כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש ספר טוב בסגנון מודרני, לא משהו מדע בדיוני וכל מיני דברים מוזרים מעניין אותי ספרים בנושאי אקטואליה כאלה כמו התפתחות סין למעצמה , המלחמה הקרה. נושאים מדיניים,מלחמות וכדומה.. וחוץ מזה אפשר גם ספרים טובים על סיפורי בילוש,כמו סיפורים על המוסד על סוכנים מרגלים וכו'... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוון אז אני מקווה שתבינו... תודה!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני בשבוע הבא הולך לצו ראשון ויש לי שאלה לגבי המבחנים הפסיכוטכניים שבעצם מהווים אחוז נכבד בקב"א. השאלה שלי היא איזה בדיוק מבחנים עושים שם? איזה תרגילים? והאם יש צורך להיערך לזה? הבנתי שחלק מהמבחנים שם הם תרגילים בנושא אנלוגיה מילולית ואנלוגיה צורנית, איפה אני יכול לתרגל את הנושאים האלה? כדי שאני יבוא ערוך ומוכן לתרגילים. תודה רבה ולילה טוב
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי לראות את הדרט בערוץ הסרטים פשוט נורא אני לא מצליח לכתוב כלום מחר אני אמשיך את הדיון מה אתם חושבים על הסרט?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
באחד הת'ראדים שראיתי כאן, מישהו מדבר על הורדה עצמאית של צלצולי MIDI ע"י הכנסה של כתובת האינטרנט שלהם לפלאפון, למשל: http://phone.com/myring.midi כמה שניסיתי, לא הצלחתי להכניס כתובת מסוימת לפלאפון. אני מצליח להכנס רק ללינקים של "הפורטל הסלולרי". המכשיר שלי הוא Samsung 540. מישהו יודע אם אפשר להכנס איתו לאתרים לפי כתובת? (ואם כן, אז איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תרמוס חנקן נוזלי בבית אם יש אנשים שמעוניינים במשהו כזה שייצרו איתי קשר כאן או בפרטי . לא פרסמתי את זה ב TRADE ZONE כי לא מצאתי שם מקום לפרסם את זה וזה לא מספיק בולט לעין ,אז אם יש מקום אחר שזה אמור להיות מפורסם אז אם יוכלו להעביר את זה אני אודה מראש . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?..????
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה פצצה קיבלו אותי לאוניברסיטה לעשות 5 יחידות במשפטים! לאלה ששואלים אז אני בן 15. אני רוצה קצת טיפים ודברים שיעזרו לי... אני פעם בשבוע [יום שני] יושב 3 שעות ורק מקשיב. אחי היה בזה ועכשיו הוא לומד משפטים באוניברסיטה [בן 21 ] אבל אני רוצה עוד כמה טיפים כי יכול להיות שיש עוד דברים שכדאי לעשות... כדאי לי לקחת מחשב נייד לשם? לקנות טייפ דיגיטאלי בשביל להקליט? [אחי השתמש בזה אבל הוא אמר שזה סתם...] תודה מראש נשמות יאללה איזה יום שמח...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה אצל כולם אבל בעבר כשהכנסת מונח לחיפוש ניתן היה לסנן את התוצאות דרך תפריט של "כלי חיפוש" ותפריט של "עוד". האפשרויות שתפריט "עוד" העניק היו סינון לפי סוגי האתרים (בלוגים, פורומים, ספרים, מאמרים וסוגים אחרים)... לפני מספר ימים ערכתי חיפוש ונוכחתי לגלות כי לפתע מגוון הניפויים נעלם וכל שנשאר הוא שתי אפשרויות זעומות. WTF? גם אצלכם זה ככה? יש אפשרות להחזיר את הגלגל? תמונה מצורפת. http://i.imgur.com/iROnv4J.jpg?1
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חוקר נושאים שקשורים לגיימינג, היסטוריית התעשיה ודברים משיקים, ובאחד השיטוטים ההזויים באינטרנט נתקלתי בגרסה של Portal שרצה על מחשבון. חשבתי שזאת הזדמנות טובה לחלוק איתכם משהו משונה ומעניין, אז הנה כמה מילים על זה! בנוסף, מי שלא מכיר את הערוץ שלי, מוזמן לדפדף קצת. יש הרבה על היסטוריית הגיימינג, כולל פרקים מרתקים על האנשים שמאחורי המשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-