עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.hometheater.co.il אני לא מצליח לגשת לאתר למרות שדרך פרוקסי הוא עולה, לעוד מישהו יש בעיות לגלוש אליו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היום התחלתי פרויקט שבו תיכננתי למחוק תמונות וכתבות שאני לא רוצה שיופיעו עליי בחיפוש בגוגל (גיליתי שממש מעצבן שכל מי שרושם את השם שלי יכול לחדור לפרטים אישיים שלי) , פניתי כבר לשני אתרים והם מטפלים בזה, אבל הבעיה שלי היא שהיה לי חשבון של גוגל+ שהעלתי אליו תמונות לגיבוי אך אחת התמונות מופיעה בגוגל אחרי שמחפשים את השם שלי, מחקתי את כל התמונות מהחשבון בגוגל + ועדיין התמונה מופיעה. דבר נוסף היה לי חשבון ברשת חברתית מסויימת שאותו ניתקתי כדי שכל התוכן ימחק אבל עדיין גוגל מקשר אותי לדפים שבהם מופיעות תגובות שלי אך כשאני מנסה להיכנס לפרופיל שלי זה מראה שהחשבון מנותק. מה אני יכול לעשות עם זה? תודה

3. השאלה בכותרת D: וכן, משעמם לי. תודה לעונים אם יהיו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קורה לי כמעט בכל האתרים.... לא רק בHWZONE

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 00000,

דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

hmm... topic says it.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Check_Point,

אני מזמין כמה חברים לראות סרט בדיוידי. מישהו מוכן להמליץ לי על סרטים, עדיפות לסרטים חדשים. אני אישית נוטה לכיוון מתח אימה. חשבתי על שחר המתים / אפקט הפרפר. (את שניהם אגב ראיתי) יש איזשהו המלצה אחרת ? לא איכפת לי אם הסרט מלפני 20 שנה, העיקר שיהיה יפה. לא מיסטיק ריוור, לא פסיכו, לא מגרש השדים (ראיתי את שלושתם ואני לא חושב שהם יתאימו)

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם! לא יודע מה הרעיון של הת'רד ולאן הוא מתפתח אבל שיהיה. בואו ואני אתאר לכם סיטואציה: דפיקות בדלת, השכן מגיע. מבקש שאני יסדר לו התקנה של ווינדוס 98. הוא לא ממש מבין בזה. טוב, אני עולה, מחפשים את הדיסקים של ההתקנה, מחפשים, בודקים. טוב, הגענו לדוס, הפעלנו את הדיסקט הפעלה מA הכל הולך יפה. אני מנסה להבין מה ההתקנה המשונה הזאת רוצה ממני. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הדיסק וההתקנה טענה שיש משהו שלא עובד בסדר בהארד דיסק. לא רק, שהיא גם כתבה שבד"כ כונן הCD יהפך לE מD, ולא ישאר D כמו שקרה לי. טוב אני עדיין ממשיך לנסות להתקין, נכנס לכל קובץ Help אפשרי, ומנסה להגדיר דברים בכל מני דרכים. בסופו של דבר הגעתי לחלק הבלתי נמנע, פתיחת המחשב! ריח של פלסטיק חדש וברגים משומנים הגיע ל…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by coolmeen,

אהלן, אני בכיתה י' והצבא קרוב מתמיד, אז יש כמה שאלות אם אתם יכולים לענות. אם אין לי מחלה כלשהי או בעיות ראיה או אין בעיות אסטמה, אז זה אומר שאני אקבל פרופיל 97? ואם אני מקבל פרופיל 97 ,זה אומר שאני חייב ללכת לקרבי, גולני גבעתי כל אלו? אני לא ממש מבין בזה אז תודה על התשובות : :

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by noambaum,

אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Vodkaboy,

חחחחח, בטח חשבתם שזה שביתה של הביה"ס אז טעות!! אבל עדיין אני מבקש שתקראו עד הסוף. אז ככה בימים אילו מתקיימת שביתה במועצות ובגלל זה יש שביתה בחלק מביה"ס. תוצאה נוספת של השביתה היא כיבוי האורות ברחובות הערים דבר ששיגע אותי אז אני מבקש מכם לחתום על עצומה שאני הכנתי ולעזור לי לנסות (אם אני אקבל גיבוי מארגון זכויות האזרח) לשנות את המצב. כל מה שאני מבקש מכם לחתום, לא חייב שם מלא (אבל עדיף אמיתי כדי שזה יהיה קביל בבית משפט ( למקרה ואני אצליח להעביר את המסר)) ודבר נוסף שאנני מבקש זה להפיץ את המכתב הזה. אז הנה הקישור לעצומה: http://www.petitiononline.com/Shvita/petition.html

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nahum2,

אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה? השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46. כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shishos,

אהלן, מישהו פה מוכר במקרה כרטיסים להופעה של Faith No More? תודה... כבר הסתדרתי... נשארו עוד כרטיסים בהדרן...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by solo53,

מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני יודע שזה לא המקום אבל אני חייב לדעת במקומות אחרים לא ענו לי אולי כאן [glow=red,2,300]מי שיודע מי זאת מליון אני מביא לו[/glow] [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני עובד בימים א-ה 12 שעות ולפי החוק אני מקבל על 8 שעות עבודה ראשונות 20 ש"ח, שעתיים נוספות זה 25 ש"ח, וכל שעה נוספת מעל כל ה 10 שעות אני מקבל 30 ש"ח לשעה... לשאלה העיקרית, ביום שישי אני עובד שמונה שעות ומקבל עשרים שקל לשעה אבל אמרו לי שאני אמור לקבל יותר, אז מה ניראה לכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by UBS,

שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כול…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DAVIDD,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233): שירים ישראליים איה כורם - קיץ איה כורם - שיר אהבה פשוט אייל גולן - אוהב אותך לנצח אייל גולן - בלעדייך אייל גולן - יפה שלי אייל גולן - צאי אל החלון אפרת גוש - בלי לומר מילה אפרת גוש - כמו שזה היה אפרת גוש - לראות את האור גבי שושן - אני פשוט אוהב אותך דניאל סלומון - הייתכן החלונות הגבוהים - התשמע קולי הישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת הראל מויאל - את באה אליי זוהר ארגוב - הפרח בגני זוהר ארגוב - מה לך ילדה חובבות ציון - רוצה בנים חובבי ציון - רוצה בנות חיים משה - נשבע חיים משה - תן לזמן ללכת יהודה לוי - רציתי ירדנה ארזי - עוד נגיע ליאור נרקיס - אוהב אותך מיכל אמדורסקי - חייל שלי מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מעיין רודיך - מסיב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב: היום, כאשר נסעתי בקו 3 של המטרונית מתחנת חלוצי התעשייה לתחנת מח"ל/סולד בקריית חיים, הייתי צריך למהר לתחנה כי האוטובוס היה קרוב. תיקפתי את הרב קו שלי בעמדת התיקוף המהיר, אך שום אור לא נדלק בה, והמסך שלה היה שחור לגמרי, כך שעליתי למעשה מבלי לתקף. בתוך האוטובוס הכריזה לא עבדה ועל המסכים הופיעה כתובת האינטרנט של דן בצפון במקום התחנה הבאה. התקשרתי למוקד 2450* כדי לדווח על הדברים ולאחר שלחצתי על 4 לפניות הציבור, במקום להמתין לנציג שירות, שמעתי הודעה מוקלטת בסגנון "אנו מודים לכם על פנייתכם, נא לשלוח פקס למספר 04-6250736 ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם", והקו נותק מיד לאחר מכן. לאחר התקשרות חוזרת ולחיצה על 3 לדיווח על תקלות במכשירי הכרטוס, שמעתי רק צפצופי המתנה ואף אחד ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים