עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shaypoi1,

הכוונה שלא מעיר באמצעות קול אני רוצה להתעורר בשעה שונה מהבת זוג וזה מפריע.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שחקתי ב COUNTER STRIKE ואז פתאום התחלתי לראות מטושטש בעין השמלאית שלי .. זה מהמחשב או שמה ??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zurkin1232,

למי שקנה שם - איך היתה חווית הקניה ב-SkyPC? שמעתי עליהם ביקורות מעורבות. איך הם בהרכבת מחשב? האם הם מרכיבים בצורה מקצועית? האם הם נותנים את כל הקופסאות המקוריות והדברים שמגיעים עם הבאנדלים של המוצרים? הכי חשוב - איך השירות שלהם אחרי הקניה? איך התייחסו אליכם כשרציתם לממש אחריות? אשמח לקבל חוות דעת כנות ומפורטות. אני שוקל לקנות שם מחשב לא זול וחשוב לי לדעת שאני קונה ממקום אמין. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שאלה שתמיד הטרידה אותי - כמה אני משלם עבור שיחות "1-800" מהפלאפון, אם בכלל... האם אני משלם רק על זמן אוויר? האם אני משלם בכלל? איך זה עובד בחבילות "חיילים וסטודנטים", בהן משלמים מחיר אחיד לכל החברות, כולל בזק?...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

http://www.kotaku.com/gaming/tekken/tekken-with-actual-humans-178609.php לא רע בכלל!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קורה לי כמעט בכל האתרים.... לא רק בHWZONE

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by PTTM,

עכשיו סיימתי לראות את זה, פשוט מדהים! תמיד ידעתי שהם קצת מטורפים, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה... http://www.youtube.com/watch?v=OlmCzaj759Q

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by masterb,

מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by bykeking,

טוב אז ככה, הגיע החופש המבורך והגיע הזמן לשינוי רציני בחדר שלי. אני רוצה לעשות כמה שיותר DIY כאלה בשביל לחסוך כסף ( ) אחרי שאני יחליט לאן כל דבר הולך אני יוסיף איזה LCD חמוד או משהו... אני אשמח לתמונות של חדרים מגניבים... (עברתי על כל הת'רד של החדרים ולא ממצאתי איזה משהו שאני ממש ממש מתלהב ממנו ) תמונות בהמשך... תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לא מוצא בגוגל ובשאר אתרי חיפוש.ויש להם אתר. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by N N C,

לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DarkRise,

אז ככה, בעוד כשלוש חודשים אני טס להודו לחופשה קצרה השאלה שלי היא האם צריך איזשהו אישור מיוחד מהצבא? כי אני מתגייס בעוד כ8 חודשים רציתי לדעת גם אם יש סיכוי שלא יתנו לי לטוס לחופשה? אם צריך אישור לאן אני פונה? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי כך נטען בכותרת של אחד האתרים ( בארץ ). תובנותיכם בעניין ? ( לא לגלוש לפוליטיקות, בבקשה )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by 104952,

http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=1 כנסו! ( יש הפתעה בסוף!)

19. Started by 104952,

אני חייב לדעת אם יש פה קהל מסוים שאוהב את הלהקה....כיוון שישנם תהליכים של התארגנות לקראת הבאת הלהקה לארץ בפורום מיוז בתפוז... מי שאוהב שיכתוב . הנה פורום מיוז הישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=861 והנה דף שמסביר את הצעדים להבאתם לארץ- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=861&msgid=93099802

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by pure perfection,

חברה מתכוונת לשווק סוג חדש של צמיגים רדיאליים .מבדיקות החברה התברר שממוצע אורך החיים של צמיגים אלו הוא 38,000 ק"מ עם סטיית תקן 3,000 ק"מ. בהנחה שאורך חיי הצמיג מתפלג נורמלית ובדיקות החברה נכונות מצא : א. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד יותר מ - 38,000 ק"מ ? ב. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד לכל היותר 38,000 ק"מ? ג. החברה יצאה במסע פרסום והודיעה שתפצה בצמיג חדש , כל בעל מכונית שהצמיג שנקנה החזיק מחמד פחות מ - X ק"מ . החברה קבעה את הערך של X כך שלא תצטרך לפצוץ יותר מאשר 10% מרוכשי הצמיגים . מהו הערך X שנקבע ? ד. הסבר , אין צורך לחשב מחדש , גיצד ולאיזה כיוון ( אם בכלל ) היו משתנות תשובותיך לסעיפים א,ב ו ג לו סטיית התקן היתה 5,000 ק"מ? מישהו משועמם …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by someone,

כמה המלצות שלי: תיסלם- רדיו חזק מוניקה סקס- מכה אפורה היהודים- גניבה חמי רודנר- גאולה משינה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו (וכל דבר אחר שלהם...) גידי גוב- עניין של זמן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gshhar,

קבלו איזה בומבה קיבל הבחור.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by stone cold,

:lol:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים