כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ushops.co.il/ למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם או של אתר אחר? אני רוצה לקנות נגן MP3 מארצות הברית וחשבתי להוביל איתם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי. כשמתחילים לשחק ב-black & white 2, מופיע לוגו של אריה בצבע שחור, אני מחפשת את התמונה של האריה ולא מוצאת. אולי מישהו מוכן לעזור לי? תודה
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אותו כבר כמה ימים :ם אני רוצה לעשות לי גם אחד ולא מוצא את הבנאדם שעשה את זה D: אם אני מתבלבל וזה לא היה בפורום הזה אשמח אם תביאו לי דוגמאות שאתם מכירים למפרטי חתימה :>
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע שאני מקל תגובות לגבי הודעות ששלחתי זה לא מופיע לי בקוביה הצד ימין למעלה של המסך? כתוב לי כל הזמן "היי, pyosef, יש לך 0 הודעות, 0 מהן חדשות." גם לאחר שאני שולח הודעות ומקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אבד לי מעיל א' (צבא). איך אני יכול להשיג חדש? חשבתי לקנות - איך זה נקרא? ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. עריכת וידאו (Post production, תוכנות מתקדמות פיצ'רים מתקדמים וכו') 2. מוזיקה (אם זה הלחנה, עריכת סאונד או כל דבר אחר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. בזמן חקירה משטרתית, ללא קשר לפשע, יהיה זה נחוץ לבקר במועדון חשפנות לפחות פעם אחת. 2. בזמן שהייה בבית רדוף רוחות, נשים צריכות לחקור רעשים חשודים כשהן לובשות את תחתוניהן האינטימיים ביותר. 3. אם תרצה להתחזות לאדם גרמני לא תהיה חייב לדעת את השפה. מבטא כבד יעשה את שלו. 4. בזמן לחימה בטרוריסטים, סרקאזם ותשובות חכמולוגיות יהיו הנשק הטוב ביותר. 5. לאדם אחד שיורה בעשרים אנשים יהיה יותר מזל מאשר לעשרים אנשים היורים באדם אחד. 6. רוב המחשבים הנישאים חזקים מספיק בשביל לעקוף מערכות מחשבים מתוחכמות של חייזרים עוינים. 7. אין זה משנה אם אתה נמצא בנחיתות מספרית גדולה בזמן קרב מגע, האויבים יחכו בסובלנות כדי להתקיף אותך אחד אחד. 8. כשגברים מזדקנים מושכים משום מה יותר מגברים צעירים, ותמיד …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. הכנה להריון: בהריון הראשון - הולכים באדיקות לשיעורי ההכנה ללידה. בהריון השני - לא עושים כלום כי זוכרים עוד מהראשון וממילא זה לא עבד. בהריון השלישי - מבקשים אפידורל כבר מהחודש השמיני. 2. בגדי הריון: בהריון הראשון - מקפידים על לבישת בגדי הריון למן הרגע שמגיעה הבשורה החיובית. בהריון השני - לובשים את הבגדים הרגילים כל עוד אפשר. בהריון השלישי - בגדי ההריון הם הבגדים הרגילים. 3. שמות: בהריון הראשון - סורקים בקפידה את כל ספרי השמות. בהריון השני - מישהו צריך להיקרא ע"ש דודה פרידה המנוחה, לא? בהריון השלישי - עוצמים עיניים, פותחים ספר שמות אקראי והיכן שנופלת האצבע - זה השם. 4. זמן איכות: לאחר הולדת הילד הראשון - מפנים זמן סתם להביט על יופיו (או יופייה) המשגע. לאחר הולדת הילד השנ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני וחבר שלי התווכחנו בנושא השאלה שלי היא האם קטין מתחת לגיל 18, למשל, נער בן 17 עם ת"ז ורישיון, יכול לקנות רכב ולרשום אותו על שמו? או בקיצור להיות הבעלים החוקיים של האוטו
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב ומהרגע שהוא הגיע אלי היו לי מסכים כחולים ותקיעות במשחקים ואפילו בויסטה אחרי שבוע של ניסיון להחליף את הוינדוס ב64 ו32 וכדומה נשארה הבעיה והבאתי את המחשב לחנות ואמרתי להם את הבעיה הם כמובן האשימו אותי שלא התקנתי דרייברים נכון וחרטות כאלה (ואני מעולה במחשבים). אחרי שבדקו שמו לי ויסטה מקורי שלהם וכל הדרייברים וטענו שהכל תקין. שמחתי שהתקינו וינדוס בחינם ולקחתי את המחשב אלי. אחרי ששמתי כמה משחקים שמתי לב שאין מסכים כחולים יש רק תקיעות וגם בוינדוס בעבודה רגילה. לי ממש נמאס ואמרתי להם תחזירו לי את הכסף ותקחו את המחשב אליכם זה לא הגיוני מה שהולך. הם טוענים שלא מחזירים אלא מתקנים! ושאם אני רוצה להחזיר %20 מגיעים להם כי השתמשתי במחשב! האם זה הגיוני?! אנא עזרו לי!…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בקשר לשירות בצבא,יש כאן מישהו שחושב שאם הקבא של מישהו אחר היא קבא נמוכה זה הופך אותו לבן אדם "טיפש" כביכול כי הוא לא קיבל זימונים? כאילו הצבא מחשבים את כל מי שלא מקבל זימונים לבן אדם "טיפש" שלא יוכל לתרום כלום לצבא? מה הם בעצם עושים בכך? כאילו הם מנסים את כל הטובים להוציא למשהו טוב וכל הגרועים אז יאללה הם ידחפו את כל הגרועים למשהו ממש לא טוב רק בגלל שהקבא שלהם נמוכה? יעני נותנים לכל הגאונים עם הקבא הגבוה דברים טובים,וכל אלה שיש להם קבא נמוכה יותר מקבלים דברים פשוטים כמו נהג,פקיד וכו' חוץ מזה שירות בצבא משפיע לי אחרי זה על האזרחות?זאת אומרת אם אני אבוא לכל מקום עבודה\מוסדר השכלה גבוהה ישאלו אותי איפה הייתי בצבא? המקום שהייתי בו בצבא ישפיע לי איכשהו על מה שאני אלמד באונ…
-
- 290 תגובות
- 29.4k צפיות
-
-
-
אני צריך לרשום את תופעותיו של העישון - בזה אין בעייה דבר שני אני צריך לרשום סוגי סיגריות בעברית רצוי אם תמונה - צריך עזרה וגם צריך לרשום סיגריות קלות וסיגריות בינוניות וסיגריות כבדות לפי רמת הניקוטין - צריך עזרה מישהו פה יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי ממש איפה להכניס את זה.. אז כללי נראה לי כמו מקום טוב. אם תוכלו בבקשה לפרסם פה כל אתר של תמונות רקע למחשב שאתם מכירים זה יהיה נחמד. אני מחפש לרענן את שלי ותוהה לאיזה אתרים יש את הרקעים הכי מעניינים. (ובלי רקעים של מכוניות!) תודה =]
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול במחיר של 200$ ורציתי לשאול כמה שאלות במקרה ומישהו ידע לענות לי אני אשמח... עם איזה מוצרים המכס עושים בעיות ואם זה תלוי בסכום מסויים? תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי לא הרבה יוצא לי מהידע והקישורים שיש לי במחשבים קצת תיקונים פה ושם משפחה וכאלה קצת מודינג , אבל מעבר לזה לא ממש יוצא.. לכן חשבתי להתחיל לתקן מחשבים בבתים לבוא לקחת לעשות תיקונים למחשבים מקולקלים לשדרג וכאלה .. פה בעיר יש שני חנויות מחשבים בילבד ושניהם גנבים לדוגמא: אחד מהם רצה למכור לי AGP X1650 ב480 שקל (מה שאומר שעם מחיר זול אני אוכל להצליח) מלבד כרטיסי ביקור ומחירים זולים במיוחד יש טיפים מסוימים להצלחה ולפירסום?
-
- 54 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות הזמנה מהאתר Newegg. איך אני אם הוא עושים משלוחים לארץ, איזה חברת משלוחים, וכו'. האם יש אפשרות שישלחו בכלל לארץ? האם יש אפשרות שישלחו למקום שאני אשהה בארה''ב? האם הם גובים כסף על משלוח? /אני מעוניין להזמין את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832116550 או לתוך ארה''ב\או לארץ. מה שיותר זול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש יבואן רשמי ללוחות Asus בישראל? ואם לא, תוכלו לתת לי שמות שונים של ספקים שמייבאים ישירות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין יותר מדיי מה להגיד כמה שפחות כסף להוציא אני מעדיף http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RS510 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JCcg485 לא ניגנתי אפעם לפני , אני רוצה לדעת אם אני יאהב את זה , אני רוצה לנסות אין טעם לשכנע להוציא יותר כסף אני מתכוון לקנות עם זה נרתיק וחוברת , אתם תומכים? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-