עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכוון למכור את המחשב שלי במטרה לקנות אחד חדש - אין לי צורך במחשב למשחקים ואני מחפש משהו פשוט יותר וקטן הרבה יותר . החלקים הם : 3800X2 BW-E6 0605 + Big Typhon DFI LANPARTY NFORCE 4 ULTRA GEILL 2X1GB GeCube HD2900PRO 512 W.D 160GB SATA-2 Sunbeam Transformer Antec True power 480W המחשב עובד בצורה מעולה,ללא מסך כחול מימיו,הכל תקין ורץ חלק . כמה אני יכול לבקש עליו ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by er0101,

כמה שווה מחשב במפרט כזה: Pentium 4 1.5ghz 512 mb ram 80HD HD DVD-RW ספק ומארז ג'נרי של אייבורי. ראיתי מחירים גבוהים יחסית לפנטיום 4 משומים ב'יד 2' ורציתי לדעת כמה מחשב כזה ספציפית שווה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cleric,

יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

שלום, לאחרונה קניתי לאפטופ והגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי מחשבי DeskTop זהים במפרט והחלטתי למכור אחד. רציתי לדעת מה יהיה כיום ערך של המחשב הבא: מעבד AMD 64 BIT 3000+ A-DATA 512 400MHZ 80 GIGA WD HARD DISK RADEON 9800PRO ולוח אם של ג'יגבייט שכרגע אני לא זוכר את הדגם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by Holography,

www.rabidhardware.net Homur http://www.rabidhardware.net/index.php?section=4

7. Started by snaidis,

מיהו בכלל הערנב? מאיפה הוא בא? ואיך בכלל כל הקטע הזה עם הארנב התחיל?

8. Started by !_Evil_!,

כולנו יודעים על כת הערנב אבל עדיין לא ראינו אותם בפעולה אז הנה בחור אמיץ שצילם את הפעולות המזוויעות של הערנב: http://www.funnyjunk.com/movies/101/Bad+Easter+Bunny/

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by ExploiT,

כפי שניתן לראות הערנב משתלט על העולם ברגעים אלה ממש! ואני לא יתן לאנקודר לחפות עליו! צריך להפסיק את זה! הכי גרוע הוא זה ! כפי שניתן לראות הערנב מכבב בהופעה לילדים קטנים והוא הולך לגייס אותם לשורת צבאו הנאצי אך עליתי על מקור פרנסתו על הערנב ! הערנב מוכר אביזרי מין עם דמותו על מנת לגייס כספים לקראת מלחמת גוג ומגוג (או מלחמת הערנב כנגד האדם) הזהרו ! מן הערנב

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  10. Started by Wood-Elf,

מה זה אמור להביע?!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by com,

http://freenet-homepage.de/schnubelken/bunnys/

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by MasterGal,

היי חבר'ה אתם בטח זוכים את הסרטון הפלאשי "הערס" הוא "המלך" מאיפה אפשר להוריד את זה?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by AC/DC,

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by d1v,

אני מת כבר שעתיים וחצי

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. היום באו אלינו מהעתודה האקדמאית והרצו לנו עליה. אני מאוד מעוניין להצטרף לעתודה האקדמאית. אך רציתי לדעת מאנשים שנמצאים בזה האם זה שווה ? עד כמה צריך להקריב ? האם הם מצטערים וכו' וכו'. בכל מקרה אני מתכוון כנראה לבחור הנדסת אלקטרוניקה הנדסת מחשבים. אם מישהו יכול לעזור לי בדילמה זו , בבקשה עזרו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by icebreak,

http://www.gizmodo.com/images/bizzaro_ipod.mov

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. שלום לכולם , זהו העתק של המכתב אותו שלחתי בעקבות מקרה שקרה לי (עליו תוכלו לקרוא בתוכן המכתב) בכל מקרה , לפני שאתם מתעצבנים על זה שפרסמתי את זה פה , אני מבקש ממנהל הפורום להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי אם הוא מוצא לנכון ,אבל לא למחוק את ההודעה כי חשוב שכולם יקראו אותה. כמובן שכאשר אקבל תשובה מהם (אם בכלל) אפרסם אותה גם פה. בתאריך 18/4/2007 הגעתי למעבדת השירות אשר בסניף חיפה עם מחשב שנקנה והורכב לפני 5 חודשים באותו הסניף. הצגתי בפני טכנאיי המעבדה בעיה אשר קיימת במחשב , כאשר אני מחבר אוזניות ליציאת השמע הקדמית במחשב ישנם צרצורים בעת שהמחשב בעומס קל עד כבד. כמו כן ציינתי בפניהם שבחיפוש אשר ערכתי באינטרנט גיליתי כי הבעיה ידועה עם לוח האם הזה (965p-s3) וכי הפתרון היחיד לבעיה…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Lishay,

שלום יש ברשותי מספר דפים בפייסבוק בעלי מספר רב של אנשים (20,000+) עכשיו יש איזה דף אחד שפשוט הבעלים שלו פותח בלי סוף דפים, רק שהוא החליט כעת להעתיק 2 דפים שברשותי שכבר צברו תאוצה וכמו שאמרתי עם המון אנשים, לאחת הקבוצות לדוגמה של חרם על טורקיה שפתחתי יש יותר מ 70,000 אנשים בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/125935484094081?v=app_4949752878&ref=ts כל מה שאתם רואים שם התמונות והכל אני הכנתי, בעצמי. אבל בא אותו אפס אחד והחליט להעתיק אחד לאחד הכל בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417#!/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417?v=app_4949752878 בנוסף הוא העתיק לבנתיים עוד דף שלי שבעד…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eranir,

שימו לב ללינקים הבאים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.418.39222.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553467,00.html אותה כתבה בשינוי של כמה מילים. לא ברור מי גונב ממי, אבל זה בהחלט קורה. כבר כמה פעמים שמתי לב לכתבות כאלו, שלחתי תגובות בשני האתרים, ואף אחת מהתגובות לא עברה את הסינון. פשוט מגוחך...

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by BeBest,

אהלן אני מעוניין להעתיק אזורים לקובץ תמונה על מנת שאוכל לצפות בהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט / במחשב ללא התוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסמן איזור מסויים ושהתוכנה פשוט תעבור עליו עם זום מקסימלי ותייצא את הכל לקובץ תמונה אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by askme,

שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  23. אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by orlupo,

בואו להפגין נגד ביל גייס ביום שלישי אחה"צ בנתב"ג! הגיע הזמן להעלות את רמת התוכנה במיקרוסופט!

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.