עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviram20,

לי יש חברה כבר חצי שנה ואני מאוד מאוהב אבל ייאלה תתחילו להזרים משפטים כמו תגידי חמווווווווודה? לא חבלללל ? או כול מני משפטי מחץ שנותנים לבחורות כדי להתחיל ...

• 197 תגובות
    • 19.6k צפיות
  2. Started by gtabak_37,

יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by מר מקלדת,

...

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. אני מתכון למשחקים בקופסאות, לא משחקים שמורידים....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Shay17,

איך זה ? http://www.usexport.co.il/product.asp?productid=452

• 40 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by sir f,

האם אתם יודעים על רשימת דגמים של מחשבונים המותרים לבגרות למתמטיקה ורשימה כנ"ל לפיזיקה? במקרה שאין לכם רשימה לדגמים, האם מחשבון fx-991ms מותר לשימוש בשתיהן? תודה

• 23 תגובות
    • 29.8k צפיות
  8. מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  9. למי שלא שולט בשפה הזו בה נכתב המקור http://tinyurl.com/4f7kq9 להלן התרגום, כולל הכותרת כפי שהיא במקור: האם אפשר ליפול נמוך יותר? חברת אסוס במקרה שלחה על תקליטורי DVD המצורפים למחשבי המחברת מהיצור שלה מספרים סיראליים של יישומים שונים, קראק לתוכנת WINRAR, ומסמכים מסווגים שלה שמוצגים כמסמכי מיקרוסופט. חלק מהנתונים נמצא בתיקיה בשם CRACK, כך מסר זה שגילה את המקרה הזה. אחד מהמסמכים המסווגים של אסוס היה מצגת פאורפוינט, בה זוהו על ידי היצרן בעיות עקרוניות/ראשיות הנוגעות לכלי הזה (הכוונה למחשב הנייד. OC.) עובד חברת אסוס התנצל על המקרה והבטיח בו זמנית כי "הנושא הזה יבדק בקפדנות". איך זה? מוצרי אסוס הללו מאד נפוצים בפולין. מענין כמה עותקים הופצו שם לפני שקורא אחד של השבועון PC …

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חחחחחח איך אני אוהב את זהההההההה אממ מי שלא הבין התראד הזה הוא המקום להעלות את כול התמונות הכי מצחיקות , מוזרות , מיוחדות , מופרעות , ומעניינות שיש ברשת כיום לאו דווקא בקשר למחשבים כול תמונה שניראת מוזר או משהו כזה אפשרי בהחלט הנה אחת בתור פתיחה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Dark Respect,

החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.

14. Started by redead,

משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Phyro,

קישור : http://www.fadihot.com/MindR אתם חושבים על משהו מפורסם, לוחצים על PLAY בצד שמאל. עונים על 20 שאלות והוא אומר לכם על מי חשבתם דבר פשוט גאוני, לא לפספס

• 94 תגובות
    • 12.8k צפיות
  17. Started by ShayGTi,

לפני כמה זמן קראתי שהם היו בצרות או משהו כזה..... אני מנסה להתקשר לסניף נתניה שלהם ולא מצליח. מישהו יודע מה נסגר איתם? הם פשטו את הרגל? סגרו את החנויות? כי האתר שלהם ממשיך להתקיים ולהציע גם מוצרים חדשים... אם מישהו יודע משהו אני אשמח גם לדעת...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by TermiNal,

אז ככה קיבלתי זימון לצו ראשון וביחד עם זה הגיעו כל מיני מחשבות על מה אני רוצה לעשות בצבא, אני מאוד רוצה קרבי וכבר התחלתי להתאמן אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם מישהו יודע בוודאות איך מתייחסים אליה בצבא.. אני מאמין שיהיה לי פרופיל 97 מכיוון שאין לי (טפו טפו טפו) שום בעיה בריאותית חוץ מסעיף ראיה, אבל יש לי מספר 1.50 ב2 העיניים ואני כבר מתחיל לחשוש מזה.. מישהו יודע בוודאות האם יש סיכוי לא לקבל זימון ליום סיירות בגלל מספר כזה? ואם כן מקבלים יש יחידות שפוסלות בטוח? והאם יש סיירות מובחרות שכן ניתן להגיע אליהן למרות משקפיים? אם כן אילו? תודה רבה לכם!

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by beni123,

כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!

21. Started by aviram20,

מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  22. עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by 3pac,

איזה אלבום הכי טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.

25. אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים