עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nicirnTAL,

הייתי אומר מצחיק ;D http://www.whitehouse.net/index2 הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/ironed02/ws2%2EJPG

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Yotam Holtzman,

אני גיטריסט מתחיל אבל אני די יודע לנגן ואני רוצה לקנות את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי (יש לי כבר אקוסטית) אבל יש כלכך הרבה דגמים ואני לא כלכך מבין בזה אני מחפש צליל כבד אבל חלק טיפה כמו של david gilmour. ממה שהבנתי עד עכשיו אני צריך לקנות גיטרה של fender, אבל אני אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין בזה. תודה לכל מי שעוזר!

3. שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היו לי פעם במועדפים כמה אתרים ישראלים שדיווחו יומית על כל תאונת דרכים, תאונת עבודה, מכות, דקירות וכל פיפס קטן בסגנון, דברים שהרבה מהם בכלל לא הופיעו באתרים כמו ynet וכו', כנראה מחוסר עניין ורייטינג. מישהו מכיר אתרים כאלה? לא מצליח לעשות חיפוש נכון בגוגל, מגיע רק לשטויות...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה לקנות אטמי אוזניים גדולות ... משהו מכיר איפה ניתן לקנות ומה כדי? ואם האלקטרוניות באמת שוות ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bumpd,

we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. איזה מכללות למדעי/הנדסת המחשב יש בארץ שהן ידועות בכל העולם, כלומר יכירו בתואר של המכללה גם בחול? האם יש מכללות שלא דורשות פסיכומטרי ועדיין נחשבות לאיכותיות? אוניברסיטאות אני מאמין שאין כאלה...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קודם כל איך המעבד הזה מבחינת ביצועים ? 1.6ghz 1mb ודבר שני יש לי אפשרות לקנות אותו " משומש " ב 150 שקל שווה את המחיר ? או שעדיף 5200 , 5300 ומעלה ? עריכה : יש גם 5200 ב 200 שקל משומש , באתר של KSP יש E5400 ב 300 ש"ח השאלה אם בשביל אינטרנט בעיקר צריך משהו כזה ? אני משתמש עם הרבה דפדפנים פתוחים ברקע

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני צריך רכב לערב אחד(מקסימום יום אחד), אבל לפי מה שהבנתי הרבה מהחברות הגדולות לא מוכנות להשכיר רכב למישהו בגילי (20) . אני כבר לא נהג חדש ועברו יותר משנתיים מאז הוצאתי את הרישיון. האם מישהו יכול להמליץ על חברה שתסכים להשכיר רכב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by J0HNiE,

קנינו מראה חדשה ותראו מה היא עושה :lol: אם זה דפוק וזה ספאם אז מצטער פשוט חשבתי שזה יהיה מגניב לכמה אנשים פה או שאולי אני פשוט שרוט זה על השטח איכסון של הספקית שלי :D:D: http://www.iserv.net/~ashdod/ לינק ישיר http://www.iserv.net/~ashdod/WTF.MOV אם הסיומת לא תעבוד לכם תגידו לי ואני ישנה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by masterb,

The Famous Fat Boy http://www.nei.ch/gallery/famousfatboy?page=1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by composite,

אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. למי שלא מכיר, מדובר בסרט המבוסס על הנובלה הגרפית של פרנק מילר (שכתב גם את "SIN CITY" והשתתף בבימוי הסרט) באותו שם, המתאר את קרב תרמופילאי המפורסם. בהחלט שווה צפייה: http://www.moviewalah.com/news-gossip/what2watch4/2007/03/05/watch-300-seconds-of-300

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by aldema,

כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי חברים, יש לי בימים הקרובים יום מיון בצ׳ק פוינט למשרת תמיכה טכנית. אני מגיע מרקע אחר, לכן אני מתחיל עם משרה בסיסית ואתקדם לאט ובטוח ליעד שהצבתי לעצמי. בכל אופן, נאמר לי שיהיה לי מבחן unseen באנגלית, מבחן מעשי, ראיון מקצועי, ראיון עם משאבי אנוש. שלחו לי חומר למידה: Networking Fundamentals OSI Model Subnetting Basic Routing Basic Linux VMware כאמור, אני לא מגיע מהתחום וחלק מהדברים חדשים לי. בקורות החיים שלי רשום בדיוק מאיזה רקע אני מגיע, אז אני מאמין שהם קראו את זה ובכל זאת החליטו לזמן אותי ליום מיונים. מישהו כאן היה ביום מיונים כזה בצ׳ק פוינט או יודע מה עושים שם פחות או יותר? אני רוצה להגיע הכי מוכן שאני יכול. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by iem,

בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות, האם יש אפשרות לעבוד בתמיכה טכנית(של ספקית אינטרנט למשל), בזמן תקופת לימודים תיכוניים? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים