עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכרזתו של מנכ"ל X על תוכניות להתחרות בג'ימייל מעוררת דאגות בקהילת אבטחת המידע, בזמן שהונאות פישינג כבר מנצלות את ההתעניינות בשירות שטרם הושקלכתבה

2. הנה הכתובת: http://www.halo-game.com/images/video/halo_warthog_jump_high.mov עריכה: והנה עוד אחד לכל הסטאר וורז פאנז שיש לנו פה EnJoY

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by karpad,

http://www.youtube.com/watch?v=JqVY04JVqiA :lol: (קרדיט לMYST שנתן לי את הלינק )

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מחפש תוכנה שמראה כמה שווה הדולר ביחס לשקל,ואם אפשר שהיה גם את האירו שם. התוכנה שאני מחפש דומה מאוד למה שיש בויסטה בצד[ראיתי אצל חבר דבר כזה - בא עם הויסטה]- חיפשתי בגוגל מילים ולא מצאתי תוכנה כזאת. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.3d%20glasses משהו מפה יתאים? :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by darkman,

אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לא משנה הסתדרתי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DAN,

עכברים............

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

הי מה קורה כולם ? אחלה! יש לי כמה שאלות 1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא: א. ממשקית תש מקבלים ? ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ? 2. פטור - שיער א. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?) ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואית להתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר] תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש את האתר של Pilot, שמייצרת מערכות מדיה (טלוויזיות, רמקולים, נגני DVD). תודה, Zzzz

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MasterDK,

ערב טוב חברים, אשמח אם תקדישו כמה דקות ותענו על הסקר המצורף https://docs.google.com/forms/d/1ZpIOmeuCrgSCxRmBLr_c0daKiJxDRGC9lInRklVkjyw/viewform?usp=send_form ואם לא קשה לכם, אז גם תשתפו את החברים שלכם שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by benor,

אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by K0sTa,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב: היום, כאשר נסעתי בקו 3 של המטרונית מתחנת חלוצי התעשייה לתחנת מח"ל/סולד בקריית חיים, הייתי צריך למהר לתחנה כי האוטובוס היה קרוב. תיקפתי את הרב קו שלי בעמדת התיקוף המהיר, אך שום אור לא נדלק בה, והמסך שלה היה שחור לגמרי, כך שעליתי למעשה מבלי לתקף. בתוך האוטובוס הכריזה לא עבדה ועל המסכים הופיעה כתובת האינטרנט של דן בצפון במקום התחנה הבאה. התקשרתי למוקד 2450* כדי לדווח על הדברים ולאחר שלחצתי על 4 לפניות הציבור, במקום להמתין לנציג שירות, שמעתי הודעה מוקלטת בסגנון "אנו מודים לכם על פנייתכם, נא לשלוח פקס למספר 04-6250736 ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם", והקו נותק מיד לאחר מכן. לאחר התקשרות חוזרת ולחיצה על 3 לדיווח על תקלות במכשירי הכרטוס, שמעתי רק צפצופי המתנה ואף אחד ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קבלו קטע ע-נ-ק........ חפץ יחיד במינו אומנם יש שם את כריס פרילו, אבל עדיין.... נ.ב.-צופי "YES"-אם ראיתם, היה את זה בג'יי לנו לפני כמה ימים..... הוא והקריין נשפכו מצחוק.....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בקרוב אני יחליף כנראה ל4 ויתן את ה3G לאישתי ואין לי מושג אם ההנרתיק יתאים לשניהם אבל בכל זאת , אני מחפש בEBAY ויש אלפי אם לא מאות אלפי אפשרויות והרוב נראה כמו זבל. איזה כיסוי של איזה חברה כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לקח להם יותר מדי זמן להוציא דיסק ... אבל הציפיה שווה כל שנייה . פשוט תענוג לאוזניים . הסגנון שכל כך יחודי להם , פשוט סוחף מהרגליים . אני יודע מה אני הולך לקנות מחר .

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by moonjib,

שלום לכולם. מאז שסגרו את stage6 עוד לא מצאתי אתר עם אותה איכות וידיאו, אז רציתי לדעת אם מישהו נתקל באחד או באיזה פתרון אחר. אתם יכולים גם להמליץ על עוד אתרי streaming מרחבי הרשת. ולמרות שאני בטוח שכולם מכירים, הנה כמה מהגדולים: YouTube Veoh MetaCafe תוסיפו עוד משלכם.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Sfree,

בוא נניח שאני מכיר היטב את רכיבי המחשב ואני אפילו יודע איך להרכיב מחשב לבד, אבל הבעיה היא איך אני מתקן את בעיות החומרה הללו, אני הולך למישהו לתקן לו את המחשב הוא אומר לי, המסך לא עובד/הכונן קשיח לא תקין, בקיצור אני צריך לתקן לו את המחשב, אבל זה שאני יודע להרכיב מחשב זה לא אומר שאני יודע איך לתקן אותו. לחלקכם השאלה אולי תשמע דבילית, אבל בכל מקרה אשמח לתשובה.

דיונים חדשים בפורומים