עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuraxp,

יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  3. Started by Your-AsSaSsiN,

התקבלתי לעתודה ואוני' ת"א, שאלייה התקבלתי, הודיעה לי שיש מפגש ביום ראשון, אני פשוט שכחתי באיזו שעה. מישהו כאן הולך למפגש הזה ויודע באיזו שעה צריך להיות שם מחר?

4. אני שוחה הרבה זמן כבר 5 פעמים בשבוע ...הדבר היחיד שאני מתקשה זה להתמודד עם הנשימה כאשר אני מרים את הראש בשחייה זה כל 2.5 חתירות ו והרמת הראש לכיוון בו היד דוחפת את המים . דבר זה מאפשר להרים קצת את הגוף ובעזרת הסיבוב של הראש לנשוום.. הבעיה שזה מסב לי המון כאבים בגלל הלחץ על צוואר. השאלה שלי : 1) האם אני צריך ממש להטות את הגוף (יותר מחתירה בלי הרמת ראש) ? 2) הגוף צריך להיות ממש שטוח הוא שיש זווית מסוימת (הכוונה שהראש בגובה והטוסיק ממש מקבלים לקו המים) ? 3) מה עושים עם כאב צוואר כזה ...איך מרגיעים אותו ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. פאאאאק אנשים ראיתי תכנית באחד הערוצים החפרניים אני יודע שכולם ראו את כל התכניות האלה 1000 פעמים והן כבר יוצאות מהרקטום, וזה נשמע שטויות, אבל ראיתי את את התכנית הזו, והיה שם משהו שפשוט גרם לי להשתין מרוב פחד. בקצרה מתואר שם על זוג שנסעו ברכב, ובמקרה הם שמו לב שהשעה הייתה סתם נגיד, 22:00 פתאום הם ראו מולם אור מתקרב, חשבו שזה מכונית גדולה או משאית עם אורות גבוהים, הם ציינו שהם שמו לב שזה היה מאוד חשוד ולא סתם אור של רכב, הם היו מוכרחים לעצור בצד מפני שהאור סנוור אותם לגמרי, זתומרת הם היו בטוחים שהם עומדים להכנס בו, אז הבעל פשוט סטה הצידה האט עד עצירה, הם אמרו שהאור המשיך להתקרב ואחרי משהו כמו 20 שניות הם כביכול הרגישו שה"רכב" פשוט המשיך והם חזרו לנסיעה, הם אמרו כזה שהיה להם…

• 61 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. Started by dudidu08,

חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Aviad6,

אהלן ושבוע טוב החורף כבר אוטוטו כאן ואני מחפש נעליים טובות. שמעתי המלצות מחברים ושמות ורציתי לשאול גם כאן. הנעליים מיועדות להרים בעיקר, סלעים וכאלה וגם הרבה מים! הם ישמשו אותי לחורף (השימוש בנעליים יהיה יום יומי) וצריכות להיות אטומות למים ושיהיו חמות (שלא יקפאו לי הרגליים מהרוח למרות שהרגל יבשה. הנעל צריכה להיות חזקה מאוד בגלל שאני לא בדיוק מרחם על נעליים (קופץ הרבה, בעיטות (אבל לא כדורגל או משהו) ושיחזיקו לי לכמה שנים (אני מקווה). תקציב אממ בוא נגיד שאם ה מחו"ל אני לא ממש מוגבל אבל אני גם לא יוצי אלף שקל על נעל מחו"ל, בארץ אני מוכן להשקיע עד ה900 שקל. עכשיו הבנתי שבין הנעליים הנבחרות יש את הגרסה החדשה של ה Asolo HIghland http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/354.h…

9. אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M

11. http://www.fastup.co.il/images/48375237.jpg http://www.fastup.co.il/images/36661644.jpg אני מנתניה אבל אם אין לכם רכב ואתם מעוניינים לאמץ אותו- אין לי בעיה ליסוע עד אליכם.. מידע נוסף עליו: כלבלב (גור) ממש חמוד שמצאנו בגשם.. הוא מאוד אנרגטי וטוב עם אנשים- כמו כן הוא גם טוב עם כלבים (יש לנו כלב והם מסתדרים). נורא נורא נורא חמוד.. יותר מכפי שהוא נראה בתמונה. שאלות נוספות?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  12. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…

13. Started by arkadur,

אני מחכה ל2 חבילות שצריכות להגיע אלי מחו"ל, וזאת הפעם הראשונה שאני עובר את התהליך הזה לגבי החבילה הראשונה, יש לי את מספר החבילה שUSPS נתנה לו לגבי החבילה השניה - לא קיבלתי. אני יודע שהחבילה הראשונה כבר בישראל די הרבה זמן (משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים), אומנם היו חגים וכל זה אבל אני לא אמור לקבל מכתב מהסניף שלי? אני צריך לשלם מע"מ? מכס? איך כל זה עובד.. ניסיתי את המודיעין של הדואר (אחרי 10 דקות של המתנה הם ענו לי ), הפנו אותי למספר אחר, שם, הצלחתי לתפוס אותם רק למחרת היום הם טענו, שאם יש לחבילה מספר, הם יוכלו לאתר אותה (לצערי , הייתי בבסיס , והמספר לא היה עלי) אז, מה יהיה לגבי החבילה השניה? אני אקבל מכתב כלשהוא בקרוב? או שאני צריך לצאת למסע בעקבות החבילות שלי? …

• 17 תגובות
    • 7.5k צפיות
  14. לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by YOAV28,

שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב

17. אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן

18. Started by ychig,

"מפריע לי עם גולות פושטות" "את ערבי עם שפם" יש עוד סרטים.. רשום שזה מ2006 אז אל תתעצבנו עלי אם ראיתם את זה

19. למרות שבדקתי זאת חבר שלי מתווכח איתי והנציג ממשרד התחבורה אמר לו שאי אפשר להסיע 5 ורק בעלי רישיון מעל גיל 21 יכולים להסיע 5, למרות שאני בדקתי זאת עם עורך דין שאמר שברגע שנגמר הנהג חדש ואפילו שמתחת לגיל 21 אז אפשר להסיע חמישה, אז מה נכון?

• 16 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=RwPvt96wt2w&feature=channel :lol: :lol: LOLOLOLZ

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by barzanger,

אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by alexbmw,

http://www.tomshardware.com/reviews/system-builder-marathon,2052.html עלק מחשב בינוני אני בעצמי בכיף לא הייתי מיתנגד לאחד כזה .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by yadaaa,

למישהו יש Inside Information? פעם הם היו נחמדים וזולים, לפחות כמו המתחרים. פתאם כל המחירים שלהם קפצו בטירוף - כ-15% יותר מבעלי אתרים אחרים ברשת. מי? למה? מדוע? הכיצד?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by 125,

יש לי בבית שירותים וליד מקלחת אם אני שובר את הקיר בינהם אז יש חדר דיי גדול ככה שאפשר לבנות ג'קוזי. רציתי לדעת כמה כל העניין הזה עולה? בניית ג'קוזי בתוך הבית וכו'. נ.ב אם אתם מכירים אתרים שמתמחים בדברים האלה אז תפרסמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים