עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Leos Media,

הקלטות הן כבר מזמן אינן נחלתן הבלעדית של להקות או זמרות סופרן. חברות רבות זקוקות לשירותי הקלטה מקצועיים על מנת להקליט סרטוני הדרכה, פרסומות וקריינות עבור המוצרים שלהם. לאחרונה הדבר החל להיות נפוץ מאד בקרב חברות הייטק אשר זקוקות לקריינות במהלך מצגת המציגה מוצר, טכנולוגיה או פיתוח חדש. נשאלת השאלה כיצד תבחרו את אולפן ההקלטות המתאים לכם? לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש המלצות ? מי טובים ? שמעתי בארץ חוסמים פורטים כמו מטורפים. חזרתי מאירופה שבה הייתי משלם 150ש"ח למהירות 25/3 יש משהו כזה בארץ ? האמת שאין לי פשוט מושג שבקלים מי החברות הטובות. כל רעיון יתקבל בברכה! תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Alina,

אני מחפשת את השיר קמלינקה קאמלינקה, אין לי מושג פשוט איך לרשום את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by idofr,

הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. דבר ראשון: לפי מה שדובר אז היה אמור להיות מתוכנן לא רק מפגש, אלא משהו יוצר רציני, אשר כלל תחרות מודינג למחשבים וגם אולי אם יצא איזה lan party. בתגובה e-פיתה-ם אמר שכבר יש משהו בתכנון וזה אמור לצאת לפועל בפסח, יחד עם הכל כגון: מקום, ספונסרים, פרסים וכו וכו... דבר שני: לאחר שדיון זה ירד לקבר נשארנו עם ההבטחה לקיום סוג של תחרות בפסח. ועכשיו שאלתי מה קרה דבר שלישי: לא הייתי בפורומים כבר הרבה זמן, ולהגיד את האמת, זה נבע משני סיבות עיקריות, האחת: התחשק לי לחזור יותר לתחום שממנו מצחתי (משחקים) ככה שביקרתי בעיקר בפורומים ש vgames וgamespy ובקהילות משחקים שונות. לא לדבר על זה שנהייתי vgamer והתעדכנתי עד לפרט האחרון בעולם משחקי המחשב. וסיבה שניה זה שאחרי פורום שיר הרגזתם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ToMuSH,

אהלן חברס, אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם. תודה רבה מראש אנשים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by H.I.V,

אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל. אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ. החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח. שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200. האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש? במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by raiman1,

מישהו הלך פעם לדבר כזה?? אם כן- איך זה?? כיף או חופר??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב זה לא נישמע כמו עוד סיפור עלילה מהWWE כמו הסיפור של וינס מקמאן שבטח לוגם שמפניה באיזה חור עד שיופיע מיחדש הסיפור על קריס כניראה אמיתי וזה מה שהיה כתוב - http://www.wwe.com/shows/ecw/superstars/chrisbenoit/articles/benoitupdate וזה הרגשה מוזרה איך לעזזל אפשר ביכלל להרגיש עצב על רוצח שמת?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by raiman1,

במחשב זיהה את השלט ואפילו הצלחתי לשלוט עליו דרך ה-"game controllers". אבל כשנכנסתי לפיפא- המחשב זיהה רק את המקלדת ולא את השלט. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by pringles,

שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Lev-UFO-Child,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב אם החנות הזאת טובה ואמניה? simpletech או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by מר מקלדת,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SixKiller,

שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני נוסע לגמניה באוקטובר במסגרת חילופי תלמידים. אני יודע שיחסית המחירים באירופה גבוהים (של כל הדברים) אבל מה כן באמת כדאי לי לקנות שם, שיהיה זול יותר מהמחיר בישראל? דרך אגב מישהו מכיר רשתות של חנויות מחשבים בגרמניה? אני רוצה לברר גם מחירים של מחשבים תודה רבה ניב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by davidreznic,

http://www.hemda.org.il/template/default.asp?maincat=10&catId=35&pageId=581 הסרטון הראשון ברשימה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :puke: :puke: :puke: :puke:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ewingum,

ראיתי בפורום של גיימר: http://members.tripod.com/%7Emrpuzuzu/plan.html

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני לא בטוח אם זה שייך לאוברקלוקינג וקירור או לכאן אבל בכל מקרה שווה להסתכל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245895,00.html

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by o_O,

אני בטוח שהרבה ממכם כן נהגים חדשים.. השאלה שלי אם כתוב ברשיון שנדרש מלווה עד ה 28.2.03 זה אומר שמותר כבר לנהוג ב 28?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים