כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזי…
-
- 61 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על עתודה בכלל, ותוכנית פסגות בפרט? יש פה מישהו שעשה עתודה? אני יודע שבד"כ עתודאים מוצבים אחרי הלימודים בתפקידים הכי משעממים בארץ.. למישהו יש נסיון עם פסגות? איזה תפקידים הם מקבלים בד"כ אחרי הלימודים? ומה עם עתודאים לפיסיקה? או מתמטיקה? ומה לגבי התנאים בזמן הלמודים? כמה זה מפריע ללמוד עם אנשים שגדולים ממך בלא מעט שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה שתמיד הטרידה אותי היא האם ספק הכח של המיקרו דומה לזה שיש במחשב וכמה וואטים (בערך) הוא צריך? האם הוא "ג'נרי" או ספק "אמיתי"? האם הוא פועל כמו ספק של מחשב? אשמח לאנשים רציניים שיענו לי ולא יספימו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא קידום אתרים, בעיקר בגוגל! 1) האם התהליך לוקח זמן? אני הבנתי שכן, ושהאתר עולה בדירוג במנועי החיפוש לאט לאט. 2) האם קידום האתר הוא לדומיין, או לתוכן האתר? כלומר, אם יש לי דומיין ואני מפרסם בו משהו, ובעתיד אני רוצה לפרסם משהו אחר, האם שיחפשו בגוגל את הנושא החדש, הוא ישר יגיע לדפים הראשונים המנוע החיפוש? 3) האם יש למישהו להפנות אותי למידע בנושא הזה לביצוע באופן אצמאי? 4) ולחילופין לינקים לחברות כאלה? 5) מה סביבות המחירים, ובכלל איך מתבצע התמחור לשירות הזה? זהו לבנתיים! תודה רבה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום קיבלתי זימון לראיון אישי בגאמא בהתחלה חשבתי שזה רק ראיון אישי אבל מישהו אמר לי שיישאלו אותי עוד הרבה שאלות בנושא מחשבים וישאלו אותי על כל מיני מושגים בקיצור... זה נכון? אני צריך להתכונן עוד? ואם כן על מה??????
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום אני עובד בחברה כבר מספר חודשים עם התחייבות של 4 משמרות בשבוע . כל משמרת הייתה 8 שעות ומלפני חודש בערך הם העלו את המשמרות שבבוקר (אלו שיותר נוחות) ל9 שעות, בגלל שאין להם אנשים... האם מותר להם "להכריח" אותי לעבוד במשמרות האלה 9 שעות במקום 8 ? כשהעלתי את הנושא אמרו לי :"לפי החוזה מותר לנו" אז הסתכלתי החוזה והנה מה שרשום: "החברה רשאית מעת לעת ועל פי צרכיה לשנות את סוגי המשמרות, שעות ההתחלה והסיום של המשמרות, מספר המשמרות, הרכב המשמרות או את התגמול בגין המשמרות". אומנם רשום שהם יכול לשנות את שעות ההתחלה והסיום, אבל לא רשום דבר על "אורך" המשמרת, יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי או להפנות אותי למקום כלשהוא שנותנים בו ייעוץ? בתודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו למד במכללת אורט רחובות ויכול לי לספר עליה האם מישהו מכיר מכללה טובה ללמוד י"ד אלקטרוניקה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=lgbuOOr0Z60 מה דעתכם ? חסרים לנו עוד 10 SUBSRUBERS בקשה =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן - עלו אצלי מס' שאלות הקשורות למעבר לארה"ב. 1) במידה ואני רוצה לעבור לארה"ב, כשהמטרה הראשונית היא לטייל חודש/חודשיים, לאחר מכן למצוא איזה עבודה ובסופו של דבר: ללמוד שם. השאלה היא - איזה סוג ויזה אני צריך לקחת במצב כזה? והאם צריך אישור ממכללה כלשהיא שם, על מנת לקבל את הויזה? 2) במידה ואני אחליט לחכות עם הלימודים, ואני ארצה לעבוד תקופה מסויימת(כמה חודשים/שנה לא יודע עדיין) אני צריך להוציא אשרת עבודה. לכמה זמן אני אקבל אותה? מה הם התנאים הנדרשים בשביל לקבל אותה? בהמשך אני מניח שיצוצו שאלות נוספות, אבל נכון לעכשיו - אלו הן השאלות העיקריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי בחו"ל כל החומרה (מסכים,מחשבים...) זול יותר מבארץ, במיוחד באיזורים כמו תאילנד. האם יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהביא לארץ? כמה זה יעלה? האם יש חנויות מיוחדות לזה? זה משתלם?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-