כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד בחנות השייכת לרשת גדולה. יש לי מנהל ילד מפונק שרק דואג לכסות את התחת שלו. ביום שלישי אני ועוד חבר מהסניף ניגשים לבגרות באנגלית. בסידור משמרות לשבוע הקרוב אמרנו שלא נוכל לעבוד ביום שני ושלישי. המנהל התפרץ בצעקות ודרש מאיתנו לגשת לבגרות במועדים שונים כי אין לו חשק לעבוד 12 שעות ביום שלישי. אני יצאתי עליו בחזרה ואמרתי שאני לא אדפוק את העתיד האקדמי שלי רק בגלל שהוא לא רוצה לעשות כפולה. התחלנו להתווכח והוא אמר "אם אתם דופקים אותי אני אדפוק אתכם". "אני אביא עוד עובד ומצדי תתפטרו". "אני לא רוצה עובדים שלא אכפת להם מהסניף ורק רואים במקום הזה תחנת מעבר." אני בהלם. עזבו שאנחנו עובדים טובים, טוחנים משמרות כמו כלבים ולא לקחנו יום חופש אחד בחצי שנה. בגלל שלא נוכל לעבוד פעם אח…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתם קונים עכשיו מחשב ? משהו בסדר גודל של 8-10K למחשב בלי ציוד היפקי כמובן.. המרוץ הזה לא נגמר ... אבל מצד שני לשמוע שהוא יהיה חזק כמו האולטרה עושה משהו.. אותודבר היה עם הgts ו הgtx הישנים לפני שהגיעו הG92 ... בדילמה רצינית אשמח לקבל חוות דעת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קורקינט חשמלי, ממונע. רציתי לדעת על אילו פרטים צריך להסתכל ברכישה. אני מעוניין בקורקינט שיוכל לסחוב כמו שצריך, בצורה מהירה, שלא יתבזבז יותר מידי חשמל בעת הנסיעה. ראיתי את הדגם הנל http://www.fridman.co.il/49691/xtreme-scooter בכל מקרה, אשמח לעוד הצעות ופרטים מאנשים שמבינים כאן יותר ממני בקורקינטים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מי שנכנס לאחרונה לאתרים ליון ווראזפאב בטח שם לב שהם שינו את העיצוב של מדור הסרטים שלהם... מעניין שהוא דווקא דיי דומה לעיצוב של האתר SUBS.CO.IL הנה העיצובים, תחליטו בעצמכם אם הם גנבים או סתם חקיינים עלובים!!! המקור: http://www.subs.co.il/Share/?mSearchIn=SSR הגנוב: http://lionetwork.net/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=13&orderby=dateD ועוד גנוב אחד: http://www.warezfaw.com/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=25&orderby=dateD
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי בשיחה עם איזה סוכנות ערוץ הקניות סטייל וניסו לדחוף לה "סופר מצלמה דיגטלית לווידאו ב1800 שקל". מסתבר שזה נגן MP4 שמצלם וידאו כמו בפלאפון שלי... פחחח במשך חצי שעה הנציגה זורקת שטויות ואני מחזיר לה ושם אותה במקומה ובסוף (הן עוד מדברות) איני גם אמכור להם בעצמי דברים.... פחחחח עריכה: המממ הממ הממ: http://www.karat.co.il/catalog.php?id=880#
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע גיליתי שמוסד אקדמי (שלא נזכיר את שמו) שלח מספרי זהות + שם מלא שלי (ושל עוד אנשים שמופיעים ברשימה כלשהי) להמון אנשים שלומדים בו. למי המידע נשלח? לאנשים שנחשדו במשהו בועדת משמעת כלשהי. מדובר על כ- 30-60 אנשים. השאלה שרציתי לשאול בתכלס היא: האם זה חוקי שמוסד אקדמי מפרסם את הת"ז שלי אל מול השם שלי להרבה אנשים ללא הסכמתי? (ולא מדובר רק עלי, אלא על עוד המון אנשים חוץ ממני)? למי שנותן תשובה, אני אשמח מאד אם היא תכיל קישור לחוק הרלוונטי. ממש תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין חולצות מEBAY (שנשלחות מארה"ב דרך PRIORITY) ב$90 כולל משלוח. כמה ייקחו לי? 16% מה-90 או יותר מזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה תמונה של קקטוס שצילמתי (פיוטה) מישהו שמבין בנושא יכול להגיד לי בן כמה שנים הוא בערך? ואל תתבלבלו הוא ממש קטן פשוט עשיתי זום הוא קצת יותר גדול מפקק של בקבוק משו כמו 3 אצבעות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-