כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קודם כל התפרסתה הכתבה הזו ב WALLA http://news.walla.co.il/?w=/0/1000483 השאלה שלי היא כזו: מי שעובר טסט בזמן הזה של החוק הישן, האם החוק היה תקף עליו לכל הזמן או של החוק "החדש" אותו רוצים לחדש בעוד חודש היה תקף על כולם? אפילו שמשיהו עבר טסט בזמן של החוק ה"ישן"?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי הגיע הזמן שהפורום יזהה אותו כמשהו חוץ מWindows NT? <--- לראיה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות אדם נושם בממוצע 23,000 פעמים ביום לבו של אדם פועם בממוצע 101,000 פעמים ביום. במשך חייו הלב יפעום 3 מיליארד פעמים וישאוב 400 מליון ליטרים של דם במהלך החיים שותה אדם בממוצע 75,000 ליטרים של מים גברים מאבדים בממוצע 40 שערות ביום. נשים מאבדות 70 שערות הציפורניים בידיים גודלות כמעט פי 4 יותר מהר מאשר הציפורניים ברגליים כ-13% מהאנשים בעולם הם שמאליים העיניים של האדם נשארות באותו גודל מאז הלידה אם תמתח את הדי.אנ.איי שלך, הוא יגיע לירח 6,000 פעמים הצלעות זזות כ-5 מיליון פעמים בשנה, כל פעם שאתה נושם עצמות הירך של האדם חזקות מבטון במהלך חייך, תשיל כ-18 ק"ג של עור. במהלך חייך, תאכל כ-30,000 ק"ג של אוכל. כמות השווה למשקלם של 6 פילים הקיבה מייצר…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני יחליף כנראה ל4 ויתן את ה3G לאישתי ואין לי מושג אם ההנרתיק יתאים לשניהם אבל בכל זאת , אני מחפש בEBAY ויש אלפי אם לא מאות אלפי אפשרויות והרוב נראה כמו זבל. איזה כיסוי של איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה על חנויות לשולחנות מחשב איכותיים ברושלים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אתמול בשעות הלילה הזמנתי WII דרך EBAY ,המוכר [לצערי] היה ישראלי וכנראה גם רמאי,מאחר והיום קמתי בבוקר וכול המכירות שלו שהתחילו אתמול [PS3/XBOX/WII] נמחקו,ואת הWII כבר 12 אנשים קנו מאתמול בערב [המכירה עמדה כמה שעות], אני יודע שזה היה טיפשי מצידי להשקיע סכום של 150 דולר על מוכר בלי עבר במכירות וכו',הוא גם לא עונה לי להודעות,האם עדיף לעשות עכשיו משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחברים וטרקטורון אחד. אתם מוזמנים לצפות: http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/fukk.avi http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/traker.avi
-
איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע כמה זה BEST כי יש מצחיק יותר ויש מצחיק פחות, אבל בכל מקרה, תהנו. תוספות יתקבלו בצחוקים וזיקוקים. http://www.collegehumor.com/video:1927354
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה שהתפרסמה לפני כמה זמן בטכנו על התמכרות למחשב חשבו להקים קבוצת תמיכה למכורים למחשבים. אז החלטתי לפתוח ת'רד כקבוצת תמיכה. אוקי, אז יאללה להתחיל לשפוך... עריכה: אני ראשון: שלום קוראים לי מ ואני מכור לקאונטר סטרייק, אני כל היום בוהה במסך ויורה באנשים. ואני סתם מוריד ומתקין תוכנות שאני ממש לא צריך רק בשביל איך שאומרים: Feed The Addiction :| הצילו!!!! אני... לא... יכול... להתנגד!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233): שירים ישראליים איה כורם - קיץ איה כורם - שיר אהבה פשוט אייל גולן - אוהב אותך לנצח אייל גולן - בלעדייך אייל גולן - יפה שלי אייל גולן - צאי אל החלון אפרת גוש - בלי לומר מילה אפרת גוש - כמו שזה היה אפרת גוש - לראות את האור גבי שושן - אני פשוט אוהב אותך דניאל סלומון - הייתכן החלונות הגבוהים - התשמע קולי הישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת הראל מויאל - את באה אליי זוהר ארגוב - הפרח בגני זוהר ארגוב - מה לך ילדה חובבות ציון - רוצה בנים חובבי ציון - רוצה בנות חיים משה - נשבע חיים משה - תן לזמן ללכת יהודה לוי - רציתי ירדנה ארזי - עוד נגיע ליאור נרקיס - אוהב אותך מיכל אמדורסקי - חייל שלי מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מעיין רודיך - מסיב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מישהו כזה שירשום פה.. תודה מתן..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שסגרו את stage6 עוד לא מצאתי אתר עם אותה איכות וידיאו, אז רציתי לדעת אם מישהו נתקל באחד או באיזה פתרון אחר. אתם יכולים גם להמליץ על עוד אתרי streaming מרחבי הרשת. ולמרות שאני בטוח שכולם מכירים, הנה כמה מהגדולים: YouTube Veoh MetaCafe תוסיפו עוד משלכם.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מעין משחק כזה חכם , המשחקים המעצבנים האלה שלוקח הרבה זמן לסיים אותם (חלק בכלל לא מסיימים ) אבל אתה לא יכול לעזוב אותו, ממכר רצח. ההוראות פשוטות נמצאות בתוך הקובץ המצורף - תהנו. ותגיבו על הצלחות בהצלחה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוח "יצירתי" יש לבחור. עוד כמה בסגנון: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1924421&r=1
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה, נא לא לזלזל. בסך הכל העליתי על הכתב את מה שבליבי, פשוט רציתי לשמוע ביקורת מאנשים... There he was, once more gazing at the setting sun dive into the horizon. His troubled mind could not rest; the thoughts in his head were mixed with emotions. Ones that were bound to his Angel, her addictive[, drug-like] smile, which he loved and hated so much, the one that gave him the reason to keep marching on, but at the same time, gave him uncertainty that constantly tortured him... He then returned to his house, but not home which he considered as her hugging arms and her warm presence that could melt down any iceberg in the world. He lied down in his bed, cradling like a li…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי משקפים. בתופס הרפואי שצריך למלא ליום סיירות הרופאה מילא לי תחת סעיף 4: "מחלות עיניים עיוורון לילה, טיפול בלייזר" V יענו שיש - כן קיים. האם זה בעיה? יש לי תחושה שהיא עשתה טעות, למרות שזה נשמע מוזר אבל אני רק רוצה להיות בטוח ולא לבוא לשם ובסוף יגידו לי לחזור. אני יודע שלמספר שלי אין בעיה לעבור יום סיירות. מישהו שיש לו משקפיים יודע אם גם לו סימנו ככה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-