עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moses_23,

אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KapiSH,

קיים אתר שמאפשר לעשות את מה ש-NeoTrace ו-VisualRoute עושות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רציתי לרכוש מנוי לשנה למגזין דרך אתר amazon, הבעיה שאפשר לעשות זאת רק אם יש לך כתובת בארה"ב. האם אתם מכירים שיטה לעקוף את הבעיה, למשל , האם אפשר לעשות כתובת פיקטיבית בארה"ב ואז שליחה אוטו' לארץ? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% % % % הבהרה: אני מתכוון לדואר hardcopy ולא לדוא"ל.% % % %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אגב, מנוי כזה בארץ עולה 650 ש"ח ודרך amazon זה עולה 20 דולר (570 ש"ח הבדל!!!)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אוקי, ראיתי אותו כמה פעמים, בכל פעם לא סיימתי אותו. לא הבנתי מה בדיוק מדובר, טלפתיה משהו על טבעי? מה זה בדיוק? הרי בתחילת הסרט אומרים שהוא נפגע ושבר תברך, אחרי זה הוא יוצא ללא פגע מדברים..מה זה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dvvon,

תגידו האתר torrentit לא עובד רק לי?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by musari,

בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by AliceInChains,

סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ForresT,

^^^ אחד הסרטים הכי חזקים שראיתי..מומלצץ בחום כשאני ההיתי באנגליה ההיתי עד לאחד למקרים כאלה הסרט מספר על חוליגני הכדורגל באנגליה,וכול החרא הזה סרט חובה לחובבי הכדורגל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי לכולם(: אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה. ועכשיו עליי, אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד? ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Chevy,

אצלי ואצל עוד אנשים ה-Nicknames / FirstName/LastName נמחקו כלא היו ! תנסו לבדוק אצל אנשים ע"י לחיצה על הפרופיל שלהם, או אפילו השתמשו בחיפוש - תראו שכלל לא מופיע כלום. :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היום התחלתי פרויקט שבו תיכננתי למחוק תמונות וכתבות שאני לא רוצה שיופיעו עליי בחיפוש בגוגל (גיליתי שממש מעצבן שכל מי שרושם את השם שלי יכול לחדור לפרטים אישיים שלי) , פניתי כבר לשני אתרים והם מטפלים בזה, אבל הבעיה שלי היא שהיה לי חשבון של גוגל+ שהעלתי אליו תמונות לגיבוי אך אחת התמונות מופיעה בגוגל אחרי שמחפשים את השם שלי, מחקתי את כל התמונות מהחשבון בגוגל + ועדיין התמונה מופיעה. דבר נוסף היה לי חשבון ברשת חברתית מסויימת שאותו ניתקתי כדי שכל התוכן ימחק אבל עדיין גוגל מקשר אותי לדפים שבהם מופיעות תגובות שלי אך כשאני מנסה להיכנס לפרופיל שלי זה מראה שהחשבון מנותק. מה אני יכול לעשות עם זה? תודה

15. Started by -yooy-,

אוהבים את ג'סטין !?!? http://www.youtube.com/watch?v=9gav8zsR8KY

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by cleric,

מסתבר שהוא חרא לא קטן, מצחיק ככל שיהיה, יש גבול : http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=415871&in_page_id=1770

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MasterDK,

ערב טוב חברים, אשמח אם תקדישו כמה דקות ותענו על הסקר המצורף https://docs.google.com/forms/d/1ZpIOmeuCrgSCxRmBLr_c0daKiJxDRGC9lInRklVkjyw/viewform?usp=send_form ואם לא קשה לכם, אז גם תשתפו את החברים שלכם שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קורה לי הרבה שיש לי איזה מכשיר שנגמר לו החשמל (MP4, מחשב כף יד, פלאפונים למיניהם), אבל המשותף לכולם הוא שהם יכולים להיטען דרך ה-USB. חיפשתי קצת מדריכים על בניית מטען נייד, והיו שם כל מיני מעגלים עם סוללת 9V או 2 סוללות AA, אבל זה היה להתחיל לבנות מעגל שימיר את המתח... אז השאלה היא: למה פשוט אי אפשר לבנות מטען נייד מ-4 סוללות AA רגילות? הרי 4 סוללות (נטענות, של 1.2V) זה 4.8V, מה שנראה לי יכול לעבוד. אז לפני שאני מנסה, חשבתי על זה שמטענים רגילים הם מקורות זרם - רשום עליהם למשל 5V, 300mA, אך הסוללות הן מקורות מתח. המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי משהו על זה, שיכול להיות שלסוללות אין הגבלת זרם ולכן כשאני אחבר 4 סוללות למכשיר שלי הזרם שיטעין אותו יהיה גדול מדי והוא ישרף/יתקלקל. מה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

משחק נחמד - http://wimp.com/reaction/ המטרה, לירות בכבשה ברגע שהיא מתחילה לזוז. אם תירו לפני שהיא התחילה לזוז, תקבלו קנס של 3 שניות. השיא שלי: (אחרי אימון של חצי דקה בערך...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Spiritus,

http://cellmatrix.nimitech.com שווה??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אז חזרתי מחו"ל בין התאפסות להתאפסות (יש למישהו להציע לי עבודה ל4 חודשים?) אני עושה קצת סדר יש ברשותי עודף גדול של כבלים, כונני CD ורכיבים דומים שמצטברים עם כל שדרוג של מחשב והחלפת חלקים\ציוד היקפי. האם מישהו מכיר גוף או מוסד לא מסחרי (בית ספר, ספריה, בית חולים, אנערף) שכל מיני חלקים כאלו יעזרו לו? אני מעדיף לא לזרוק חלקים כאלה, אומנם אין לי צורך בהם, אך עדיין יש להם שווי כספי מסויים (גם אם כמה שקלים), אבל עדיין זה משהו, וגם עם כל המגמה הירוקה וכו' עדיף לגלגל ציוד תקין מאשר סתם לזרוק, בדומה לרעיון שמניע את www.agora.co.il כמו כן, מה אפשר לעשות עם סינקים של סוקט 478 וA?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים