כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן,אני רוצה לקנות נעליים במחיר יקר מהרגיל(D&G) עכשיו דיי חבל לי לזרוק כולכך הרבה כסף על נעל,ומצד שני אני ממש רוצה אותה. המחירים בארץ לא הגיוניים,ולכן אני מחפש חנות,אפילו באינטרנט(כמובן שתהיה אמינה)שאפשר להזמין או לקנות בא נעליים ובגדים בפרט. תודה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Z^2 +4Z+1 לפי החישובים שלי זה יוצא i שורש 12+-(-2) אני טועה או צודק כי יש לי כאן פיתרון אחר תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנסו למנוע החיפוש www.google.com וכתבו בשורת החיפוש "go to hell" עם המרכאות ואז תלחצו על I'm feeling lucky מחכה לכם הפתעה
-
לאנשים עם לב חזק בלבד..... איפה אפי ?? מכירים האיש המפוספס הקטן יש כאן את התמונת איפה אפי הכי קשה שראיתי בחיים שלי מי שמוצא אותו שיכתוב....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך מתקדם התרגום של אחד מגיבורי הקומיקס הביזאריים ביותר אי פעם אל עולם הקולנוע? אתם מוזמנים לשפוט בעצמכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-המודלף-לסרט-deadpool/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נעזוב את זה שהאתר כמו 90% מהאתרים הישראלים המחורבנים נראה נורמלי רק ב-IE ולא ב-FF. בדיוק בגלל הסיבה שככה זה ב-90% מהאתרים הישראלים המחורבנים, שזה 90% מהאתרים הישראלים. אבל ONE באמת עולים לי על העצבים. מה שפעם היה אתר מעולה לחדשות הספורט, עכשיו רק אוסף מעצבן של פרסומות ובאנרים, שקופצים לך באמצע כתבה, במעבר בין כתבות, בכל מקום! כבר ראיתי אחד בתוך לוח התוצאות, רבאק! ושלא נזכיר מה קורה אם חלילה וחס הרמקולים/אוזניות שלך פועלים ואתה שומע את זה מתחיל לנגן, לשיר ולצרוח לך. בחיי שבא לי להפיל את האתר ישר על הראש החולה של בעליו.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר שנים שאני כל פעם קונה כיסאות זולים מ- ACE או הום סנטר משהו כמו 200-300 שקל והם תמיד לא הכי נוחים \ שוקעים \ מתפוררים. החלטתי לחפש כיסא שישרת אותי לזמן הארוך וגם יספק לי תמיכה טובה ובריאה לגב משום שאני אבלה את רוב היום עליו. התקציב הוא עד סביבות ה- 1000 ש"ח (אבל גם בפחות לא יזיק). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה בword העתקת טקסט ללוח (Ctrl+C) לא נחשבת פעולה שניתן לבטל אותה(Ctrl+Z)? טובי המוחות מרטו שיערותיהם אז אל תתאמצו אפילו ;D
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצלי ואצל עוד אנשים ה-Nicknames / FirstName/LastName נמחקו כלא היו ! תנסו לבדוק אצל אנשים ע"י לחיצה על הפרופיל שלהם, או אפילו השתמשו בחיפוש - תראו שכלל לא מופיע כלום. :-\
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:lol: חבר שלי שלח לי לינק לזה ולפי הדיווחים הדבר הזה באמת קיים http://www.facebook.com/pages/tl-byb/wdd-hmnh/320402071651?ref=nf אני עוד לא ניסיתי אבל אם מישהו כאן ניסה מוזמן לשתף חווית
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו הפרופיל המינימלי שבו עדיין מקבלים לתלפיות וחבצלות? בשניהם עושים טירונות קרבית אבל מהלך השירות הוא לא קרבי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-