול, כי אני מסיים את הקורס בג'ון ברייס אוטוטו. אני צריך לעשות רק את שני המבחנים של מייקרוסופט וגמרנו. אני עושה את שאלון 271 ו-272 שמדברים על תמיכת משתמשים ב- XP. אני אדבר על זה בת'רד אחר, אבל רציתי לשאול משהו בקשר לחבר'ה בבאג. אני מת לעבוד שם כבר כמה שנים טובות, ואני מכיר הרבה חבר'ה שם, חלקם נחמדים אליי וחלקם פחות. יש לי ידע נוסף מהקורס בג'ון ברייס, למרות שאת רוב הדברים שעשינו שם (למדנו על רכיבי חומרה, פירוק והרכבה, פירמוט וכו') אני יודע לעשות ממזמן. הקטע הוא שבבאג יש חבר'ה ושאוהבים אותי יותר ויש חבר'ה שפחות, אבל אף פעם לא ידעתי האם כשאחד ממנהלי הסניף/מנהלים לשעבר אומר לי שהוא היה לוקח אותי אם היה תקן, אם הוא מתכוון לזה באמת (עם כל הכוונה ועם יד על הלב…
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=11ryeXDAPlo זוחלת על נייר A4. האם מישהו יודע מה מתפתח ממנה והאם זה מסוכן? אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום, אבל אני מפחד מתולעים, ואני מעדיף להראות את זה.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מעניין לדעת אם יהיה שם מישהו מפה. 8)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו במקרה יודע עיבוד תמונה - איך מדרגים טשטוש בתמונה? יש לי מבחן ב4:30, אני יודע את רוב החומר ;D רק זה חסר לי ואני לא מוצא מידע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אפשר לפרסם את זה, כנראה פה, קניתי את זה: מעבד: AMD Athlon 64bit 5200X2 לוח אם: Asus M3A78-EMH HDMI קירור למעבד: Heatpipe OCZ צורב: LG GH22NP20 DVDX22 DL ספק כוח: ג'נרי כנראה, 300W זכרון: Black Dragon 2G KIT DDR2 800MHz Geil דיסק קשיח: 320GB 16MG SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE מארז: SilverStone PS01B כ. רשת USB: TP-Link USB 54MB מחיר סופי: 2,315 ש"ח מה אתם אומרים חברה?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-