עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  2. אוקיי האמנית המוכשרת היא חברה שלי :-* הציור באורך של 1.40 ורוחוב של 60 בערך משהו כזה... סתם רציתי לשתף אותכם ולהראות שאכן הצלחתי לכסות את הקיר חחח [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amisha,

כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by hitman123,

יש לי עכשיו ויזה "יותר" של חיילים אבל כזאת שהמספרים שלה לא בולטים אלה מודפסים עליה. עכשיו הבנתי שאם ויזה כזאת אני לא יכול לשלם על הפלאפון. שאלה שלי היא כמה יעלה לי לשדרג את הויזה הזאת לויזה אם מספרים בולטים ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Cable,

היי, עכשיו חבר שלי שלח לי משחק כזה שצריך לשלוח כדור והעביר אותו מצד לצד במסך... ולא הצחתי לעבור את השלב השביעי... http://www.donpixel.com/play/en/050912180926/

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

כמה חברה במכללה החליטו לבדוק את הקשר בין שני המקצועות הללו, ולטענתם, אחרי סקר קטן ממדים במכללה(בע"פ), התברר שיש קשר והוא: שסטודנט שנמצא\מדבר ברמה טובה באנגלית סימן שהוא חלש\מתקשה במקצועות המתמטיקה (קלקולוס, חדוו'א, ליניארית,הסתברות וכדומה). אני רוצה לשבור את ה"מיתוס" הנ"ל בעזרתכם :-) אז קדימה! תצביעו ותשפיעו. נ.ב 1.נכון שרמת השליטה באנגלית היא סובייקטיבית ולכן יהיה עדיף ,אם כי לא מחייב, אם תצביעו לפי הרמה שלכם בבית הספר (לדוג: 3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית) או הרמה שלכם במוסד האקדמי שבו אתם לומדים\למדתם (מתקדמים 2\ציון ממוצע במקצועות הריאליים ) על מנת לנסות להגיע לתוצאות "אובייקטיביות" ככל האפשר. 2.ולא, זה לא סקר הומני מול ריאלי (למתחכמים מבינינו) המשך יום מהנה!

7. Started by moshe55501,

האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by ProZ,

נניח שיש לי שאלה כזאת: אז אלה הנתונים: P = 420W U = 40V ? = R איך מחשבים את זה? לימדו אותנו את 3 הנוסחאות הבאות: 1) P = U ∙ I 2) P = I² ∙ R 3) P = U²/R באיזו נוסחה אני צריך להשתמש כדי להגיע לפיתרון? תודה רבה, העזרה שלכם מאוד חשובה לי!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.uniquepeek.com/fusion_pages/index.php?page_id=121 בהתחלה זה נראה מפגר תראו מהדקה ה-5 עד הסוף זה מטורף פשוט מטורף!! חחחח :lol:

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  10. לאלו שלא ראו את הכתבה זה טוב מאוד שתראו: http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=17989&CatID=250&CurrentCatID=330 ואם תוכלו תמליצו לי על כיסא טוב שהמשענת שלו זזה עד 300 ש"ח.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=d40e1af829d1fa82daa1

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by I.Robot,

שלום. אני מחפש אתרים שמוכרים סרטי DVD וסדרות בזול, עדיף עם תרגום בעברית. האם יש איזשהו שירות בארץ בסגנון של נטפליקס? (כלומר ניתן להזמין כל פעם מספר מוגדר של DVD, להחזיר ולקבל עוד DVD ע"י תשלום חודשי קבוע ובלי הגבלה על מספר הDVD סך הכל, חוץ מהמגבלות שנוצרים בגלל הדואר וכו').

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by 104952,

***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Selinko,

מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by oryanstn,

עברתי התקף פסיכוטי חודשים לפני כן היו לי רעיונות בתחום המתמטיקה שנמצאים כיום בארגז אני מחפש אדם שעבר התקף דומה ושיש לו ארגז כזה ששל רעיונות בכל תחום מדעי. בכדי לבצע החלפה בין הארגזים אימייל: oryanstn@yahoo.com פלאפון: 0528400561

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iakovl,

אוקי זה המצב יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד) היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה) ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה. צריך עצות חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

התקנתי את style xp ולא הצלחתי למצוא גם בתוכנה וגם באתר שלהם ערכה שהוינדוס יראה כמו לינוקס או מק אני מתכוון שהכל ישתנה(taskbar וכו'...)כמו לינוקס. אולי יש תוכנה שעושה דבר כזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום! שמעתי מכמה אנשים שלשתות בירה כאשר היא מעורבבת בבלנדר עם שמנת זה ממש משמין... :s05: לדעתכם, זה באמת ככה? אם למשל לשתות כל יום פחית 0.5 ליטר עם אריזת שמנת של 15 % שומן, תוך כמה זמן בן-אדם ממוצע יעלה קילו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by IlanF,

War of the Servers Part 1 War Of The Servers Part 2

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. שלום לכולם. התחלתי לכתוב מדריך בכל מה שקשור למחשבים. המדריך הוא חופשי ומיועד לכולם מה שבעצם אני מנסה להגיד זה שהמדריך יהיה כמו ויקיפדיה רק שהוא יהיה ויראלי ויעבור מאדם לאדם וכל אחד יוסיף משהו אחר שאין במדריך. למדריך אין שום קשר לתתחרות המדריכים שמתקיימת עכשיו. המטרה ליצור ספר אחד ענקי של כל התקלות והפתרונות או כל נושא אחר. מי שמעוניין לעזור ולהגדיש מזמנו בהכנת מדריך קטן יתקבל בברכה סה"כ מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב ב WORD את המדריך שלכם ולהמתין כמה ימים עד שאני יסיים את שלי . ברגע שאני מסיים אני מעלה אותו ל HOTFILE ושולח לכם לינק להורדה של הקובץ .אחד PDF ואחד WORD . לאחר שתקראו ותראו מה חסר תוסיפי את שלכם וכך הלאה. בצורה הזאת נגרום לקהילת המחשבים בישראל להשכיל ולהבין יות…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.

24. Started by Moty_p,

הוא לא יעבוד עוד כמה ימים אז תחרשו! http://www.melonportal.co.il/game/curveball.swf ברגע שיש Game Over זה שולח את הניקוד שלכם לעמוד... אז תלחצו על "חזור" כדי להתחיל שוב מחדש אני הגעתי לשלב 8! ;~}

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by e-d-a,

אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים