עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by danielzy,

בא לי לראות סרט מדע בדיוני טוב :> סרטים שראיתי בזמן האחרון וממש נהנתי "פרבר 13" - היה מצויין. אוהב סרטים בסגנון הזה. גם Death Race\"מירוץ קטלני" נהנתי בעיקר מהטוויסט הלא צפוי שהם עשו. בעקרון כל סרטי מדע בדיוני-פעולה :>

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אלהן, אשמח אם תמליצו לי על סרטי מדע בדיוני ופנטזיה חדשים (ולא כל כך) שכדאי לראות. תודה רבה מראש.

• 49 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by raiman1,

שלום לכולם! לאחורונה ראיתי את סדרת הסרטים "behind enemy lines" וממש אהבתי אותם(חוץ מאת השני.) יש לכם המלצות לסרטים באותו סגנון? תודה מראש

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. תנו המלצות בבקשה =]

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by avi2014,

מה אתם ממליצים...העדפה לסרטים חדשים..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אלימלך אגוז,

היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה. סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר. תודה.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by almogas,

שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by RGod,

שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by C991Now,

עריכה: אני כל פעם יוסיף חלק המסרטים שתרשמו.. היי חברה קראתי פה תדיון של הסרטים והכל וראיתי היום 3 סרטים : snatch,seven pounds,the number 23 כולם טובים 23 קצת פחות סה"כ סרטים מצויינים... אשמח לקבל המלצות לסרטים איכותיים,בין אם זה דרמה\פשע\קומדיה. הנה סתם רשימה שעולה לי כרגע.. REQUIEM FOR A DEAM!!! אפקט הפרפר 1 snatch, seven pounds ,the number 23 lock stock & 2 smoking barrels Leon Crash Fight Club Memento Eurotrip roadtrip קצת פחות..נכניס בכל מקרה Click phone booth יום אימונים מסוכן Resident Evil 1,2,3! זה הסרטים שעולים לי בראש כרגע..יש עוד הרבה סרטים מצויינים שלא אמרתי... אשמח אם תרשמו פה סרטים כאלה,ובבקשה בלי לרדת באיכות :-X שלא תהיה פה "מת לצעוק" "פגוש את הספרטנים" …

• 65 תגובות
    • 10.6k צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, אבקש מכם להמליץ לי על סרטים משלוש השנים האחרונות, בדגש על כמה שיותר חדשים מסוג קומדיה, דרמת מלחמה, אימה ומתח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NuNaTaK,

נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  12. אני מחפש סרטים כאלו בבדיוק אותו סגנון , מצחיק דפוק כזה... אז המלצות למי שיש בבקשה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Alex89,

אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Holography,

וכזה שאפשר לקנות בחנות המוזיקה הקרובה לביתך, להקות שכוחות אל שאי אפשר להשיג בשום מקום זה לא להיט. רב תודות

16. Started by ariel-ro,

שלום לכם! פתחתי כבר נושא פה על זה. אבל חזרתי לעוד התייעצות(מה לעשות, טיול ראשון בארה"ב ) אני יהיה 4 ימים באורלנדו(קצת, הרבה, זה מה יש) לאיזה פארקים כדאי ללכת? חשבתי ללכת לשני פארקים של דיסני(מתוך 4) פארק אחד של יוניברסל(מתוך 2) ועוד יום לקנדי ספייס סנטר.(ידוע שזה לא יום שלם ליהיות שם, אז זה יהיה ביום של ההגעה) כמה שאלות: 1. לאיזה פארקים כדאי ללכת בדיסני?(חשבתי על האפקוט והMGM מה דעתכם?) 2. לאיזה פארקים כדאי ללכת ביוניברסל? 3. האם שווה ללכת לקנדי ספייס סנטר?(אני אוהב את כל הנושא של החלל וכד') ומה יש לראות שם? תודה, אריאל

• 33 תגובות
    • 8.1k צפיות
  17. Started by David_Beckham,

חברה לא בא לי טוב רק כשאני חושב על מילואים אני שנה וחצי בצבא משמש כנהג יחידה פרופיל 97 אין לי בעיות גופניות אני רץ מתמיד להישאר בכושר בקיצור אני צריך להוריד פרופיל או שיש למישהו רעיונות אחרים להוציא פטור ממילואים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני רוצה אם אפשר, לקבל שמות של טראקים/להקות בסגנון צ'ילאאוט/אמביאנט רגוע, לא יותר מדי פרוגרסיב, וגם לא יותר מידי מרדים. מוזיקה שאפשר לשבת על הכסא מנהלים, לשים את הרגלים על השולחן, להשען לאחור, לעצום את העיניים ולהנות. תודה, איתי.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Mr.positive,

שלום רציתי לדעת איזה קורס פסיכומטרי הכי מומלץ באזור המרכז ולפי איזה פרמטרים לבחור את הקורס ?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  21. כמו בכותר, אני מחפש המלצות לראפ. כעיקרון הכל הולך, חשוב קצב טוב. אם יש כינורות ו\או פסנתר זה מעולה גם. דוג': Fort Minor - Remember The Name תודה!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום לכולם אשמח לקבל לינקים לשידורי טלויזיה באינטרנט הכוללים גם ערוצים ישראליים כדוגמת האתר הבא : http://tv.coolsite.co.il/radio.php?radio=16 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by The Dom,

אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.