עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

במחשב זיהה את השלט ואפילו הצלחתי לשלוט עליו דרך ה-"game controllers". אבל כשנכנסתי לפיפא- המחשב זיהה רק את המקלדת ולא את השלט. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by iakovl,

זה וויכוח קטן שיש לי בת'ראד אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240870.10 ויכוח שיכול לגמול אותי מאנימה (שזה משהו קשה) מישהו האז להשוות אנימות איכותייות לאנימות דוגמאת פוקימון אני הייתי בשוק אני מציע בפניכם דוגמית קטנה שיר הפתיחה מהאנימה elfen lied אני צריך חווד על זה. האם אפשר להשוות אנימה שיש לה שיר פתיחה כזה שכחו מהעלילה עצמה, השיר לאנימת ילדים כמו פוקימון הנה השיר/פתיח http://youtube.com/watch?v=FnWIrHn8M9I http://rapidshare.com/files/18118871/01_-_Lilium__opening_version_.mp3.html (זה קובץ שלי, נקי ממזיקים) אני מבקש דעות מכיוון שהנושא חשוב לי ולכל חובבי האנימה בפורום האם באמת אפשר להשוות בין דברים כאלה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש עוד 2 טפטים ענקיים מבד עבה מבריק שיש לי על הדלתות. ומחשב עם A7V266-E GF3 TI200 וDVD *16 ATA100 והכל של ASUS !!! Sorry עכשיו אני מורעל ASUS הרשמי ;D מגניב לא (הכל בחסות עזרא ) !!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. החל מהראשון לינואר אמור להכנס חוק המפחית בצורה משמעותית את דמי הקישוריות שגובים המפעילים הסלולאריים. מישהו יודע איפה אפשר לקרא את נוסח ההחלטה \ יודע את עיקרי הדברים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. זה נושא מאוד מסובך לחלק מאיתנו יש רעיונות שהם מאמינים וחושבים שהם צריכים להציג אותם למרות שהזולת הקרובה דוחה אותם על הסף עם חיוך מצחיק וזה בטח מה שעושה כמעט כל קורא כרגע. עכשיו זה כבר פשוט מפריע לי ! כמו כאב שיניים ואני חייב למצוא לזה תשובה . איך אני יוצר קשר (לעזאזאל) עם היצרניות ? סמסונג מוטורולה מרצדס מי שלא יהיה ... כי הרי אין איזשהו כתובת מייל באתר שלהם עם בחור שפותח את המיילים ועונה לאנשים וגם אין ולא יהיה לי ולכל מי שאני מכיר כסף ויכולת אופרציה ופיתוח כמו שיש לסמסונג או מרצדס אז מה עושים בהנחה שיש לי משהו בשבילהם שיגרום להם להשתלט על העולם בתחום ?? שווה לי הרבה ולהם יותר ... אז מה אני אמור לעשות ? למצוא חברת סטראפ ולהציג לה את הרעיון לרשום פטנט ולהשטלט על העולם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by username,

עד כמה שזה נשמע מוזר- אני רציני. אני צריך תמונות שלו, גדולות כמה שאפשר, ואם אפשר מהסידרה שלו 'חלום עליכם' זה יהיה הכי טוב. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. לא שהוא עושה לי משהו, אני פשוט רוצה לעשות תמונה של חבר שלי עם הגוף של עוזי.. בדיחה פרטית.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זקוק זאת לעבודה לפרוייקט רשתות שאני עושה, נודע לי שיש לקפלן גם קמפוס, איך ואיפה אוכל להשיג תרשים של המקום? וכיצד אני משיג את המבנה הארגוני של בית החולים? או סתם מבנה ארגוני של בית חולים סטנדרטי? מישהוא יודע?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Yossarian22,

אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bagetrek,

הי , שלום . נסיתי למצוא עם דפדפן כרום את האיקון של פתיחת נושא חדש ולא הצלחתי להבין איפה הוא נמצא ( הוא בכלל לא קיים שם ) לגבי IE - אי אפשר להקליד בצורה מ-ה-י-ר-ה או לשנות גודל כתב -או לסמן משהו או לשים אייקון ( פרצוף כועס וכאלה ) וכו'.. מעצבן פצצות !! :@ אני משתמש ב ווינדוס 8.1 אם יש לזה קשר .. זה די מעיק - יש למישהו פתרון ? ( הלכה לי המקלדת המכאנית בגלל זה עכשיו ) ב ה ק ל ד ה - מאוד איטית וקשה .. ת ו ד ה - ר ב ה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. איזה כרטיס זיכרון נכנס לנוקיה 6230???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברי פורום, חזרתי אחרי חודש של חסימה. יש לי להקת רוק בשם "טרפנטין" אנחנו מופיעים כבר שנה ומתקדמים עם החומרים שלנו. נרשמנו לא מזמן לתחרות "הלהקה" באתר היפ (סלקום) והמנצח בתחרות יופיע בווליום כינרת ויקליט סינגל :) בקיצור זה הלינק: http://www.heep.co.il/heep/media/121142 מדובר בקליפ עם ראיון שצילמנו לא מזמן. אם אהבתם אז תצביעו חיובי, אם לא אז אל תצביעו בכלל... מקווה שתעלו את האחוזים! תודה מראש מכולם,

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אחד מהכדורסלנים הפופולריים ביותר במילניום החדש פרש ממשחק פעיל, וב-L.A Times החליטו ללוות אותו עם תצוגה נהדרת של כל הזריקות אותן עשה במהלך הקריירה שלו בין אם אתם אוהדי כדורסל אדוקים ובין אם לא – השם קובי בראיינט ככל הנראה מוכל לכם היטב. הבלאק ממבה, שהעביר את כל שנות הקריירה המקצוענית שלו באותה הקבוצה (הלוס אנג'לס לייקרס), הפך לקלע המוביל שלה בכל הזמנים וזכה בחמש טבעות אליפות ובעוד מגוון תארים אישיים וקבוצתיים, פרק ממשחק פעיל לאחר עשרים שנות משחק – וזכה כמובן למגוון מחוות מרגשות על תרומתו הגדולה לענף, ועל נאמנותו הבלתי מתפשרת. מבין כל אלו, הכי הרשים אותנו המהלך שעשו עבור השחקן באתר האינטרנט של העיתון L.A Times, כשהתבססו על הסטטיסטיקה המפורטת שאוספים בליגת ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, לפני בערך חודש נאמר לנו כי יהיה לנו Book Report בקרוב, אז החלטתי שזו הזדמנות טובה לקרוא ספר שרציתי לקרוא כבר הרבה זמן(באנגלית כמובן) - התפוז המכני. עכשיו, עבר חודש, מתוכו קראתי בעצם רק איזה שבוע וגם בשבוע הזה ההספק שלי היה די נמוך, בערך 70 עמ', אולי אפילו פחות, שבד"כ אני קורא בערך 70 עמ' ביום(בעצם לילה). הבעיה שלי היא שאני א' יודע את הסיפור הכללי בספר עוד לפני שקראתי אותו וגם את הסוף כמו כן הNasdat בהחלט לא עוזר להבנת הספר ואני מרגיש שהוא קצת לא זורם לי... הקטע הוא שאם הספר באמת היה משעמם אותי פשוט לא הייתי ממשיך לקרוא אותו(כמו טולקין למשל, שאחרי מאמצים מרובים סיימתי את הוביט וFellowship of the Ring אבל הם שיעממו אותי ממש ולכן לא המשכתי לשני הספרים…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rtr,

בעקבות תארד הוותיקים אני רואה שיש מיספר גדול של מישתמשים שהם בשירות צבאי פעיל.. אז בוא ניראה מי הם. תגיבו פה תנו פירוט קל על תפקידכם .. רק סדירים!! לא כאלה שיתגיסו בקרוב ! לא כאלה שסיימו שירות! לא כאלה שכרגע בשירות מילואים ובאים ליצחוק על צעירותינו שם: עידן תפקיד: לא עקרוני, מישתנה כל שבועים.. בסיס: בא"פ אליקים פז"מ : 13 חודש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מעוניין לתת צליל יותר עמוק ונמוך ללנסר 2006. הרכב הוא מהעבודה.. האם אני יכול להתקין פילטר פתוח(והאם זה יעשה את העבודה) וכשאני ירצה להחזיר לפילטר המקורי? למישו פה יש ניסיון עם דברים כאלו? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קיבלתי היום בדואר להפתעתי רשיון נהיגה חדש מסוג חדש (עומד בתקן האירופאי ועוד כל מני שטויות), מוזר שאני היחיד מהמשפחה שלי שקיבל אותו בנתיים. עוד מישהו קיבל את זה? בשביל מה הוציאו גרסה חדשה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לישראל שיתרום לנו . לא חייב מיליון דולר אפשר גם 10 דולר . http://www.cryonic-israel.org/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מלבד לכבות את הטלפון תודה. אני רוצה תוכנה שאוכל להקליט הודעה בזמנים שאני לא אהיה זמין - "אהיה זמין בשעה כך וכך". אני לא מעוניין בתוכנה ששולחת הודעת SMS אוטומטית (חלק מהאנשים גם לא טורחים לקרוא SMS) האפשרות היחידה שכרגע אני מכיר היא לכבות את הטלפון ולהקליט משהו אבל אני לא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.