כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=bJ3tb0Xb968&feature=related אני רוצה את השיר הזה !!! מה השם שלו ? בבקשה... עריכה, מצאתי, לכל המעוניין JET - Look What You've Done
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קבעו לי ראיון ב-012 שבוע הבא, למוקד התמיכה הטכנית הרגילה. לפי מה שהבנתי מהמראיינת, שכר+בונוסים בממוצע הוא 24 לשעה, וזה נראה לי קצת מופרך לפי מה ששמעתי עד עכשיו. אז מישהו יכול לשפוך קצת אור לגביהם? תכלס, אם אני עובד שישי+שבת ועוד 4 ימים בשבוע, מה המשכורת הממוצעת שאני אקבל? היום אני עובד ב-HD עם 4500 שקל ברוטו (א-ה) והסעות הלוך חזור לבית. לא בטוח אם כדאי לוותר על המשרה לטובת 012 או לא...
-
- 58 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
זה רק אני או שאי אפשר להבין מה הולך שם...? כל העונה השלישית בלאגן אחד גדול (ככה לפחות התחילה)...
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, נתנו לנו משימה בלשון לכתוב מילון סלנג. מילה אחת לכל אות. ללא מילים גסות (צריך להגיש למורה) אם ידוע המקור של המילה-תכתבו! אשמח ליותר מאפשרות אחת לכל אות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות? שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?
-
- 43 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
יש שם שיר רוק\פופ (מתי ששרה קונור בבאר), זה השיר היחידי שהוא לא סינטיסייזר או כלים מוזרים כמו בכל הסרט. מישהו יודע מה שם השיר ומי הלהקה\סולנית?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרי חומרה טובים או מקומות שניתן לקנות דרכם מפרט בסכום הנ"ל (למשחקים כמובן , בלי מסך) ...
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כל מה שמצחיק במשחקי מחשב/קונסולות, לכאן. נתחיל מקצת נוסטלגיה. Deus Ex הוא כותר אקשן-התגנבות שזכה בתואר משחק השנה לשנת 2000. JC Denton, המגולם בידי השחקן, התפרסם באדישותו כלפי הסביבה והפך למקור בלתי נדלה של פארודיות באינטרנט: המשחק נודע בעלילתו הסבוכה, אשר עברה "טיפול" מסיבי הודות למודים שונים שיצאו במהלך השנים: http://www.youtube.com/watch?v=ioiOAdFJKYE סדרת Hitman גם היא לא יצאה נקייה, וזכתה לפרויקט ענק בן 16 חלקים שהדריך את כולנו "איך לא לשחק בהיטמן". במיוחד עבור חסרי הסבלנות שביניכם, תקצירי עלילה למשחקים HL2 ו-Max Payne 2 תורכם
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סימנטוב ו מזלטוב קודם כל אני מקווה שזה בסדר שפתחתי אשכול ,פשוט יש פה רק זיהוי שירים ואין המלצות וכאלה..אם זה לא טוב שפתחתי תעבירו ת'הודעה בבקשה למקום המתאים. אז ככה אני מחפש שיר מרגש מכל סוג שהוא ואפילו שיהיה מרגש ברמה הקיטשית .. השיר מיועד לסוף של סרט בת מצווה . אין לי מושג מה זה מרגש בשירים מבחינתי זה או שיש שיר יפה או שיר לא יפה בגלל זה אני מפיל תג'וב הזה עליכם בתקווה שתעזרו לי עם זה אל תתביישו לתת הצעות אפילו אם זה לא הכי הכי שווה לנסות לא ? תודה רבה וניפגש בשמחות ;D
-
- 23 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שבוע הבא אני רונה מחשב חדש, כמה שאלות על החנות: חיפשתי חו''ד דעת עליהם אבל מצאתי רק מלפני שנה, האם חנות מומלצת? המחירים שלהם מאוד זולים ולכן יש לי שאלה נוספת: האחריות היא של היבואן הרישמי או שלהם? תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמו הכותרת רק יותר הסבר.. אנשים אני חייב רעיון למתנת יום הולדת למישהיי שאני אוהב.. (ויש לה חבר, ככה שאני דיי מוגבל באפשרויות..) תנו בקשה רעיונות למתנה מקורית.. לא בושם.. או ערכת איפור.. או דובי.. משו שהיא תראה תגיד וואוו.. חשבתי למשל לקחת תמונה שלה ולתת לאיזה צייר שיצייר אותה.. אבל זה לא מספיק אני צריך עוד משו.. משו סוף.. כדי שהיא תקבל מתנה מיוחדת..!! אגב אין בעיה של מזומנים.. שחררו רעיונות.. תודה רבה..!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2841471 נשלח אלי במסנג'ר בשעה 11 בבוקר בדיוק.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אנשים חושבים שאני מסטלבת עליהם
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את הספר פיקניק בשולי הדרך מאת ארקדי ובוריס סטרוגאצקי (Roadside Picnic ) אם למישהו יש והוא מוכן להשאיל/להעביר או למכור, בבקשה שיצור איתי קשר.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים אבל בסך הכל אני מרוצה אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח: http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/ הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)
-
- 43 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-