עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

מה אומר ה BILI בבדיקות דם והאם 1.56 זה טוב?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by moskitos,

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iem,

שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב, מצטער אם זה לא קשור לפה אבל הייתי חייב לשתף ולבקש עזרה. הכל התחיל לפני 4 חודשים, רכשתי מחשב מחנות מומלצת והכל סבבה... מפרט בצד. אני בא להפעיל איזה משחק.. אני רואה ריצודים מטורפים במשחק, נגיד אני זז עם השחקן אז נגיד אני מסתכל על איזה בית רואים את הבית ממש זז... לדוגמא בFS2004,FSX יש ריצודים, ארטיפקטים וזה מגעיל אי אפשר לשחק ככה ומה שגרוע זה הורס את העיניים.. ואל תחשבו שזה רק במשחקים האלה, ניסיתי לשחק בכל המשחקים החדשים וברובם הגדול יש ריצודים וארטיפקטים! עכשיו אני הלכתי לחנות אולי 7 פעמים, 3 פעמים הלכתי אליהם אמרתי תבדקו במעבדה, ולא, המוכר התעקש ואמר אין בעית חומרה, כמה פעמים שהלכתי אליו הוא עידכן לי דרייברים וזה ממש לא עזר. הלכתי אליו בפעם הרביעית, החלפנו כרטיסים ו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Oranili,

סתם מסקרן אותי...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by mj23,

היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום לכולם, במידה ואני סובל מ-ADD ולעולם לא הלכתי לאבחונים כלשהם בנושא זה באזרחי וכעת אני חייל בצה"ל, למי עלי לפנות בנוגע לכך בצבא? קב"ן? נוירולוג? מי רשאי להפנות אותי לאבחון, ובמידת הצורך לטיפול? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by dids22,

יש לנו ברכב תיבת הילוכים אוטומטית ותהיתי מה השימוש של המצבים שנקראים 2 ו 1 ? (נמצאים מתחת להילוך האוטומטי) 1= הילוך ראשון 2 =הילוך שני :s05: מה זה נותן בעצם? להגביל את המהירות?לחסוך בברקסים? תודה

• 32 תגובות
    • 8.2k צפיות
  12. Started by aviram20,

אני רוצה לשים תתמונה הזאת http://img401.imageshack.us/my.php?image=rx165ga2e3boxzq5.jpg ואני עושה יש לי תמונה משלי שם את זה עושה שנה פרופיל ואני לא רואה אותהה למה זה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by theone89,

לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

איזה חמור מנסה לרסק אותו

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by RTTW,

צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by imac,

הזמנתי DVD מאתר בחו"ל, האם אני יצתרך לשלם תשלום מסויים על DVD?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by אביהרץ,

שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. משום מה האינטרנט זז ממש לאט.. בדיקת מהירות מראה שאני מוריד בסביבות ה300 ק"ב למרות שאני צריך להוריד על 500-600 (חבילה של 5 מגה). עוד מישהו נתקל בבעיות עם בזק?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. אני מת לראות את האח הגדול של רוסיה..

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Iv0ry,

למה לוקחלכם שנה להגיב לכל נושא?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

בעיה בשרת של HWZONE לנעול בבקשה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים